Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel çalışmalar .. eğitim aldınmı canım yoksa yetenek mi bizim komşu aylardan beri ders alıyo tık yok çöp adamı bile berbat ediyo ama hırs yaptı bizde bozmuyoz...
güzel çalışmalar .. eğitim aldınmı canım yoksa yetenek mi bizim komşu aylardan beri ders alıyo tık yok çöp adamı bile berbat ediyo ama hırs yaptı bizde bozmuyoz...
Aslinda 1-2 ay Alman bir ressamdan sadece haftada bir kez yagliboya tekniklerini ögrendim, ama adamin teknigi hosuma gitmedi kendi kendime bir teknik buldum yapmaya calisiyorum ,biraz insanin icinden gelmesi lazim eger canim istemiyorsa valla cöp adami bile zor yapiyorum, ilham geldigi zamanlarda cikan resimler bunlar
hala ögrenme asamasindayim bunlarida sizlerle paylasmak istedim begenmeniz beni cok mutlu ediyor,buda bana yetiyor cookkk tesekkürler canima.s.
Begendigine sevindim canim henüz satmaya baslamadim galiba kendime güvenemiyorum
o kadar güzel mi karar veremedim ama kk da iyi yorumlar geldikce cok mutlu oluyorum hepinize tesekkürler:enbuyukkk: