incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 41 7 Eylül 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #61 loveli .!.: harikaaa eline sağlık Genişletmek için tıkla... a.s.tskler canim benima.s.
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 41 7 Eylül 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #62 you_know .!.: çok güzel canım daha öncede yazmıştım kız kardeşin çok şanslı bana yapan ablam yok ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktancanimsin saolasinopuyorumnanaktan :teselli:seni teselli edermi bilmem ama banada yapan ablam olmadi bizimde kaderimiz böyleymis canim benim:1hug:
you_know .!.: çok güzel canım daha öncede yazmıştım kız kardeşin çok şanslı bana yapan ablam yok ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktancanimsin saolasinopuyorumnanaktan :teselli:seni teselli edermi bilmem ama banada yapan ablam olmadi bizimde kaderimiz böyleymis canim benim:1hug:
kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 5.279 10 8 Eylül 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #63 ayy allahım korusun sızı nazardan dılerımkı kardesın mutlu guzel gunlerıne bunlarla adım atar..
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 41 8 Eylül 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #64 kar .!.: ayy allahım korusun sızı nazardan dılerımkı kardesın mutlu guzel gunlerıne bunlarla adım atar.. Genişletmek için tıkla... :Saruboceq:amin canim o sevgi dolu yüregine saglik:Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kar .!.: ayy allahım korusun sızı nazardan dılerımkı kardesın mutlu guzel gunlerıne bunlarla adım atar.. Genişletmek için tıkla... :Saruboceq:amin canim o sevgi dolu yüregine saglik:Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gizemx Guru Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 841 22 9 Eylül 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #65 emeğinize sağlık...çok güzel olmuşlar hakikaten .Paylaşımın için teşekkürler
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 41 11 Eylül 2009 Konu Sahibi incitanemtuana #66 gizemx .!.: emeğinize sağlık...çok güzel olmuşlar hakikaten .Paylaşımın için teşekkürler Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktanben tsk ederim canim benimopuyorumnanaktan
gizemx .!.: emeğinize sağlık...çok güzel olmuşlar hakikaten .Paylaşımın için teşekkürler Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktanben tsk ederim canim benimopuyorumnanaktan