Saç Kesim Şekilleri Benim tuhaf saçlarım!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
meraba kızlar. ben size biraz saçlarımdan bahsedeceğim 2-3 yıl katlı kestirdiğim içim dümdüz olan saçlarım dalgalı hale geldi ve kabarıp kaldı sonra ben bu yıl tekrar düz kestirdim ama benm saçlarım çok çok fazla saçlarımın yan kısımları düz ama arka kısımları dalgalı ve ne yaparsam yapayım saçlarımın arkasını tam olarak düzleştiremiyorum ve saçlarmı düzleştirsemde en fazla 1 saat düz duruyorlar sonra eski haline geri dönüp bozuluyorlar. ne yapabilirim? yardım edin nasıl saçlarımı tam olarak düz hale getirebilirim? arka kısmıyla birlikte..

annenin babanın falan saçları dalgalı, kıvırcık mı? benim de eskiden pırasa gibiydi. ama şimdi maşa yapmış gibi, birden oldu hemde.. öyle bir konu söz konusu olabilir yoksa kesimle pek ilgili olduğunu düşünmüyorum ama yine de bilmiyrum canım

brezilya fonu ile gecici duzluk elde edilebilir.

ayrica benim de pirasa olan saclarim artik dalgali. 30 yasindan sonra oldu. hormonel bisey zahir. saca duzlugunu veren hormon mu kayboluyor acep :)))

saçlarını nasıl kurutuyosun ve kaç dereceyle düzleştiriyosun canm ?

kurutma makinesi değil de normal kuruması daha iyi olduğundan kendilinden kuruyor ama bu da saatler alıyr.dereceli değil düzleştiricim

bnm saçlarmda kabarıyo ama ben artık biraz havluda bekletip nemli kalcak şeklde bekletiyorum sonra yukardan deil enseden ince bi tokayla baglıyorum hatta ortadanda bitane baglıyorum kururken kabarmamış oluyo. 1gün sonrada istedgn şekli alıyo.bnde yeni keşfettim aslında

vee düzlştirici sorunu olan arkdşlarım vardı.en düşük derecede ve kalın kalın alıp düzleştriolardı.ben daha ince daha düzenli düzleştiriorm 3gnden fazla gidiodu mecbur okul vakti herzaman yapılmıodu.. önerebilcegm bu sana

teşekkürler evet okul zamanı da en çok bıktığım şey bu her gün düzleştirmek zrunda kalmak er gün düzleştiricyle saçla uğraşmakda istemiyordum sağol tavsiyeler için tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…