Benim ve bebeğimin dudağında uçuk

Bebegim47

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
106
40
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. İki gün önce dudaklarımın her iki kenarında çatlama oldu bende kuruluktan öyle olmuştur diye düşündüm sivilce falan yok sadece fissür gibi 8 aylık kızım var bende onu hep öpüyorum bugün bi video gördüm uçukla ilgili bebeklerde ölümcül etki yapıyormuş kafayı yemek üzereyim kızım nezle olmuştu hala da hafif hastadır az önce fark ettim benim dudağım gibi her iki kenarında onun sivilce çıkmış çok küçükler. Kalbim durmak üzere foto da yüklecem bakın bi benim ve kızımın yardımcı olum lütfen napmalıyım dudağım uçuk mu değil mi bilmiyorum vesvese mi yapıyorum acaba

Uçuğa benziyor. Hemen sabah bi doktora gidin ilaç verir vakit kaybetmeden

Uçuğa benziyor. Hemen sabah bi doktora gidin ilaç verir vakit kaybetmeden
Sivilce yok aslında dişçiye gidince ağzını çok açarsın yara olur ya benim de öyle işte yarın eczaneden ilaç alırım teşekkür ederim cevap için

Eşime anlattım ağlama krizi geçirdim eşim baktı yara bu uçuk değil diyo

Sivilce yok aslında dişçiye gidince ağzını çok açarsın yara olur ya benim de öyle işte yarın eczaneden ilaç alırım teşekkür ederim cevap için
Sizin için değil de bebek için doktora gitmenizi tavsiye etmiş bence arkadas. Ve evet bence de ucuga benziyor.

Sizin için değil de bebek için doktora gitmenizi tavsiye etmiş bence arkadas. Ve evet bence de ucuga benziyor.
Kendim için korkmuyorum bebeğim için korkuyorum yurt dışında yaşıyorum yarın doktor kapalı eczaneden ilaç alırım

Gecmis olsun. Oncelikle sakin olun, bebeginiz icin bu onemli. Bazen stresten kaynakli boyle dokuntuler olabiliyor. Yine de ozellikle bebeginizi muhakkak hekimi gormeli.

Belki online danismanlik veren doktorlardan rica edebilirsiniz ilk etapta.

Cok gecmis olsun tekrar.

Çok teşekkür ederim. Çocuk ve bebek kliniği 24 saat açık olmadı yarın götürürüm onu inanın gözüme uyku girmiyor bu uçuk stressinden. Bana bişey olmaz bebeğimi düşünüyorum. Yazık yavrum bilseydim asla öpmezdim gerçi hala anlamış değilim uçuk mu değil mi

Çok teşekkür ederim. Çocuk ve bebek kliniği 24 saat açık olmadı yarın götürürüm onu inanın gözüme uyku girmiyor bu uçuk stressinden. Bana bişey olmaz bebeğimi düşünüyorum. Yazık yavrum bilseydim asla öpmezdim gerçi hala anlamış değilim uçuk mu değil mi
Biraz sakin olun olabilir benim oğlumda da var şuan benden geçti bende de var hiç aklıma gelmez internete yazmak uçuk yani bu 3. Ye falan çıkıyor oğlumda 😌 hatta doktor kontrolümüz vardı bir tanesinde uçuğumuZ var hocam ateşten mi oldu ki dedim birisinden geçmiştir dedi üzerinde bile durmadı biraz sakinleşin bence internete bakarsanız ben şuan kanserim 😃

benim oglum 10 aylikken misafirlikten kapti. gordum kaynar sular dokuldu basimsan ucukluydu kuzeni kocaman kadin bide anne agzi agzini opuyordu. ne oldu 3 gun gecmedi ates ates dudagi yanagi gittik ki agzinin ici dili damaklari bigazina kadar . oan o an ah o an agzinin icinde de var dediler ya kac yil yaslandim acaba. herpes ucuk vurusuymus. aninda bir tek kullnimlik antibiyotik icirdiler. bir hafta o agladi ben agladim . sizi okadar iyi anliyorum ki endisenizi. sbah ola hayrola doktora mutlaka hidin atesi cikiyormu bakin ve sakin kalmaya çalışın ona siz lazimsiniz💐

benim oglum 10 aylikken misafirlikten kapti. gordum kaynar sular dokuldu basimsan ucukluydu kuzeni kocaman kadin bide anne agzi agzini opuyordu. ne oldu 3 gun gecmedi ates ates dudagi yanagi gittik ki agzinin ici dili damaklari bigazina kadar . oan o an ah o an agzinin icinde de var dediler ya kac yil yaslandim acaba. herpes ucuk vurusuymus. aninda bir tek kullnimlik antibiyotik icirdiler. bir hafta o agladi ben agladim . sizi okadar iyi anliyorum ki endisenizi. sbah ola hayrola doktora mutlaka hidin atesi cikiyormu bakin ve sakin kalmaya çalışın ona siz lazimsiniz💐
Çok teşekkür ederim cevabınız için beni anlamanıza sevindim çünkü saçmalamıyorum. Çok geçmiş olsun size. Bugün baktırtacam zaten inşallah bişey yoktur 🙏

Biraz sakin olun olabilir benim oğlumda da var şuan benden geçti bende de var hiç aklıma gelmez internete yazmak uçuk yani bu 3. Ye falan çıkıyor oğlumda 😌 hatta doktor kontrolümüz vardı bir tanesinde uçuğumuZ var hocam ateşten mi oldu ki dedim birisinden geçmiştir dedi üzerinde bile durmadı biraz sakinleşin bence internete bakarsanız ben şuan kanserim 😃
Benim de aklima hic gelmedi ama videoyu görünce internetten bakinca aman Allahim o korkuyu gercekten hissettim. Siz yine de dikkat edin cocugunuza 😘 allah hepimizin cpcugunu bagislasin uzun ömür versin. Cevvabiniz icin de ayriyetten Tesekkür ederim 🙏

Çok teşekkür ederim cevabınız için beni anlamanıza sevindim çünkü saçmalamıyorum. Çok geçmiş olsun size. Bugün baktırtacam zaten inşallah bişey yoktur 🙏
Cocuklarimizin acisini görmeyelim🙏Verdiginiz cevap icin cok Tesekkür ederim 🙏

olirmu sacmalamak ne demek. tabiki sacmalamiyorsunuz. bakiniz kotu ornegi biziz daha kotuyle sonuçlanan ornekleri de var ucuk denen sey kimilerinde bir sivilce gibi dudakta cikip can sikar kimini hastanelere düşürür. babasi gecer abartma dedi annemler kizdi herkez biraey dedi gecer korkma ama, oyle olmadi. herkez oyle olucak diye biraey yok hemen rahavete kapilmyada gerek yok onlem amacli baktirmali. ben nasil farkedemedim diye agzinin icindekileri diye kendimi paraladim. 40 lari bulan ateşi gorduk cok cektik biz. yapmamiz gereken fatkettigimiz an icininizi huzursuz eden durumlar da sakin kalip direk doktora gitmek.

X