benim pazarım

morlu montu kendime begendim de 13 14 yas olmayaydi iyiydi gerci azcik zorlasak girerim ben onun icine :))

bol kazanclar

canım olur o sana ,ben lcw 'nin genç kız reyonuna dalarım hep gerek tarz olarak gerekse beden olarak oradan 2 adet mont ve deri ceket aldım biri 13-14 yaş diğeri 15-16 yaş tam da olduS bedenim 36-38 arası kalıbtayım ben ,bazı 15 -16 yaşlar 40 bedene bile rahat oluyor o denli ölçüleri iste arkadaştan montun ile ölç gör bak

canım baktım konularına bedenimiz de ayak nolarımız da tutmuyor. bir tek kahve takımını beğendim. onun da üzerine fark vermek lazım. sen yanına başka ürün beğen altı üstü olmadan takas yapalım.

yok mu beğenen kızlar. takas yapalım diyenlerden de ses çıkmıyor.

Canim kusura bakma tamamen unuttum ben buna cevap yazmayi. Arada bir giriyorum onda da kaciriyorum ve unutuyorum bazi mesajlari. Bakmistim senin eklentilere ama uyusmadigimizi hatirliyorum ama tekrar bakayim. Buhar makinasina acil ihtiyacim yok ama mikrodalga firin onceligim sonra bu. Sende varmi bu arada. Dur senin sayfalarina bakayim tekrar daha onemli ihtiyac varsa ona bakayim takas yapan kisiyi bulmusken.gorusuruz canim insallah

Colincim baktim ama ne Bedenlerimiz uyusuyor ne de ayaklarimiz. Ayakkabiyi cok begendim ama ben 39 40 giuiyorum
Kiyafetlerde 38 40 bedenden daha büyüğüm malesef. Ama birebir dengini bulursan takas yapabiliriz hala...tabi istersen. bayan Giyim yada cocuk giyim.evle alakali urunler ilgini cekerse...

ben de baktım canım uyan bir şey yok. ekldiğin olusa bakmaya devam edrim tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…