benim zorlamamla ilişki mi olur ?

neserkan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
411
381
36
arkadaşlar merhaba ,
uzun bir zamandır bende girmiyordum. ama artık bu cinsellikten nefret etmekten başka çarem kalmadı. 3. çocuğumu da doğurdum bende hormonlar tavan çok istekli biri odum. Ben çok istedikçe eşim hep benden kaçtı. Artık sinirden ağlıyorum.yatakları 2-3 senedir ayırdık . Çocuklarıyla uyumaya bayılıyor adam. ya hani derler ya o kadın ben erkek oldum. 15 günde 1 nedir ya ? ortam da istediği gibi olacak beyefndinin gündüz olmayacak , çocuklar uyuyacak, işiyle ilgili strrs yaşamadığı bir gün olacak. geçenlerede canıma tak etti böyl devam edersen ayrılcağım dedim. keşke demez olyadım hepten içine kaçtı :) ayy gülsemmi ağlasam mı bilmiyorum. evlendiğimiz ilk yıllarda böyleydi ama ben anlayamamışım benim hormonlar tavan yapınca gözüme batıyor artık kısaca mutsuzum ne yapmalıyım doktora git diyorum ben normalim sen anormalsin diyor

Hormonal bir sorunu olduğu belli. Doktora görünmeli. Normal değil tabiki de

Psikolojik olabilir!
Seni çok iyi anlıyorum, bir kadın olarak arzulanılmamak - Bu çok yıpratıcı işkence gibi, insan sevdiği kişi tarafından kadın olduğunu hissetmek istiyor....
benim adi aşşağlık “kocam” Dediğim adamda benden “kaçardı” aylarca olmazdı, çok konuşmaya çalıştım konuştum ağladım ama hiç işe yaramadı o hep bunun normal olduğunu söyledi...
fakat 15 sene sonra acı şekilde bir takım şeyleri öğrendikten sonra onun psikolojik eziklik durumundan dolayı bana yıllarca “yaklaşamadığını” itiraf etmek zorunda kaldı.
Beni mahvetti gençliğim en güzel yıllarım gitti, şuan hiç iyi değilim psikolojim yerlerde... iyileşirmiyim bilmiyorum...
İnşAllah sen benim durumuma düşmezsin Bir şekilde eşinle konuşmaya çalış inşAllah düzelir

sanırım benim sonumda böle olacak ayrılmayı çok düşündüm ama vicdan yapıyorum :/

evet haklısın sanırım kavga etsem de aşırı geriliorum beni öyle bi hale sokuyor ki ben deliymişim gibi aklım fikrim sexteymiş gibi davranıyor anormalmişim

evet haklısın sanırım kavga etsem de aşırı geriliorum beni öyle bi hale sokuyor ki ben deliymişim gibi aklım fikrim sexteymiş gibi davranıyor anormalmişim

Aynen aynen ahhh seni o kadar iyi anlıyorumki... bende o psikolojik şiddeti yaşadım sanki ben “kudurukmuşum“ gibi bana öyle hissettiriyordu bu sefer çekiniyorsun kocana “sulanmaya” Halbuki azgın biri olsaydım yıllarca onun benle ayda yılda bir kez beraber olmasını beklermiydim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…