Doğuma Hazırlık Benim prensesime de isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ucmevsim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
221
497
31
Merhaba arkadaslar. 16 haftalik hamileyim bir kizim olacak Allah izin verirse. Ama isim konusunda kararsizliklarimiz var. Ben cok yeni isimlerden hoslanmiyorum bazilarinin anlamlari surekli cennetle bagdastirilip saptiriliyor fakat gercek anlamlari cennetle ilgili cikmiyor. Zumra ismini cok begenmistim netteki anlaminda guzel ahlakli kadin yaziyordu fakat aslinda oyle degilmis zumreden turetilmis topluluk kalabalik anlamindaymis.
Zeynep ismi hic eskimiyor dusuncesiyle zeynep dusundum yanina da kisa guzel bi isim daha dusunduk zeynep ece olsun dedik. Fakat iki isim olunca da benimseyemiyorum cunku genelde iki isim olunca sadece biri kullaniliyor. O yuzden tek isme donmek istiyorum. Zeynep ismini tek koymak istemedim ece de tek basina cok sade.
Nilufer ismini hep cok sevdim fakat onu da buyukler soyleyemez lulufer derler diye vazgectim..
Tek isim olarak baska isim onerilerine ihtiyacim var. Bebekler isimlerin ozelliklerinide tasiyormus oyle dusunuyorum bende. Aliler ve efeler biraz hareketli olur gibi mesela.
Diger seceneklerimizde begüm, hüma bir de gülce var. Sizce bu isimlerden en guzeli ve kulaga hos geleni hangisi? Bunlar disinda da onerebileceginiz hangi isimler var paylasir misiniz

Aslihan Aylin Sare.Bunlar hosuma giden isimler. Benim kizimin ismi de Zeynep Sena. Saglikla kucaklayin insallah

Betül
Ben de kızıma bu ismi düşünüyorum. Çift isim koyup kimliğine birini yazdıracağım ama. Betül Nisa ...
Gülce de çok narin geldi kulağa ama seçenekeleriniz arasından

Kadınlar kulubunun en sevdiğim konuları bunlar:)

Yazınızı okurken içimden Pınar geçti...

Hoşgelsin sağlıkla gelsin bebiş

Zeynep Hifa
Hifa ismini arastirmanizi öneriririm cok edepli hanim bir sahabe ismi

Kızıma Betül ismini vericem insallah.
Defne
Nisa
Azra
Elif
Ayşe
Melek

Nilüfer bence de güzel isim. Telaffuzu zor dersen Nil, Nilay, Nilgün, Feray gibi isimler var alternatif olarak.

Begüm ve Gülce de güzel.

Kullanıcı adındaki Mevsim de sevimli bi isim bence

Zümrüt
Banu
Yeşim
Aylin
Gamze
Esin
Esra

Gamze de benim ismim :)) babasi da gamze koyalim diyor ama kendi adimi koymam diyorum :)) begumle gulce arasindayizz:)

Zeynep'ten böö geldi..
Zümra ve Nilüfer isimlerini de begenmiyorum..
Begüm de Gülce de cok guzel isimler..
Elif, Asya, Ipek ve Melis isimlerini de cok severim..

Birce, gülce , Begüm , Berna , mercan bunlar güzel isimler bir arkadaş bahsetmiş Zeynep ve Ece isminden gerçekten gına geldi

Benim kızımın adı Melis su.
Melisa
Pınar
Elvin
Gülşah
Yeşim
İlayda
Meltem
Menesa(hz.yusufun kızının ismi)
Seher
Sempati duyduğum isimler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…