benim yerimde kısa bir süre olun...

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
arkadaşlar kısa bir süreliğini aşağıda yazdıklarıma göre kendinizi benim yerime koyarmısınız,

1. şu an gittiğim doktor kendi ultrasonunda bebeğimin beyninde boşluklar olduğunu ciğerlerinin gelişmediğini söyledi,bunun sonucunda amniyon sıvısı alınması gerektiğini söyledi,ondan sonra halimi düşünün 3 gün boıyuncxa ağladım,

2. içim rahatlasın diye özelde 260 tl karşılığı ayrıntılı ultrasona girdim ve çok şükür bebeğimde hiçbir olumsuzluk çıkmadı çok sağlıklı dendi,

3.şu an ki doktorun hastanesinde kan testimde homozigot çıktı 1,5 aydır iğne kullanıyorum,bana düşük riskimin olduğunuda söyledi.

şimdiki doktorun ultrasonu okadar eskisi bebeğin fotoğralarını bize veriyor vermesine fakat bebekle alakası olmayan noktalar felan var.

ayrıntılı ultrasonda bebeğimin parmaklarını dahil gördüm ve fotoğraflarını aldık...

kendi kötü ultrasonun sonucuna göre amniyo sıvısı alınacak diyen doktora sizce devam ediyimmi ? sonuçtu ayrıntılı ultrasonda temiz çıktı...amniyon sıvısındada sanırım düşük tehlikesi varmış,zaten biraz riskli bir gebeliğim var bu sıvıdan sonra bebeğinm kaybetme oranım artar gibi geliyor.... lütfen cevaplarınız eksik etmeyin çok önemli...

canım..inşallah bebeiğini tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın..:Saruboceq:
ama seni korkutan,sağlıksız yorumlar yapan bir doktora ne olursa olsun gitme derim..boşuna hamileliğin süresince kafanı karıştırıp gereksiz yere sıkıntıya girmene sebep olacak bence..
birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun..bak bu önemli.bunu saptaması gerekirdi..
tüm oklar başka doktoru gösteriyor canım

canım gecen gün gittigim bi doktor
suyun azalmıs beslenmene dikkat etmemişsin
düşük yada erken dogum tehlikesi var..
kasıkta agrı devam ederse gel yatıralım dedi
cok kötü olmuştum..
başka iki doktora daha gittim ikiside gayet saglıklı yok öyle bişey dediler
inanıyosan devam et yada başka bi doktora daha danıs
ben olsam degiştirirdim doktoru daha neler görür kimbilir..
ALLAHhepimize hayırlı saglıklı evlatlar verir inşllh

canım allahım sağlıcaklan bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh
içinden nasıl geliyorsa öyle davran eğer doktoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştir tatlım sana güven vericek başka bi doktora git cins cins onlarda güven olmuyor. sen içindeki sesi dinle derim
benim çok yakın arkadaşım senin tam aksine herşey çok normal giderken hamileleiğinde amniyosentez yaptırmak istiyorum diye eşi ne gerek var dedi doktoruda ne gerek var dedi ama o çok istedi sonra ya bişey olursa dedi kimse desteklemiyor ben bu yükün altına tek başıma giremem dedi yaptırmadı sonra doğumunu yaptı maşallah bi oğlu oldu 3 ay sonra oğlunun down sendromlu olduğu ortaya çıktı çok üzüldük tabiki elden hiçbirşey gelmez allahım çok tatlı bir bebk şimdi 3 yaşında ama çok zor zamanlar geçirdiler canım yani arkadaşımın içine doğmuş resmen ama nasip kısmet
başka bir arkadaşımda hamile olduğunu bilmeden röntgene girdi sonra takibe aldılar bişey çıkmadı olmadı allahtan sonra ense kalınlık sonuçları şüpheli çıktı amniyon sıvısı ile test şart dediler yaptırdı ve ne düşük ne başka bişey oldu allaha şükür ve test sonucu temiz çıktı şimdi kızı 1 yaşında maşallahh yani akacak kan damarda zaten durmaz rahat olmaya çalış tatlım herşeyin hayırlısı hakkımızda
sen nasıl hissediyorsan ona göre davran canım ve doktorunu şiddetle değiştirmeni tavsiye ederim çünkü sana güven vermiyor

bence ne yapman gerektiği ortada.
derhal başka bir doktorla devam et.
yanlış teşhislerle bebeğinin sağlığını tehlikeye düşürebilecek bir doktorla ne işin olur.

