- 19 Ağustos 2011
- 102
- 56
-
- Konu Sahibi makarnacnvr
Yani içime girmiyor ama git gel hareketi yapıyor içimde değilsin diyorum aynı hareketi yapmaya devam ediyor ve girmesini bekliyor. Sürtünme gibi devam ediyor ilişkiAllah Allah, nasıl yanlış yerlere zorluyor? Kendiliğinden oluveren bir şey zaten bu. Farklı farklı pozisyonlar deneyin bence. Sadece misyoner pozisyonu ile olmaz kiii zaten. Sizi diken üstünde tutuyordur bu durum. Kafanız rahat olmadan orgazm olamazsınız kii.
Allah allah.biraz saf birisi mi? Şaşırdim açıkçası.Yani içime girmiyor ama git gel hareketi yapıyor içimde değilsin diyorum aynı hareketi yapmaya devam ediyor ve girmesini bekliyor. Sürtünme gibi devam ediyor ilişki
Valla zeki diye aldık diyomuşumAllah allah.biraz saf birisi mi? Şaşırdim açıkçası.
Valla ben gördüğüm en kuduruk insandım. Şu an asla hamle yapasım gelmiyo cilvem falan söndüBirebir cinsell hayatımız aynı benim eşimin daha önce bir birlikteliği de olmamış tamamen bana kaldı bende daha önce yaşamış değilim ama artık öyle kabullendim çünkü o an sinir basıp bi anda soğukluk giriyordu ve insan bir anda istemiyor duruma geliyoren iyisi sen yönlendir ve öyle olacak şekilde. Yaşayın sen söyledikçe eşin aynı davranırsa soğursun ister istemez
Özellikle sokmamaya çalışsan bile giriyor.ben anlamadim bu işi.biz bazen zevk artsın diye hemen sokmayalım diyoruz, sabırsızlanalım.onda bile kendi kendine giriyor.Bir yaşıma daha girdim. Eliyle tutarsa niye olmuyomus. Aklıma geçen izlediğim aslan belgeseli geldi gözümde biseyler canlandirmaya çalışınca
Doğru valla iyice ıslanınca kendi yolunu buluyorÖzellikle sokmamaya çalışsan bile giriyor.ben anlamadim bu işi.biz bazen zevk artsın diye hemen sokmayalım diyoruz, sabırsızlanalım.onda bile kendi kendine giriyor.
Tecrübeli birisi nasil yanliş delige zorluyo, siz normal pozisyomda durun alisir diye düşünüyorumMerhaba 1 yıllık evliyim cinsel olarak ilk tecrübem evlenince oldu, eşimin söylediğine göre daha önce ilişkisi olmuş. biraz açık olacak kusura bakmayın ama nasıl söylesem bilemedim. Eşimin cinsel organını ben yönlendirmezsem eşim yanlış yerlere zorluyor ve kendi kendine içime giremiyor. bu da benim isteğimi baya kaçırıyor, erkeğin beni yönlendirmesini istediğimi düşünüyorum ama sürekli cinsellikte ben kontrol ediyorum. Benim sürekli müdahale etmem lazım. Ek olarak ilişkimiz çok kısa sürüyor ve malesef ön sevişmeden de oraldan da zevk almıyorum görev gibi. Mastürbasyon yapmak daha zevkkli geliyor. Ne yapmalıyım bilemedim.
Evet bu çok doğruDoğru valla iyice ıslanınca kendi yolunu buluyor
bu durum benim de başıma gelmişti. aşırı ıslak olduğu zaman ve siz özellikle üstte olduğunuz zaman eşiniz o sürtünmeyi birleşme olarak algılıyor. ben gülmemek için zor tutuyorum bu durumdaMerhaba 1 yıllık evliyim cinsel olarak ilk tecrübem evlenince oldu, eşimin söylediğine göre daha önce ilişkisi olmuş. biraz açık olacak kusura bakmayın ama nasıl söylesem bilemedim. Eşimin cinsel organını ben yönlendirmezsem eşim yanlış yerlere zorluyor ve kendi kendine içime giremiyor. bu da benim isteğimi baya kaçırıyor, erkeğin beni yönlendirmesini istediğimi düşünüyorum ama sürekli cinsellikte ben kontrol ediyorum. Benim sürekli müdahale etmem lazım. Ek olarak ilişkimiz çok kısa sürüyor ve malesef ön sevişmeden de oraldan da zevk almıyorum görev gibi. Mastürbasyon yapmak daha zevkkli geliyor. Ne yapmalıyım bilemedim.
Çok iyi anlıyorum seni.geçniş deneyimlerimden ötürü.ama gercekten çok ilginç.bulduğu yere abanıyor demek ki.bence bu adam saf.nornal diyorsun ama.Valla ben gördüğüm en kuduruk insandım. Şu an asla hamle yapasım gelmiyo cilvem falan söndü
İşte bu yüzden asla bakir adam almamBirebir cinsell hayatımız aynı benim eşimin daha önce bir birlikteliği de olmamış tamamen bana kaldı bende daha önce yaşamış değilim ama artık öyle kabullendim çünkü o an sinir basıp bi anda soğukluk giriyordu ve insan bir anda istemiyor duruma geliyoren iyisi sen yönlendir ve öyle olacak şekilde. Yaşayın sen söyledikçe eşin aynı davranırsa soğursun ister istemez
Aynen ben de anlamıyorum kiyahu tutun sokun ne var bunda dert edecek
1 senede öğrenememiş, bakirliği mi kalmış.İşte bu yüzden asla bakir adam almam