• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım tarzımm :)

Beni nasil buluyorsun

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
977
Puanlar
323
Eki Görüntüle 955664 $ikea-oturma-odasi-siyah.webp $elvina.webp $prop-img-full-hidstqvi-vt7ubj43sd1c.webp $z88z_pic_1324557762_787.webp $yatak3.webp $white-fitted-bedroom-furniture.webp Eki Görüntüle 955672 Eki Görüntüle 955673 :16: :nazar:

Eklentiler

• $ikea-oturma-odasi-beyaz-1.webp
    $ikea-oturma-odasi-beyaz-1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 7.407
tarzınız üstteki mobilyalar mı alttaki mobilyalar mı zira birbirine zıt iki tarzınız var biri modern biri country

6.ve 7.resimdeki mobilyalara bayildimmm

en alttaki yatak odalarına bayıldım.mobilyanın markası konusunda bilgi verir misiniz ? veya hangi internet sitesinden baktınız acaba ?

bende yatak odası ve salonu country tarz yapmak istiyorum ama oturma odamı modern düşünüyorum ...

bende yatak odası ve salonu country tarz yapmak istiyorum ama oturma odamı modern düşünüyorum ...

bende yatak odasını country düşünüyorum ama salon için modern olmalı rahat etmeliyim, çalşan bayan olduugm için eve geldigim zaman kendımı rahat koltuklara atmak isterimm :6:

onların hepsinin de tarzı birbirinden farklı,yani tarz karmaşası...

tatlım mesela yatak odası için country tarzını begenıyorum ve istiyorum ama salon oturma grupları içinde modern birşey istiyorum,umarım anlaşılmıştır , her evimin bölümlerini aynı tarza bürümek istemem, odadan odaya gectigimde içim açılmalı farklılık olmalı , ben bu şekilde sevıyorumm :34:

tatlım mesela yatak odası için country tarzını begenıyorum ve istiyorum ama salon oturma grupları içinde modern birşey istiyorum,umarım anlaşılmıştır , her evimin bölümlerini aynı tarza bürümek istemem, odadan odaya gectigimde içim açılmalı farklılık olmalı , ben bu şekilde sevıyorumm :34:

tebrik ediyorum

Back
X