Benim Yüzümden..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.571
Merhaba sevgili hanımlar,
Kendimi çok kötü hissediyorum.Kuzenim yeni evlendi,bebek bekliyor.Buraya konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olur,bunun ruh hastası eski sevgilisi evlenmesine tahammül edememişti.Nikahtan sonraki gün kuzenimin fotolarıyla farklı bir isimle hem facebook hem instagram hesapları açmıştı.O da yetmezmiş gibi benim ve 4 yakın kız arkadaşının fotolarıylada sahte isimli hesaplar açmıştı.Kuzenim eşinin duymasını istememişti ben her ne kadar söyle sonradan duyarsa çok kötü olur desemde...Savcı arkadaşına danışmış o da instagramda açık bir hesaptan alınan fotolar olduğu ve ismini kullanmadığı için pek bir şey olmayacağını söylemiş dün.Bende şikayetçi olamamıştım çünkü ss alamadan kapatmıştı benim adıma açtığı hesabı...
Bu sabah onlara kahvaltıya gittim.Konu bir şekilde buraya geldi ve kuzenim olan biteni eşine söyledi.O da tabiki de kızdı “Bundan niye şimdi haberim oluyor?” diye.O sıra bende “Aynı şeyi kendi karısına yapsalar napardı acaba.” diyiverdim.Eniştede sordu hemen “Evli mi bu?” diye.Kuzenimde bu adamın kendisine yaptığı olayı anlattı.Şöyle ki kuzenim bu adamla(adam bile demek istemiyorumda) tanıştığında kuzenime “boşanmakta olduğunu” söylemiş.Hatta dava açıldığına dair mahkeme kağıdı vermiş.Kuzenimde bunu avukat arkadaşına vermiş.Araştırınca sahte olduğu çıkmış ortaya ve ilişki de orada bitmişti.İşte eşine bu hikayeyi anlattı.Eşi de bunu yeni öğrendiğine sinirlendi. “Yani sen evli bir adamlaydın ve ben bunu seninle evlenip,çocuk yapıp hayatımı değiştirdikten sonra öğreniyorum öyle mi?” dedi...Bu tepkiyi hiç beklemiyordum.Tanıştıklarında zaten boşanma aşamasında olduğunu maddi konuda anlaşamadıkları için uzadığını söylemişti,evi de ayrıydı halamları o eve yemeğe davet etmişti onlarda ikna olmuştu yani.Eşi sinirle kalktı masadan odaya gitti.Kuzenimde bana kızdı “Evli olup olmadığını niye karıştırıyorsun ki” diye.O da peşinden gitti ama şimdi küsler..Ve ben çok üzülüyorum benim yüzümden oldu diye...Ya boşanırlarsa diye çok korkuyorum..Kendimi hiç affetmem.Sizce bu iş nasıl düzelir?Kuzenimde beni suçlu buluyor.Ablam gibidir kendisi gerçekten çok azap çekiyorum...

Valla kusurabakmayın da boşanma aşamasında olmak evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kuzeniniz yaparken utanmamış da siz ufak bi laf edince niye size kızıyor?!

Tamam sizin yaptığınız da gaza getirmek doğru değil ama kuzeniniz de hatta halanızda adamın evli olduğunu biliyormuş. Enişte haklı. Sonuna kadar.

Numaranızı değiştirip hayatından çıkmanız hiç bir şeyi değiştirmeyecek...
Kocasından önce yaşanan bir durum sonuçta...
İnsanlar kandırılabılıyor evli değilim diye....

benım anlamadığım şey şu evli bir adam nasıl instagram hesabi gibi bir şeyi göze alabilir?

keşke siz araya girmeseydiniz olan olmuş yani

Canım dost acı söyler böyle bi kuzenim olsa asla bidaha görüşmezdim ya da abartmayım da evime alcak kocamla yanyana oturtacak kadar samimi olmazdım o kuzenimle. Senin kötü bi niyetin olmayabilir belki ama bu devirde babana bile güvenmicen. Kadın kadını çekemiyor gün geliyor anneler kız kardeşler bile çekemiyor abilerinin mutluluğunu oğullarının mutluluğunu. Yani sözüm senden dışarı ama orada eşler arası bi konu varsa susup oturmak yerine neden yorum yapma gafletinde bulundunuz bana yapılsa benim tavrım belli olurdu.

