benim zevkim sanane

amandab

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
17
0
16
İzmir
arkadaşlar kaliteli parfüm kullanıyorum ve baya bir para harcıyorum ama çevremdeki insanlar ay parfümün ne çok ağır beğenmedim gibi

durmadan bir taşlama ve karalama durumundalar bunu analyamadım bir türlü çok kötü bir kokumuş gibi yüz ifadeleri baya bir sinir oldum
ben kimsenin zevkine karışmıyorum galiba kıskanılıyorum

Birincisi, birisinin herhangi bir şeyini (giyimini, kuşamını, saçını, konuşmasını, hareketlerini) beğenmesemde asla bunu bir başkasının yüzüne söylemem, söyleyemem ve bence nezaketende böyle olmalı, bunun iki yüzlülük olduğunu düşünenler olsada bu benim insanları kırmama yöntemim. Hadi bana söylediler diyelim, önce bi gerçeklik payına bakarım bunu birden fazla kişi bana söylüyorsa onların beğenme hatlarının benimkiyle aynı olmadığını düşünürüm. Zevkler ve renkler tartışılır oldu gerçi, o yüzden seçimlerinizden vazgeçmeyin.

öyle tabi.herkesin zevki farklı.
ama etrafınızdakiler çok rahatsız oluyorsa yoğun sıkmazsınız daha sıkabilirsiniz.
bu arada merak ettim hangi kokuymuş bu

teşekkürler ben de aynı fikirdeyim

Kullandığın parfüm markası nedir peki? Koku adı nedir? Merak ettim...

Kıskanılıyorum diyebileceğin bir durum değil bu bence.
Bazı parfümler gerçekten koku anlamında yoğun ve ağır olabiliyor.
Nefes tıkayıcı, burnu rahatsız edici olabiliyor.
Aynı zamanda babamda vardı aynı hassasiyet, bazısında baş ağrısı yapabilir, burun akıntısına bile sebep olabilir, alerjik durum teşkil edebilir.

Tabii ki bu zevk meselesidir. Sen ağır kokular seviyor olabilirsin, odunsu ve baharatlı kokulardan hoşlanabiliyorsun. Fakat herkes bu kokulardan hoşlanmak zorunda değildir. Demekki senin çevrende bulunanlar daha hafif, çiçeksi, rahatsız etmeyen kokulardan hoşlanıyor olabilir...

Ama kıskanmaya bağlanacak bir mevzu değil... İçin rahat olsun, rahatsız oldukları için söylüyorlardır...

Çok kıskançlık sebebi duydum da
Parfüm yüzünden kıskanıldığını düşüneni yeni duydum

İsteseler onlarda alır ki, parfüm bu sahip olunamayacak birşey değil

eğer bu yorumu fazla kişi yapıyorsa belki de parfümü aşırı sıkıyorsunuzdur , çünkü çiçeksi kokular kolay kolay rahatsız etmez insanları :26:

mesela bazıları çok parfum sıkıyor,benım alerjım var,boğazım rahatsız oluyor hemen. ama ben bunu dile getırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…