Benim niye hiç arkadaşım yok burda ?

ilk başta öyle oluyor yavaş yavaş alışırsın arkadaş edinirsin.
ben de pek eski değilim ama zaman geçtikçe buluyorum :)
bu arada gebelik bölümüne açmışsın konu yanlış yerde :)

konuyu nereye açmam gerek peki ben daha yeniyim yawaş yawaş alışıcam umarım :)

Bu konuda bencede yardımcı olun bizde yanlış yere yazmayalım konuyu nasıl açabiliyoruz

şimdilik bi derdim yok kızlar ama ew işleri falan camlarıda sildim canım burnumdan geliyodu resmen fena yoruldum ee bide yemek faslı war...çok yoruluyorum tüm gebelşk boyunca böylemi olucak

napim cnm yaa ben yapmasam kim yapıcak mecbur iki tanecik sildim emm şeyy sanırım birazda yüksek we geniş camlarım war :) 5 aylık hamileyim

kardeşin falan yok mu yardıma gelsin yada bi yardımcı tut 4-5 ay için. böyle çok tehlikeli ama

kardeşim 15 yaşında annemlerde biraz uzak bana eşim kızıyo silme diyo ama dışardan bakınca leke falan görünüyo yawaş yawaş sildim bende... temizlikçiyide ben ewe sokmak istemiyorum sanırım bu son silişimdi :) bunca yorgunluktan sonra bidaha silmem herhalde

canım kafayı takma sakın burda doğru yere başlık atarsan herkes cevap yazar
sende yorumunu beğendiğin arkadaşlara arkadaş olma teklif edersen mutlaka kabul ederler
nadirdr olsa yeni üyeleri dışlayan arkadaşlar var ama onlarıda takma
sonuçta günlük takip edemesende zamanın oldukça bakarsın bende öyle yapıyorum
dur seninle arkadaş olalım biz

canım 10 dk bir msj atabilirmişim anca msjım geç geliyosa kusura bakma olurmu birazdan çıkmam gerekicek yarın dewam edebiliriz istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…