• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

çido

...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.141
1
116
Merhabalar,
Evimin fotoğraflarını paylaşmak istedim sizlerle a.s.Biraz fazla ıvır zıvır var gibi ama her minik objenin hoş bir anısı var :utangac: Çoğu gidilen yerlerden ya da sevilen arkadaşlardan hatıra oldukları için bi köşeye kaldırmaya kıyamadığım şeyler :sm_confused:kaydirigubbakcemile3 Dekorasyonla ilgili her tür fikre açığım süprizzzzz(tabi maddi anlamda sarsmayacak türden, küçük zararsız dokunuşlara) yerimseniben
işte salonumuz, resimleri kendim yaptım sengözlerimebaksanab umarım beğenirsiniz :utangac:

Bunlarda eşimle benim küçüklük fotoğraflarımızın olduğu köşe, ben masumiyet köşesi diyorum :ecrin_bebek:

Kızlar resim nihayet çerçevelenip başköşeye asıldı :)

ve yeniyıl ağacım:)
ttp://img525.imageshack.us/img525/2545/dsc02454cr5.jpg

--------------------------------------------------------------------------------

Bu da benim mutfağım.... acuk kalabalık ama sıcak işte seviyom ben böyle napıyım :)

Bu bizim küçük şeker odamız
bu odayı özellikle çok seviyorum, hatta bebeğimiz olursa bebek odası yapmayı düşünüyorduk ama hem çok küçük hem de kıyamıyorum bu şirinliği bozmaya, bende oturma odası adı altındaki bekar evi eşyalarımın olduğu odayı çocuk odası yapmayı düşünüyorum!! Nasıl olsa salonda yaşıyoruz

oturma odamsı (ütü ve resim yapmak için kullanılan oda)

koridor

Veeee yatak odası:

takı asma aparatı şiddetle tavsiye ederim süper toparlayıcı, clairs te satılıyor eşim bana sigarayı bırakma hediyesi olarak almıştı ama ben bırakabildimmi Hayır :mymeka:Yani tam olarak değil Ama bunun için büyük mücadele veriyorum

banyomu unutmuşum :)

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar yeni taşındığımız evimizin (Dalyan'da) fotolarını koymaya çalışıcam şimdi...
yeni evimiz küçük olduğu için eşyalar zor sığdı, mesela yatak odasında mevcut bir dolap olduğu için gardobu başka odaya koyduk, komodinler yatağın kenarlarına sığmadı vs vs... perdeler stor olduğu için ve bu evin pencereleri 1 er m eninde olduğu için buraya uymadılar, mecburen yeni perdeler yapıldı... kira olduğu için en ucuzundan bir güneşlik ve tül yaptırdık diğer perdeleri kaldırdım başka bir evde kullanabilirim belki diye... eşyalar sığmayınca şöminenin önüne yemek masasını koymak zorunda kaldık ve kapandı önü :( gerçi iyiki kapandı rutubet alıyor çok fazla.. biz alışıyoruz yavaş yavaş bakalım sizin düşünceniz nasıl olacak... herkeşe sevgiler....

Son düzenleme:
bu kayınvalidemlere yaptığım resim! bu akşam teslim edicem kendilerine.. ayrılmak zor olucak :(

canım bu ışıklı raflar nası bişi çok hoşuma gitti.. ismi varmı bunların?
ayrıca çok yeteneklisin belirtmek istedim, güle güle oturr

canım güle güle oturun evin çok güzel
ama toz almak çok yorucu olmalı
resimlerin bi harikaa.s.

canım bu ışıklı raflar nası bişi çok hoşuma gitti.. ismi varmı bunların?
ayrıca çok yeteneklisin belirtmek istedim, güle güle oturr

Çok teşekkür ederim canım sağol :utangac:
ışıklı rafların bir ismi varmı bilmiyorum, aslında basit bir sistemle yapılmıuş, arkasındaki boşluğa mavi florasan yerleştirmişler!! bence sipariş üzerine mobilyacılar yapabilir biz karabağlardan almıştık evlenirken

canım güle güle oturun evin çok güzel
ama toz almak çok yorucu olmalı
resimlerin bi harikaa.s.

çok teşekkür ederim. Kolayı var toz almanın yerimseniben geçen sene devekuşu tüyünden bi toz alıcı aldım süpper bişey dokunuyorsun tozu kendine çekiyor resmen, doğal statik elektrik yoluyla tozu kolayca alıyor tavsiye ederim, tabii arada klasik yöntemlerle alıyorum ki lekeler falanda gitsin diye a.s

evin cok güzelmis tatlim....
sevgiyle,saglikla,huzurla oturmak nasip olsun insallah...
ve insallah o masumiyet kösenize söyle üc dört melek daha eklersin en yakin zamanda;))

evin cok güzelmis tatlim....
sevgiyle,saglikla,huzurla oturmak nasip olsun insallah...
ve insallah o masumiyet kösenize söyle üc dört melek daha eklersin en yakin zamanda;))

amiiiinnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq: inşallah canım güzel yorumların içinb ayrıca teşekkürler a.s.

çok huzurlu bi salon..we resimler çok başarılı..tebrik ederim..huzurunuz mutluluğunuz masumiyetiniz daim olsunnna.s.

Bu da benim mutfağım.... acuk kalabalık ama sıcak işte seviyom ben böyle napıyım :)

çiğdemcimm şunları link halinde değilde direk atsan daha güzel olurdu ama
üşenmeden baktım
zevkli hatunsun
banada tablo yapsan ya :jeyyar:
evin çok cici canım
Allah ın izniyle gelicek olan bebişiniz o bembeyaz salonu ıh ıh yapmasın

huzurla saglıkla oturmanı dılerım canım
mutfagındakı kalorıferın ustundekı cıcıekler cok sekeeeerrrr

Back