benim oğlum mu çok inatçı acaba

benımde oğlum tam 2,5 yaşında ve çok inatçı beni gerçekten yoruyor ama uzmanlar bu durumum normal olduğunu ve üç yaşından sonra geçiceğini söylüyorlar....bende o günleri iple çekiyorum.

nixe merhaba.cevabın için teşekkürler.gerçekten artık baş edemediğimi düşünüyorum.sadece benimbebeğimin böle olmadığını okumak sevindirdi desem inanırmısın:)bnde sadece bende var sanıyordm

benim ikizlerim var.benim kızımda aynı çok sinirlive inatçı. geçen gün doktora götrdüm.ona söyledim.bana kendininde 3yaşındave aynı sorunu onunda yaşadığını, ilgisini başka şeye çekin dedi gerekirsede hayır demeyi bilin dedi.bu dönemde inatçı oluyorlar.

benim kızım makyaj malzemeleri toplama huyu var ve onlarla uyuyor.çantasına herkesten topladığı rujlar ojeleri, toalar bilezikleri koyuyor.Asla onları kimseyle paylaşmaz.biri kaybolduğu zaman kıyameti koparıp,akşama kadar ağlar.bizde ilgisini başka şeylere kaydırıyoruz.

tam inatlaşma donemınde cocugunuz. .ak derseniz o kara der mutlaka..
Hiç inatlaşmaya girmeyın,daha kotu olur ve bu surec uzar..
Sakın davranınn sabırlı olun.makul cevaplar verın,gerktığınde elbette "hayır","istemiyorum"vs.. kullanın.
Sabırlı olursanız yavaş avaş azaldığını goreceksınız.
Bu döneme "mini ergenlık" donemı dıyebılırız.. :)
koly gelsın.

benim kızımda 8 gün sonra 2 yasına girecek. aynı huylar bizedde basladı maalesef.geçici bir dönem olarak kabul etmeli sanırım. elimden geldiğince suyuna gitmeye çalısıyorum ama tabıkı ablaları benim kadar sabırlı değiller :))haliyle simdiden basladı abla kardes kavgaları:))

X