Canım kesinlikle dr unu değiştir nasıl böyle bir yanılgıya düşebilir.
Amniyo sıvısı tehlikeli alınması gerekiyorsa alınır ancak bunu çok çok iyi bir dr yapmalı
bence şu anki drun almamalı daha ne dediğini bilmiyor bence iyi bir dr araştırıp git tatlım

Kesinlikle güvendiğin içinin rahat edeceği bir doktora gitmelisin.Yeni bir doktor da deneyebilirsin.Yalnız bu durum çok meydana geliyor yani önce riskli gebelik falan filan deniyor sonra sapa sağlam dünyaya geliyor bebişler.Sanırım bazı anne babalar böyle bir imtihandan geçiyorlar diye düşünüyorum.Öncelikle içini ferah tut iyi düşün iyi şeyler olsun...Bebeğim gayet iyi ben de iyiyim diye telkin yap kendine..Ve tabi ki çoooook dua etmelisin..

unuttum yazmayı o sıvının alınması kesinlikle düşük tehlikesine neden oluyor kaldı ki sizde zaten böyle bir sorun varmış.Ben kendimi senin yerine koyduğum da o işlemi yaptırmazdım diye düşünüyorum

ALLAH razı olsun hepinizden,eşim bir arkadaşının referansıyla jineklinik kadın sağlığı merkezinden randevu almış sedat cömert diye bir doktor varmış galiba yarın onada gidicez,

canım yerinde olsam ilk yapacağım iş doktorumu değiştirmek olurdu....

hemen başka doktora git derim....

allah sağlıklı doğumlar nasip etsin...(banada)amin...

Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bence doktorunu değiştirmelisin, doktorun sana güven veren biri olmalı. Sonuçta 9 aylık bir dönem ve senin rahat olman lazım. Ayrıntılı sonuçlarını görünce ne dedi peki?

ayrıntılı sonucu daha görmedi pazartesi randevu verdi onun ayrıntılı ultrason randevusu 20 ekimdi zaten gösterirsek büyük ihtimal kızar :)) eşim cumaya ayarlamış başka bir yer jineklnik diye doktorları iyiymiş oraya gidcem birde,

ALLAH razı olsun hepinizden,eşim bir arkadaşının referansıyla jineklinik kadın sağlığı merkezinden randevu almış sedat cömert diye bir doktor varmış galiba yarın onada gidicez,

canim muhakkak haber ver. ayri bir topik acma .bu konudan yarin bize güzel haberlerini iletirsin insallah

seninde yerinde olsam sanirim amniyosentez yaptirmazdim ama buyuk de konusmamak lazim. iki ultrason nasil bu kadar farkli cikabilir ben olsam hemen kendi doktoruma gidip bunun aciklamasini isterdim ve aciklamasina gore karar verirdim.
Insallah hersey gonlunce olur, bebegin vaktinde sapasaglam kucaginda olur, lutfen kendini daha fazla uzme, Allah'a emanetsiniz.

arkadaşlar bygün jineklniğie giiyorum 4 de sedat cömertten randevu aldık,orda bu arada hacettepeyide bıraktık,akropol hastanesinde bülent beyi düşünüyoruz,

ArkadaŞlar ben geldım Çok ŞÜkÜr,jıneklınıkden sedat cÖmerte muane oldum Çokda memnun kaldım bundan sonrakı gebelık takıbım orada devam edıcek,bu arada hacettepedekı doktora eŞım dava aÇmayı dÜŞÜnÜyorum,allah muhafaza baŞka doktorlara gıtmeseydık belkıde saĞlam bebeĞımı bıle alıcaklardı,kan pıhtılaŞması ıÇın kullandıĞım ıĞneye bıle doktor ŞaŞırdı ÇÜnkÜ genelde 1-2 dÜŞÜk yapanlara verıyolarmıŞ bu ıĞneyı....3 lÜ test ıÇın kan verdım onun sonucuna gÖre ıĞneyıde bırakabılırım.....kızım olduĞu kesınleŞtı :))) allahım sana ŞÜkÜrler olsun benı bu durumda psıkolojımı altÜst eden doktorda allahından bulsun........Çok mutluyum......bu arada muane Ücretı 165 tl verdım...hastanede bÜyÜk ıhtımal zekaı tahıre gıdıcem.bu doktoruda ÇaĞırcaz........bana destek olan herkeze teŞekkÜrler.....

X