• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu benim salonum da bu???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
şimdia rkadaşlar salonumun bütünü bü şekilde ben yanında ikili gümüşlük olan koltuğumun üzerine bi hareket katması için sizce tablo, şu aynalı falan saatler oluyo ondan mı alsam ya da ne önerirsiniz oda bana zamnla çok renksiz gelmeye başladı aksesuarlar falan eksik biliyorum ama çok da kararsız bi tipim bana yardımcı olun lütfen her türlü öneriye ve eleştiriye açığım...
bi de tv olan duvara duvar kağıdı nası olur olursa nasıl bişey olsa offff...fiskosu da pek sevmiyorum aslında işlevsel ama görüntü pek hoş değil...
.....

Eklentiler

• $002.webp
    $002.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 199
  • $004.webp
    $004.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 134
  • $006.webp
    $006.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleme:
Yada duvarlarım zarar görmesin diyorsan , mobilyanın rengine uygun duvar kağıdı olmalıı

şimdia rkadaşlar salonumun bütünü bü şekilde ben yanında ikili gümüşlük olan koltuğumun üzerine bi hareket katması için sizce tablo, şu aynalı falan saatler oluyo ondan mı alsam ya da ne önerirsiniz oda bana zamnla çok renksiz gelmeye başladı aksesuarlar falan eksik biliyorum ama çok da kararsız bi tipim bana yardımcı olun lütfen her türlü öneriye ve eleştiriye açığım...
bi de tv olan duvara duvar kağıdı nası olur olursa nasıl bişey olsa offff...fiskosu da pek sevmiyorum aslında işlevsel ama görüntü pek hoş değil...

aslında eşyaların yerinde değişiklik yapsanız daha kullanışlı olabilir gibi geldi bana
tv ünitesinin koltuklardan uzak olması ve masayla içiçe olması hem biraz karışık bir görüntüye yol açmış hem de sanki kullanımını zorlaştırabilir
tabi siz daha çok aksesuar için yardım istemisşsiniz ama ben mibilyaların yerinde yapacağınız ufak değişikliklerle oldukça yenilik yapmış hissine kapılacağınızı düşünüyorum
yine de sadece fotoğrafa bakarak aklıma gelen yerleşimin sığıp sığmayacağından emin değilim ama isterseniz fikrimi söylerim

aslında eşyaların yerinde değişiklik yapsanız daha kullanışlı olabilir gibi geldi bana
tv ünitesinin koltuklardan uzak olması ve masayla içiçe olması hem biraz karışık bir görüntüye yol açmış hem de sanki kullanımını zorlaştırabilir
tabi siz daha çok aksesuar için yardım istemisşsiniz ama ben mibilyaların yerinde yapacağınız ufak değişikliklerle oldukça yenilik yapmış hissine kapılacağınızı düşünüyorum
yine de sadece fotoğrafa bakarak aklıma gelen yerleşimin sığıp sığmayacağından emin değilim ama isterseniz fikrimi söylerim
evert başlığı sorular sorunlar kısmına açmıştım önce ama doğru yer burası sanırım diye buraya da açtım orda da bir arkadaş sizinle aynı fikri paylaştı ama işte odam o kadar geniş değil bir de tv anteni tek o duvarda var malesef...yine de her türlü öneriye açıgım :57::57:

sizin salonunz da benimkine çok benziyo bende de hap aynı tonlardan sıkılmaya başladım.turkuaz tonlarında yastık kılıfı diktiricem önce yastıklarımı değiştiricem turkuaz mavi tonlarında tablo ve turkuaz rengi vazo alıcam.kaç gündür araştırıyorum iyice kafaya koydum eğer düşünürseniz sizin salonunaza da renk katabilir ne dersiniz

Back
X