- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
Cok tesekkur ederim. Bende aynı sizin gibiyim dürtüklenmem gerek o nedenle actim bu topigi..Merhaba, hayırlı olsun topiğin
Her zaman planlı programlı bir hayat süremem, ama bir düzen olmayınca bazen bakıyorum bugünüm dünden farksızkendime ne kattım ki bugün diyorum. Yapılacak işlerm var , erteliyorum sürekli. İlla dürtüklenmem gerek :) oluşan boşluk hissinden nefret ediyorum
Devam ettirelim o halde:)...şuanda mutfakta bulaşıklar toplanıp makineye konmak istiyor ve ben buradayım.. Oglumu okula gonderdım kk geldım.. Gerı yatsam mı yatmasam mı dıye duşunuyorum:).. Evde herkes uyuyor cunku..bundan yıllar once cok duzenlıydım ne zaman kı eşim gece calışmasını sectı işlerim tersine dondu.. Erkek evde olunca insanın iş yapası gelmiyor.. Nasıl yenıden duzen kurarım bılmıyorum.. Her sey için bu boyle... yemek dahi duzen sız oldugundan cesit yapasım yok... Bazen hatta cogu zaman cok bunalıyorum.. Sankı evdekı herkes kafasına gore takılıyorumuş gıbı bır hayat suruyor gıbı yasıyoruz.. Cok can sıkıyor hal boyle olunca monotonlasıyor ınsan.. Evimi sevıyorum degışıklık ler yapmayıda lakın bır yere kadar sonrası yok yazdıgım gıbı.. İnşaALLAH burada birbirimize destek olmaya devam edebiliriz..Selamlar :)
Topik devam etmemiş galiba neden acaba ...
Devam ettirelim o halde:)...şuanda mutfakta bulaşıklar toplanıp makineye konmak istiyor ve ben buradayım.. Oglumu okula gonderdım kk geldım.. Gerı yatsam mı yatmasam mı dıye duşunuyorum:).. Evde herkes uyuyor cunku..bundan yıllar once cok duzenlıydım ne zaman kı eşim gece calışmasını sectı işlerim tersine dondu.. Erkek evde olunca insanın iş yapası gelmiyor.. Nasıl yenıden duzen kurarım bılmıyorum.. Her sey için bu boyle... yemek dahi duzen sız oldugundan cesit yapasım yok... Bazen hatta cogu zaman cok bunalıyorum.. Sankı evdekı herkes kafasına gore takılıyorumuş gıbı bır hayat suruyor gıbı yasıyoruz.. Cok can sıkıyor hal boyle olunca monotonlasıyor ınsan.. Evimi sevıyorum degışıklık ler yapmayıda lakın bır yere kadar sonrası yok yazdıgım gıbı.. İnşaALLAH burada birbirimize destek olmaya devam edebiliriz..
Sagolun. Tesekkur ederım.. Evet gece calışması boyle devam edecek... Pufff:)Merhaba, hayırlı ramazanlar öncelikle. Eşiniz artık hep gece mi çalışıyor? Gündüze geçme imkanı var mı ? Eğer süreç geçiciyse bir süre böyle devam edebilir. Ama kalıcıysa yeni duruma ayak uydurmak lazım diye düşünüyorum. :)
Sagolun. Tesekkur ederım.. Evet gece calışması boyle devam edecek... Pufff:)
Şuan buldugum yolHımm. İnsan alıştığı bir düzenden farklısı olunca adapte olmakta zorlanır, ama bir yolunu bulursunuz bence zamanla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?