benım nasıl sutum olsunkı

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
kızlar burdada yazmıstım sutum yok dıye nasıl olsunkı.hamıle kaldım ıkılı testte ultrasonda ense kalınlıgı fazla cıktı moralım bozuldu.ust duzey ultrasonda sag bobregınde genısleme oldugu soylendı canım sıkıldı.neysekı dogdugunda ense kalınlıgıyla ılgılı problemımız kalmadı.bobregı takıp edıyoruz buyuk ıhtımalle ıyı dıyor doktor ama takıbı bırakmıycaz.dogdu kalca ultrasonunda fızyolojık gerılık cıktı uzuldum.suan tek bacakta kadı oda 1-2 ayda gecermıs kendılıgınden.bebegım 12 gunlukken kayınvalıdem vefat ettı.sıkıntı stres.1 aylıkken orta kulak ıltıhabı oldu ben bu cocuga bakamıyorum dıye uzuldum.suan 2 aylık ve ben cuma gecesı annem gıbı gordugum babannemı kaybettım.o kadar moral bozukluguna sutum nasıl olsunkı.uzuntu stres sıkıntı hepsı ustuste geldı.oglumun dogduguna bıle sevınemez oldum.

sagol arkadasım gercekten oyle oluyor.ıyıkı bebegım dogmus o benı oyalıyor dusunmeme fırsat vermıyor allahtan yoksa zor gecer bu gunler benım ıcın

basınzı sagolsun canımm rabbım kalanlar uzun omurler versın halısın sutu arttıran en buyuk sey stres olmadan uzuntu olmadan yuksek moralın olmasııı

başın sağ olsun canım ,bebeğine sarılıp üzüntülerini atlatmaya calıs,Allah başka hastalık vermesın bunların hepsı gecer bebegın cok saglıklı olur ınsallah,moralını yuksek tut sen bebişine lazımsın artık onlar ıcın yasıyoruz,sutunun gelmedıgını dusunsende emzırmeye calıs emzırdıkce azda olsa gelır,onun bıle faydası olur bebegıne

Hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Ne kadar ümit etsek, ne kadar planlasak, arzulasak da normal yaşantımızın akışı bozulabilir.

Yaşadıklarınız zor şeyler.Sıkıntınız, moral bozukluğunuz normal. Ama bebeğiniz için daha dirayetli olmalısınız. Emziremiyorum, sütüm yok diye kendinizi hırpalamayın. Siz elinizden geleni yapın, ama daha fazlası için lütfen zorlamayın kendinizi. Sık sık emzirin, bebeğinizle olan bağınız güçlenir. Ha süt olur olmaz o ayrı ama lütfen sütüm yok diye bebeğinizi memeden kesmeyin. Emdikçe sütünüz artabilir. Doymazsa mama verirsiniz.

Allah kolaylık versin. Başınız sağolsun.:teselli:

canım basınızzz sagolsun gercekten cok zor seyler ust uste gellmıs allah kalanlara saglık sıhat versın sutun yok dıye uzulme canım ya cok ınsan var mamayla cocuk buyutuyo neden bakamıycakmıssın evladın o senın hangı anne evladına bakamamıskı uzulme canım o senın evladın ınankı ona senden güzel kımse bakamaz tekrar gecmısler olsun canım

Bir sürü sorun tamda bu ana gelmiş.Öncellikle başın sağolsun ama bazı şeyler için yapabileceğin bir şey olamıya biliyor.Bebeğinin böbreğini fazla takma kafana bizdede aynı sorun var yaşam kalitesini etkilemicek sakın üzülme.Kaybettiğin yakınların için artık birşey yapamazsın ancak bebeğin için çok şey var ne olursa olsun çok zoor da olsa sütünün artırmak için uğraş çünkü eminimki bu onun ilerideki yaşam kalitesini belirlicek.Bunu bebeğin için yapmaya çalış.Ayrıca lütfen ben bakamıyorum diye üzülme sen ona en güzel şekilde bakıyorsundur ama bazen şansızlık yakamızı bırakmıyor.O güzel bebeğini kocaman kocaman öpüyorum...

sıze ne dedıler bobrekle ılgılı olarak.bızım su anda tedavılık bır sey olmadıgını ama takıp etmemız gerektıgını soyledıler.3-4 ay sonra ultrasonla bakacaklar tekrar.ben hamıleyken 4mm ıdı dogunca cekılen ultrasonda 7mm cıktı.sızınkı kac mm.doktorlar ne dıyor.

başın sağolsun canım haklısın üstüste gelmiş ama bebeğini düşün stress yapma sütün olsun benimde doğumdan sonra çok sıktım kendim,i ütüm gitti daha yeni yeni iyileşti sütüm ben kendimi sıkmamamayı becerince

Başin Sağolsun.üzüldüm çok Art Arda Gelen Sorunlar Olmuş Sabret Düşünmemeye Gayret Et.bebeğinede Acil şifalar Dilerim Umarim Herşey Düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…