Haklısınız gerçekten büyük patavatsızlık ettim.Zaten burdan gidince numaramı filan değiştirip çıkıcam hayatından.
Ne alaka? Kocası zaten sorgulamaya başlamış adamın evli olduğunu bir şekilde öğrenmeyecek miydi? Kuzeninize günah keçisi lazımmış ki herşey bir anda sizin suçunuz oluverdi. Bu kadar sinmeyin.

orada eşler arası bi konu varsa susup oturmak yerine neden yorum yapma gafletinde bulundunuz
Ben ve birkaç arkadaşım bu adama hem sanalda hem reelde ulaşıp hesap sorduk.Yani enişte benimde olayın içinde olduğumu öğrenince sordu “Sen nasıl ulaştın senle derdi ne” falan diye.O sıra anlatırken adamın laftan anlamadığını amacının da huzur kaçırmak olduğunu söyledim karşısına çıkmaya falan kalkışmasın diye.

Ne alaka? Kocası zaten sorgulamaya başlamış adamın evli olduğunu bir şekilde öğrenmeyecek miydi? Kuzeninize günah keçisi lazımmış ki herşey bir anda sizin suçunuz oluverdi. Bu kadar sinmeyin.
Ay bencede. Evli adamla birlikte olan kuzeniniz. Böyle bir rahatsız edilmeyi kocasından gizleyen kuzeniniz. Utanıyorsa evli adamla birlikte olmayacaktı! Evli değilim diye kandırlmayı anlarım tamam ama ‘parada anlaşamadık ama boşanıyorum’ demek hala evli demek. Halanız falan da adamın evime gitmiş pes! Sizin tek hatanız adamı gaza getirmek olmuş.

Eniştemin eski kız arkadaşı kuzenimin hikayesine filan bakmıştı,sonra evde de kızla eski fotolarını filan bulunca büyük olay çıkartmıştı eniştemin üstüne gitmişti epey tartışma çıkmıştı yine ben burdayken.Adamın kızma sebebi birazda bu çünkü dedi “Ben ne yaşadıysam anlattım sana bu yüzden bu kadar üstüme geldin” diye..

Ben ve birkaç arkadaşım bu adama hem sanalda hem reelde ulaşıp hesap sorduk.Yani enişte benimde olayın içinde olduğumu öğrenince sordu “Sen nasıl ulaştın senle derdi ne” falan diye.O sıra anlatırken adamın laftan anlamadığını amacının da huzur kaçırmak olduğunu söyledim karşısına çıkmaya falan kalkışmasın diye.

Anladım canım büyük geçmiş olsun üçünüze de o zaman. İnşallah barışırlar vardır her şerde bi hayır. Kuzeniniz size sinirliyse konuşmayın bi süre bence kendi yazarsa yazsın numara değiştirmenize gerek yok. Ha kendiniz bi tavır alıp onla görüşmek istemiyosanız anlarım değiştirmeniz mantıklı olur. Umarım her şey yoluna girer 🙏

İyi de madem sen adamı şikayete niyetlendin, savcıya falan danışıldı o zaman zaten anlatmak zorunda kalmayacak mutdınuz enişteye? Şimdi niye devlet sırrı oldu bu olay
Ben eve mahkemeden filan kağıt gelirse görür demiştim “bana gelen bi zarfı açmaz” demişti.Süreç uzun süreceğinden bir de hesabı bir zamanlar gizli olmadığı için bir şey yapamayacağından şikayetten vazgeçti.

E kiz baya baya evli adamla beraber olmus
Ailesi de dahil olmus olaya, kizin ailesi evli adamin evine yemege falan gidiyorlar:KK57:
Ortaya cikmasindan bu kadar korkuyosa yapmasaydi
Evliliklerinin bittiğini mahkemeyi beklediğini söylemişti.Bende tanışmıştım kendisiyle 1,5 yıldır ayrı bir hayat kurduğunu söylemişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X