• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Resimlerim

SIEDA

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
86
6
286
55
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Beğendiğine çok sevindim teşekkürler canım :1hug:a.s.Bak beni gaza getirdin
Bu Resim henüz tam bitmedi ama yine de ekledim umarım beğenirsiniz
Link Silinmiştir.

Aa,ne kadar hoş ya...
Kendin mi öğrendin resim çizmeyi,nerden geliyor merak?
Çok hoşlar,çok sade ve samimiler.

canım resımler cok guzel.ders falan aldınmı.bende cok ıstıyorum.bılgı verırsen sevınırım.

Cocuklugumdan beri resim yapiyorum ama 1 ay kadar yagli boya teknikleri ile ilgili bir kursa gittim ve cok hosuma gitti öyle evde kendi basima yapiyorum ne kadar oluyo bilmiyorum ama iyi stres atiyorum zaman nasil geciyo anlamiyorum bazen 4- 5 saat ayakta kaldigim oluyo.yorumlarin icin cok cok tesekkürler:1hug:

y1pLbJd0QzUcF5-Lj2OsQ-gSi5ulQupvXY5vkbCDtSgUgyMaR1gf5H-1fvlxrqB2Chq

Hic firca kullanmadan yaptigim bir calisma
y1pLbJd0QzUcF7E7IMWcB9d_-FLolDoq9pVtt8a4_3-C-5DDEUsdEvGwk3sQFORgwQv

y1pLbJd0QzUcF54r0AR9PP1cCHp6p-K_-9bYGRuMxBQvOnKkuO3Fr9XJM-1bh5FOyvu

resimlerim005xt7.jpg

dscf1088mb1.jpg

dscf1089kk9.jpg

Gerci biseye benzemedi :Roflol:ama ben yine ekleyim dedim,zaten oldum olasi hic hayvan resmi yapamam at yapmakta daha zormus:uhm:
bu resim bu kadar da kötü degil ya niye böyle oldu ki biraz bulanik cikmis
Link Silinmiştir.
Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

fırça kullanmadığın resmi nasıl yaptın SIEDA?:uhm:tekrar ellerine sağlıka.s
y1pLbJd0QzUcF7E7IMWcB9d_-FLolDoq9pVtt8a4_3-C-5DDEUsdEvGwk3sQFORgwQv

Slm berrak, ikimizden baska resim bölümüne bakan yok galiba bu ayni sey gibi oldu (Körler sagirlar birbirini agirlar):Roflol::Roflol::Roflol:
Bu resim sadece spatula ve kursun kalemin ucu yada herhangi ucu sivri olan tahta ile yapiliyo Resim kursunda Alman ressamdan ögrendim baya ugrastiriyo ama zevkli oluyo bir de cok boya harcaniyo ilgin icin tesekkürler canim:1hug:

Yanlız beşinci olan resmide sen yaptın ???
ben o resmi biliyorum ..... hatta okadar çok dikkatimi çekmiştiki baka kalmıştım öylece.... Ressamın adını bilmiyorum ama bu resim var zaten.....

Ya Bu Resimler Harika Ohafalan Oldum Yani Peki Sen Bunlari Nasil Değerlendiriyorsun

Ya Bu Resimler Harika Ohafalan Oldum Yani Peki Sen Bunlari Nasil Değerlendiriyorsun

yorumlarin icin tesekkürler, henüz degerlendiremedim malesef ama 40 yasima kadar biriktirip sergilemeyi planliyorum insallah o zaman degerlenir.
Zaten sizin sayenizde kendime güvenim geldi coook tesekkürler:1hug:

resimleriniz cok güzel özellikle tango yapan cift ve mevlana ama neden insanlarin yüzü o kadar belli deyil herseye ragmen cok güzeller

resimleriniz cok güzel özellikle tango yapan cift ve mevlana ama neden insanlarin yüzü o kadar belli deyil herseye ragmen cok güzeller
tesekkürler canim neden bilmiyorum ama yüz yapmayi sevmiyorum,bazi denemelerim oldu yinede ama buraya eklememisim galiba,baksana zaten pek biseye benzetemiyorum

hepsi çok güzel canım... ayrıca çok da şanslısın; dünyanın en güzel yeteneğine sahipsin... :nazar:

Cok tesekkürler canim,:utangac: ne yazikki böyle bir yetenegim oldugunu gec farkettim,sadece 7 senedir resimle ugrasiyorum ama gec kalmis sayilmam degil mifisfisfis

cam emeğine sağlık.bende tablo yapıyorum hobi amaçlıçburaya eklemiştim resimlerimi.güzel sanatlarda mı okuyorsun.

Back