• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yaşadığımı yaşayan var mı lütfen cevap??

turuncumandalinaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2020
117
9
11
Herkese merhaba,benim karnımda şişlik var.Geriye doğru gerindiğimde sağa sola yaptığımda o şişlik ne tarafa doğru gidersem orası şişiyor.Sebebi nedir sizce böyle bir şey yaşayan var mı?Yumurtlama dönemindeyim.Cinsel ilişki yaşamadım.Geçen ay adet oldum ondan önce de lekelenme veya az adet oldum.Sebebi nedir?Hamilelik yok dimi öyle?O yaşadığımı yaşayanlar??

Herkese merhaba,benim karnımda şişlik var.Geriye doğru gerindiğimde sağa sola yaptığımda o şişlik ne tarafa doğru gidersem orası şişiyor.Sebebi nedir sizce böyle bir şey yaşayan var mı?Yumurtlama dönemindeyim.Cinsel ilişki yaşamadım.Geçen ay adet oldum ondan önce de lekelenme veya az adet oldum.Sebebi nedir?Hamilelik yok dimi öyle?O yaşadığımı yaşayanlar??
Çok su içmiş olabilirmisiniz?

Bu durumu hamilelikte yaşamanız için 7-8 aylık hamile olmanız gerekir korkmayın hamile degilsiniz

Back