Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri benim sorunumda bu...

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
0
- Yurtdışı
merhaba sevgili KK uyeleri
ben daha 14-15 yaslarindayim.sutyen olcum 80 butun kiz arkadaslarim falan sende buyuk daha ne istiyorsun diyorlar ama ben oyle dusunmuyorum.
onden bakildigi zaman gercektende buyuk gorunuyor ama yan profilden bakinca cok kucuk gorunuyorlar.bu da sinirlerimi bozuyor.buyukse her taraftan buyuk olsun istiyorum.eger bu sorunun cozumunu biliyorsaniz benimle de paylasin lutfen...

yaşın daha küçük bence bi kaç sene bekle daha değişime uğrayacak çünkü göğüslerin bi kaç sene sonrada aynı durumdan şikayetçi olursan o zman bişiler yap..daha erken gelişiminle oynama derim canım.opuyorumnanaktan

sanırım dik olmadığından göğüslerin önden bakıldığında büyük ama yandan küçük görünüyor canım.dik görünmesi için egzersiz yapmalısın.
mesela şu yöntemi dene: ellerini göğüslerinin hizasında önden birleştir.hani hintliler yapar ya dua ederken ellerini birleştirir ya öle.sonra var gücünle bastırarak göğüslerindeki sertleşmeyi hissedene kadar itmeye çalış.ellerini ayırmadan birbirine baskı yapacan yani.günde sabah akşam 10 dak.yapacan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…