- 6 Mart 2024
- 9.228
- 7.853
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
o arkadasla zaten cok bir araya gelemiyoruz. ayrı sehirlerdeyiz. o yüzden ben de koysam mı acaba diye düsünüyorum. ama acaba alınır mı? madem kendi cocuguna verecektin neden benim cocuğuma verdin diye?Ben olsam Karya koyarım . Aılede eşimin kuzeninin eşi benim kızla aynı isim . Hiç tereddüt etmedim yıllardır istediğim ismi kızıma verdim
Ben olsaydım mutlu olurdum , ne olacak ki zaten farklı şehirlerdesinizo arkadasla zaten cok bir araya gelemiyoruz. ayrı sehirlerdeyiz. o yüzden ben de koysam mı acaba diye düsünüyorum. ama acaba alınır mı? madem kendi cocuguna verecektin neden benim cocuğuma verdin diye?
Ben de 20 haftalık hamileyim ve oğluşumuza UmutBiliyorsunuz ki oğlum oluyor.. Yeni yeni alışıyorum çünkü hep kız bekledim
esim cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek olursa “Destan” koymak istiyordu. ama cinsiyet kesinleşince bi caydı..
Ben hep oğlum olursa “Karya” koyucam diyordum anlamını sevdiğim için. Ama zeki ben gecen yıl doğan arkadasımın oğluna benim isim vermem istenince ben de Karya olsun dedimsu an onun oğlu Karya.
Aslında su an aklımdan gecen bebiş doğduğunda yüzüne bakıp ismini vermek.. Ama bir fikrim de olsun istiyorum. Mustafa, Ali, Yiğit isimlerini seviyorum. ama arapça isim vermek istemiyorum, Yiğite gelince o da kuzenimin ismicok görüşmüyoruz ama işte
Bir de benim ismim A harfi ile, esimin ismi O harfi ile basalıyor. İkimizin ismi de türkçe kökenli. bizim isimlere de uygun olsun istiyorum
Aradığım isim böyle direkt cocuğu bir görüşe sokmayacak, tatlı, bebekken seslenmeye, büyüdüğünde de sosyal ortamına uygun bir isimBir de iste arapça, farsça olmasın. Bu kadar fikri olan varsa gelsin
Aslan güzel ve benim ismimle de çok uyumlu ama bu aralar herkes Aslan doğuruyorEge ,Çınar ,Aslan , Kerem
Evet hiç sorma Türkiye de doğan erkek bebeklerinin yarısının ismi Aslan şuanAslan güzel ve benim ismimle de çok uyumlu ama bu aralar herkes Aslan doğuruyor
OĞUZ ama düz Oğuz öyle han can olmadan düşünürseniz.Biliyorsunuz ki oğlum oluyor.. Yeni yeni alışıyorum çünkü hep kız bekledim
esim cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek olursa “Destan” koymak istiyordu. ama cinsiyet kesinleşince bi caydı..
Ben hep oğlum olursa “Karya” koyucam diyordum anlamını sevdiğim için. Ama zeki ben gecen yıl doğan arkadasımın oğluna benim isim vermem istenince ben de Karya olsun dedimsu an onun oğlu Karya.
Aslında su an aklımdan gecen bebiş doğduğunda yüzüne bakıp ismini vermek.. Ama bir fikrim de olsun istiyorum. Mustafa, Ali, Yiğit isimlerini seviyorum. ama arapça isim vermek istemiyorum, Yiğite gelince o da kuzenimin ismicok görüşmüyoruz ama işte
Bir de benim ismim A harfi ile, esimin ismi O harfi ile basalıyor. İkimizin ismi de türkçe kökenli. bizim isimlere de uygun olsun istiyorum
Aradığım isim böyle direkt cocuğu bir görüşe sokmayacak, tatlı, bebekken seslenmeye, büyüdüğünde de sosyal ortamına uygun bir isimBir de iste arapça, farsça olmasın. Bu kadar fikri olan varsa gelsin
eski sevgilimin adıOĞUZ ama düz Oğuz öyle han can olmadan düşünürseniz.
Tek Karya yi o mu dogurdu takılma böyle şeylere ya. Bizim bir arkadaş var adı x kardesinin adı xy aynı isme ekleme yalmislaro arkadasla zaten cok bir araya gelemiyoruz. ayrı sehirlerdeyiz. o yüzden ben de koysam mı acaba diye düsünüyorum. ama acaba alınır mı? madem kendi cocuguna verecektin neden benim cocuğuma verdin diye?