benim yemek takımım nasıl kızlar çok kararsızım...

mavigul86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2010
408
0
46
Isparta
$scribbleplatinum[1].webp$scribbleplatinum[1].webpinş. resim yüklemeyi başarabilmişimdir..

kızlar öncelikle resim yüklemeyi bilmediğim için kusura bakmayın diyorum..ekten bakabilirseniz sevinirim..yemek takımımı bernardodan aldım..kare almadım kullanışsız olduğunu duyduğum için..onun dışında sade fakat şık bir seçim yapmak istedim..fakat sonra düşündüm çok mu sade oldu çok mu sıradan değiştirsem mi acaba diye düşündüm..bana fikir verirseniz çok mutlu olurum..şimdiden teşekkürler..

Gule gule kullan, iyi bir secim yapmissin guzel gorunuyor sade ve gumus rengide herzaman kalici birsey.

bende noble life dan melody yemek takimini aldim, kare fakat ic kismi yuvarlak, resmini yukleyemiyorum istersen bir bak netten.

Insan bir secim yapamiyor ama malesef hepsinide alamiyoruz:30:

Gule gule kullan, iyi bir secim yapmissin guzel gorunuyor sade ve gumus rengide herzaman kalici birsey.

bende noble life dan melody yemek takimini aldim, kare fakat ic kismi yuvarlak, resmini yukleyemiyorum istersen bir bak netten.

Insan bir secim yapamiyor ama malesef hepsinide alamiyoruz:30:

evet canım gümüş rengi hele altına gümüş renk bir supla koyduğumda falan baya şık duruyor..çok beğenerek aldım ama şimdi dedim çok mu sıradandaha farklı değişik bir model mi baksaydım dedim..seninki de çok şıkmış canım.güle güle kullan..

Çok sade ve zarif bir model, ileride sıkılırsanız bunu günlük takım yapar yeni bir takım alırsınız :42:

Bence içine sinsin cnm. Masa örtün masa aksesuarlarınla çok şık bir masa hazırlarsın..

teşekkür ederim..yani aslında içime çok sindi ama burdaki yemek takımlarını görünce dedim acaba çok mu basit bir seçim yapmışım diye..

Foruma kapılıp içinize kurt düşürmeyin derim ben ki bence gayet şık bir takım. Güle güle kullanın :)

Gayet şık bir takım içine hiç kurt düşürme bence eğer ileride beğendiğin başka bir takım olursa desenli falan o zaman farklı bir seçim yapabilirsin. Ama bence takımın güzel.:nazar:

Gayet şık bir takım içine hiç kurt düşürme bence eğer ileride beğendiğin başka bir takım olursa desenli falan o zaman farklı bir seçim yapabilirsin. Ama bence takımın güzel.:nazar:

çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız...çok zarif bir de platinli falan parlak duruyo o yüzden falan çok hoşuma gitmişti..

Şık bir takım bence:) karar senin tabi ama karelerde çok güzel :16: ayy bnde arada kaldım şimdi yaa
:S Güle güle kullan arkadaşım

Şık bir takım bence:) karar senin tabi ama karelerde çok güzel :16: ayy bnde arada kaldım şimdi yaa
:S Güle güle kullan arkadaşım

teşekkür ederim canım..artık sözlü yazmışsın hayırlı olsun..ya aslında ben de başta kare istiyodum hep karelere bakıyodum..fakat burda bazı yazılanları okuyunca kare almaktan vazgeçtim.sen gibi ben de çok kararsızdım.bernardoya gittim bu takımı gördüm çok beğendim bir de bernardoda kampanya vardı kaçırmak istemedim..daha sonra başka modelle de değiştirebiliyomuşum.alıyım dedim.gümüş rengi suplalarla da güzel durunca aldım ben de...

Bence çok şık
ben çok desenlileri fazla sevmiyorum
cok sıkılgan bir insanım cünkü
bu takımın ise modası kolay kolay gecmez
annemde cok benzeri var
ben bildim bileli de kullanıyoruz
her daim sofrada çok şık duruyor.
üstelik sade bir takımı farklı pecete ve masa örtüleri ile kombinleyip cok daha farklı sofralar yaratabilirsin.

Bence çok şık
ben çok desenlileri fazla sevmiyorum
cok sıkılgan bir insanım cünkü
bu takımın ise modası kolay kolay gecmez
annemde cok benzeri var
ben bildim bileli de kullanıyoruz
her daim sofrada çok şık duruyor.
üstelik sade bir takımı farklı pecete ve masa örtüleri ile kombinleyip cok daha farklı sofralar yaratabilirsin.

evet canım çok güzel bir tespit yapmışsın..bende artık öyle düşünüyorum.desenlilerin modeli geçebilir ama bu model geçmez.bikaç kişi daha aynı şeyi söylemişti..yorumun için teşekkürler..şimdi içime daha çok sindi..

Back
X