Hepsi mi bilemem ama bizimki benimle yalvar yakar ayaklarıma kapana kapana evlenmişti, genel hali bu değil ama genelde özel günlerimizde ailesi bir sıkıntı çıkarır ve acısını benden çıkarırAynen bende soğuyorum evlilikten ya bütün erkekler böyle mi
Eskiden sert çıkıyordum kıyamet kopuyordu şimdi sesiz kalıyorum umursamıyorTavır alacaksın arkadaşım öyle seni azarlamasına izin vermeyeceksin ..
Hepsi mi bilemem ama bizimki benimle yalvar yakar ayaklarıma kapana kapana evlenmişti, genel hali bu değil ama genelde özel günlerimizde ailesi bir sıkıntı çıkarır ve acısını benden çıkarır
Eskiden sert çıkıyordum kıyamet kopuyordu şimdi sesiz kalıyorum umursamıyor
Hepsi mi bilemem ama bizimki benimle yalvar yakar ayaklarıma kapana kapana evlenmişti, genel hali bu değil ama genelde özel günlerimizde ailesi bir sıkıntı çıkarır ve acısını benden çıkarır
Aynen öyle kendi evinin ihtiyaçlarıyla ailesinin ihtiyaçlarına yetemiyorBelki de esiniz ailesi ve size ayni anda yetememekten dolayi agresiftir... ve yakininda da siz oldugunuzdan sizden cikariyordur...
Aynen öyle kendi evinin ihtiyaçlarıyla ailesinin ihtiyaçlarına yetemiyor
Ailesi şımartmış deseniz o da değil kral köşkünden çıkan bendim, babası cep harçlığı, dersane parası vs ihtiyaçlarını ömrü boyunca karşılamamış hep amelelik, çıraklıkla okumuşlar bu yüzden diğer kardeşleri pek önemsemez babalarını en çok baba zulmü gören bizimki en çok sahip çıkan da bizimki acaba benim ailem bana çok düşkün diye mi böyle yapıyor diyorum ama ailem eşime de çok düşkünlerUmursamaz tabi nasılsa karşısında tepki veren yok, kendi başı ağrımıyor ya senin kalbin kırılsa ne ki ..
Erkekler zaten bencil bir de senin sessiz duruşun iyicene bencilleştiriyor eşini .
Sen gereken tepkiyi vermezsen o da kendini haklı görür ve devam eder yaptığı her ne ise ..
Erkeklerin geneli böyle maalesef ..
Bizim toplumun erkek çocuklarını genel olarak yetiştirme tarzından kaynaklı, ailede gördükleri ortamı da
kendi evlerine taşımaları cabası tabii ..
Bu tarz erkeklere sen kendi kurallarını çizip öğretmelisin yoksa çok üzülür kırılırsın .
Ailesi şımartmış deseniz o da değil kral köşkünden çıkan bendim, babası cep harçlığı, dersane parası vs ihtiyaçlarını ömrü boyunca karşılamamış hep amelelik, çıraklıkla okumuşlar bu yüzden diğer kardeşleri pek önemsemez babalarını en çok baba zulmü gören bizimki en çok sahip çıkan da bizimki acaba benim ailem bana çok düşkün diye mi böyle yapıyor diyorum ama ailem eşime de çok düşkünler