Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullan, iyi bir secim yapmissin guzel gorunuyor sade ve gumus rengide herzaman kalici birsey.
bende noble life dan melody yemek takimini aldim, kare fakat ic kismi yuvarlak, resmini yukleyemiyorum istersen bir bak netten.
Insan bir secim yapamiyor ama malesef hepsinide alamiyoruz![]()
Bence içine sinsin cnm. Masa örtün masa aksesuarlarınla çok şık bir masa hazırlarsın..
teşekkür ederim..yani aslında içime çok sindi ama burdaki yemek takımlarını görünce dedim acaba çok mu basit bir seçim yapmışım diye..
Gayet şık bir takım içine hiç kurt düşürme bence eğer ileride beğendiğin başka bir takım olursa desenli falan o zaman farklı bir seçim yapabilirsin. Ama bence takımın güzel.![]()
çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız...çok zarif bir de platinli falan parlak duruyo o yüzden falan çok hoşuma gitmişti..
Şık bir takım bence:) karar senin tabi ama karelerde çok güzelayy bnde arada kaldım şimdi yaa
:S Güle güle kullan arkadaşım
O zaman platin suplalarla da çok daha güzel durabilir :):87:
Bence çok şık
ben çok desenlileri fazla sevmiyorum
cok sıkılgan bir insanım cünkü
bu takımın ise modası kolay kolay gecmez
annemde cok benzeri var
ben bildim bileli de kullanıyoruz
her daim sofrada çok şık duruyor.
üstelik sade bir takımı farklı pecete ve masa örtüleri ile kombinleyip cok daha farklı sofralar yaratabilirsin.
iyi günlerde kullan canım..
iyi günlerde kullan canım..