Benim Paşa'm ve balıklarımm

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
Benim miniğim :asigim:

sdc10075.jpg

Vitaminli suyumuzu içerken

sdc10300.jpg

sdc10305u.jpg

Bunlarda aşkımla büyüttüğümüz balıklarımızzz :asigim:

sdc10316r.jpg

Son düzenleme:
kimse bişi yazmamış kimse beni sevmiyo :sinifsinif:

Son düzenleme:
Maşşalahh sübhanallahhh çokk tatlıı bişeyy bu papağann opuyorumnanaktanallah uzun ömürler versin opuyorumnanaktan bunun fiyatını öğrenebilirmiyim :eek:

sağolun teşekkür ederim :asigim:
pet shoplarda fiyat 80-100 arası bize bi arkadaşımızdan geldi 3 yaşında yavruyken alınınca çok güzel konuşuyolar

Papağan da balılarda çok güzeller gerçekten konuşabiliyormu peki papağanın

benimki konuşmyo ne yazıkki çünkü yaşı geçtiği zaman bize geldi yinede ilgilenip konuşturmaya çalışıyorum
yavru oalarak alınınca konuşabiliyolarmış.

Hepsi çok güzel.:nazar:
Ne kadar çok balığın var ...Ben balık bakamıyorum nedense.:gitme: Ölüyorlar kısa sürede.Akvaryum kullanmadığım için kavanoza koyuyorum fanusa...Fanusta yaşayacak uzun ömürlü bir balık çeşidi var mı ? boshayallersmile

Hepsi çok güzel.:nazar:
Ne kadar çok balığın var ...Ben balık bakamıyorum nedense.:gitme: Ölüyorlar kısa sürede.Akvaryum kullanmadığım için kavanoza koyuyorum fanusa...Fanusta yaşayacak uzun ömürlü bir balık çeşidi var mı ? boshayallersmile

sayısını bende bilmiyorum ama 1000den fazla balığım 3 akvaryumum var canım :kedi:

Fanusta havasız kalıyo balıklar o yüzden ölürler hemen mafoldumben

Japon balığı bakabilirsin fanusta en uzun o yaşar yerimseniben

ayy balıkların çokk güzel bende çok özeniyorum
acaba bende alsam mı küçük bi akvaryum sonra yavaş yavaş çoğaltırım

1000 balık ne demek ? Sen işin ehli olmuşsun artık.Japon balığım da olmuştu ,onlar da fazla yaşamadı.Öldüklerinde çok üzülüyorum,o yüzden bir daha almamaya söz verdim kendi kendime.
Ne mutlu sana bakabiliyorsun.opuyorumnanaktan

1000 balık ne demek ? Sen işin ehli olmuşsun artık.Japon balığım da olmuştu ,onlar da fazla yaşamadı.Öldüklerinde çok üzülüyorum,o yüzden bir daha almamaya söz verdim kendi kendime.
Ne mutlu sana bakabiliyorsun.opuyorumnanaktan

evet akvaryumda filtresi oksijeni olunca ölmüyolar hemde yavru alıyorum :asigim:
hangi balık olursa olsun fanusa hapsetmemek lazım yerimseniben

evet akvaryumda filtresi oksijeni olunca ölmüyolar hemde yavru alıyorum :asigim:
hangi balık olursa olsun fanusa hapsetmemek lazım yerimseniben

Bence de ...Kendi zevkim ve sevgim adına onların yaşam haklarını ellerinden almak istemiyorum.olumunekankayizsmile O yüzden,kedi,köpek,tavşan,kuş...seçenekleri uygun bana.bayanssulusmile

Bence de ...Kendi zevkim ve sevgim adına onların yaşam haklarını ellerinden almak istemiyorum.olumunekankayizsmile O yüzden,kedi,köpek,tavşan,kuş...seçenekleri uygun bana.bayanssulusmile

kesinlikle :lepi:
kedi köpek alma şansım olsa onlarıda alırdım inan çok seviyorum hayvanları yerimseniben

Papağınınız sultan papağanı bende de var :) Çok tatlı.Ama benimki dişi.Balıklarınız çok hoşuma gitti.Sayısı çook fazla.Ama insanda bi yerden sonra balık tutku haline geliyor :KK70:

Papağana bayıldım. Çok tatlıı. Konuşuyor mu diye klişe bir bir soru soryım :)

X