benim pazarım

kot montla asker tarzı montun resimleri peşpeşeydi ama dağınık çıkmış. tek tek ekledim canım çıktı.siz de öyle mi yapıyordunuz. klasör olarak ekleyemedim.

deri değil deri görünümlü 38 beden 20 tl giyildi.
akkeri yeşil mont m beden 30 tl 2 kez giyildi kalındır.
polar atkı bere 10 tl
kot ceket giyilmedi 38 beden 20tl
elbise 36 beden 10 tl
sarı kazak de facto l beden 1 kez yıkandı yanda fermuarı var.
koyu yeşil kendinden kırışık plaka marka 38 beden ceket beli lastikli 20 tl
sabahlık 2 beden ben 40 giyiyorum çok büyük 15tl
siyah süveter tarzı 5 tl
çizgili ceket 2 beden 38 40 a olur 20 tl
sarı mor şal yeni aldım yıkamaış bulundum tenimle uymadı.20 ye aldım 15 tl
yeşil şal o da yeni 1 kez yıkandı.10 tl

0 2 yaş bebekler için şişme bot ayak yeri açık almanyadan geldi 15 tl
morlu mont 13 14 yaş waikiki 15 tl
pembe mini etek 36 beden 5 tl
sinbo nemlendirici 25 tl
deep yazan tunik elbise arası şey hiç giymedim. 70 tl ye aldım 1 yazıyor ama büyük önünde mercimek kadar sarılık vardı. geçer sandım yıkadım geçmedi. belli belirsiz. 30tl

Mrb sinbo soğuk buhar makinası mı? Modeli ve durumu hakkında bülgi rica edicektim ona talibim

6 lt su haznesi , buhar ayarı ,tank boşaldığında otomatik kapanma, enerji tasarrufu gibi özellikleri var. toplam 20 kez kullanılmamıştır. fotodan da belli köpüğü bile duruyor. sah 6103 model. üstündeki yuvarlaktan odaya buhar veriyor.

bilemiyorum tatlım ben fırsat kervanı diye bir sitede bulmuştum sadece 38,50 tl yazıyordu.diğer sitelerde stokta yoktu.artık daha ufak görünümlüler üretiliyor sanırım.ben de uygun olsun diye 25 yazdım

Ustu pembe alti mavi bir mont var fiyati ve bedeni nedir acaba, birde cocuk sisme yuzme simidi gibi birsey var fiyatlarini rica edecegim

Ustu pembe alti mavi bir mont var fiyati ve bedeni nedir acaba, birde cocuk sisme yuzme simidi gibi birsey var fiyatlarini rica edecegim

her biri 15 tl canım. simit almanyadan geldi.kalitelidir. mont 13 14 yaş yazıyor ama ben 40 beden giyiyorum bana oluyor kapşonu da var.

morlu montu kendime begendim de 13 14 yas olmayaydi iyiydi gerci azcik zorlasak girerim ben onun icine :))

bol kazanclar

Mrb bu ürüne internetten baktim miğrosta 20 lira;()

mrb arkadaşım benim bu ürüne ihtiyacım var ama takas olursa iyi olur ikimizin de işine yarar.
benim ürünlerimden işine yarayan olursa takas yapalımmı ne dersin?
açtığım konuların hepsine bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…