Tebrik ederim canım
Alması kolay,vermesi çok zor.Ayrıca battı balık yan gider,yiyende ölür yemeyende.
Kocaman yalaaaann olduğuna %100 katılıyorum.
Bende kilo veriyorum şu sıralar..Az buz değil 20 kilo falan vermek istiyorum..
Diyetisyene gittim tabii öyle şok diyetlerle bünyemi bozamam.
Haftanın 3 günüde yürüyüş yapıcam inşaallah.
Rabbim kilo vermek isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Maşallah ya :)
Çok çok tebrik ediyorum canım, darısı başıma :)
aa harikaymışş kesinlikle deniyeceğim
Tebrik ederim canım
Alması kolay,vermesi çok zor.Ayrıca battı balık yan gider,yiyende ölür yemeyende.
Kocaman yalaaaann olduğuna %100 katılıyorum.
Bende kilo veriyorum şu sıralar..Az buz değil 20 kilo falan vermek istiyorum..
Diyetisyene gittim tabii öyle şok diyetlerle bünyemi bozamam.
Haftanın 3 günüde yürüyüş yapıcam inşaallah.
Rabbim kilo vermek isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
tebrikler 13 kiloyu ne kadar sürede verdin bende o kiloda olmak istiyorum ama çok yavaş veriyorum hersey yiyorum ama az ondan yavas veriyorum galiba spor hergün yapamıyorum malesef hele bi istediğim kiloya ulaşayım ozaman sıkılastırıcı kremler kullanıcam 7den sonra hiçmi bişey yemedin meyve felan yada 3,4 diyet bisküvü ben yiyorum ama diyet bisküvülrinden az şekerli 1 fincan çayla
Azminizden dolayı sizi tebrik ederim..
arkadaşım tebriklerBize azim olması açısından foto koyarmısın?bu aralar diete başladım da.Hem bize de motivasyon olsun.
bende zayıflamak istiyorum ama olmuyor( tam tersine habire canım bir şeyler istiyor yemek istiyorum
Masallah ne güzel..Ben de bu yaptiklarinizi anneme anlatayim, o da zayiflamak istiyor da..:)
evet ya öyle oluyo valla bilirim ama dedğimi dene mutlaka işe yarayacaktır diye düşünüyorum çünkü kendine yasaklar koyunca insan psikolojisi iste kendine dahada çekiyosun yasaklar her zaman insanı cezbeder
:13:
teşekkür ederim cnm :13:
inşallah cnm azmin elinden hiç bişey kurtulamaz.
karar ver ve uygula gerisi gelecek zaten
dene tabi kaybedeceğin sadece kiloların nasıl olsa
en iyisini yapmışsın cnm öle çok kısa sürede kilo verdire diyetler sağlık açısından çok tehlikeli. ayrıca giden sadece vücuttaki su yağ değil .....
evet bide havalar ısındı artık sabahları yürüyüş çok iyi gelir tabi ben hiç yürüyemiyorum yaa sadece işe giderken metrobüse kadar yürüyorum bide işten dönerken o kadar ama buda kardır dimi
inşallah herkes incecik olsun tabeee
tebrik ederim darısı kilo vermek isteyen herkesin basınaaa
en iyisini yapmışsın cnm öle çok kısa sürede kilo verdire diyetler sağlık açısından çok tehlikeli. ayrıca giden sadece vücuttaki su yağ değil .....
evet bide havalar ısındı artık sabahları yürüyüş çok iyi gelir tabi ben hiç yürüyemiyorum yaa sadece işe giderken metrobüse kadar yürüyorum bide işten dönerken o kadar ama buda kardır dimi
inşallah herkes incecik olsun tabeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?