benim Minnak Evim buyurun :))

gabortoz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
664
1
318
Trabzon
kızlar evimi açıyorum daha önce çeyiz topiğimde bir kaç resim paylaşmıştım şimdi evimin tamamını paylaşıyorum girişten başlayalım hadi :)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evime hoşgeldiniiiiiiz :16::16::16::16::16:
$1.webp
$2.webp
$3.webpportmantom
$4.webp
$5.webp

oturma odam

$7.webp
$6.webp

mutfağım

$12.webp
$11.webp
$10.webp
$9.webp
$8.webp
$14.webp

tuvalet banyo

$17.webp
$18.webp
$20.webp
$19.webp
$22.webp
$21.webpkendi yaptığım el emeğim :D

gece holüm ve bazalı odam

$25.webp
$24.webp
$26.webp

yatak odam

$27.webp
$28.webp
$29.webp
$30.webp

salonum

$31.webp
$32.webp
$33.webp
$34.webp
$35.webp
$36.webp
$37.webp
$38.webp
$39.webpmisafirlerim için hazırladığım sofram :))))
$40.webp

balkonum

$16.webp

$15.webp

Eklentiler

• $13.webp
    $13.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 519
Güle güle aşkla oturmak nasip olsun.Belli ki moru seviyosun küçük mor detaylar çok güzel bütünlük sağlamışşş :16:

nihayettttttt sonunda seninde evini görebildik canım güle güle aşkla sevgiyle otur sade ferah dingin bir evin var canım mis gibi sıcacık huzurlu .çok beğendim hepsini .az öz ve temiz dizmişsin ne güzel. canım balkondaki masa sandalyeni ayrı beğendim ne kadara ve nereden aldğını öğreneblirmiyim acaba:16::16:

çok güzel ve ferah bi ev...
güle güle oturun huzurla mutlulukla...
maşallah....:nazar:

evin gerçekten çok güzel ve ferah. böyle modern sade karmaşık olmayan evlere bayılıyorum Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım.

evlendin mi sen yahu :D kaçırmışım bak çeyizlerine bakıyodum oysa :)

hayırlı olsun canım benim, sağlıkla mutlulukla oturun inşallah güzel evinizde :16:

çok güzel abartıdan uzak sade huzurlu bi yuvan var canım allah güle güle oturmayı nasip etsin... özellikle o balkonuna bayıldım ben ne kadar kullanışlı ve tam keyif yapmalık bi yer olmuş:16: 2 ay sonra düğünüm var bende ev bakıyorum inşallah böyle güzel bi evim olur benimde:16:

güle güle oturun çook güzel allah herkeze nasip etsin inşallah bana da :)) hem hiç de minnak falan değel :))) :49:

salonuna bayıldım canım güe güle oturun buarada benim köşe takımımda mor çok seviyorum moru

Herşeyin çok güzell Allah içinize sindirsin bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh :)

maşallah herşeyin çok güzel olmuş cnm :69:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasipetsin Darısı başımıza :16:

Evin çok güzel canım..Rabbim huzur ile oturmayı nasip etsin inşallah :16: bu arada balkonunaa bayıldımmm :16:

evin çok güzel ve hiç de küçük değil cnm.güle güle oturun bu güzel evde. bu arada yazmadan geçmiyim. moru çok seviyorsun sanırım. köşe koltuk,wcdeki terlikler maşraba ve balkondaki mor köşe....hepsi çok güzelll.balkondaki köşeye bayıldım zaten. bir de salonunda ne kadar çok cam var ve evin mimarisinden tabiki camlar köşeli falan koyulmuş. yanlış görmediysem. ama perdecin ve sen bu cam sorununu iyi çözmüşsünüz.bu camlara en şık olabilecek modeller seçmişsiniz tebrikler..

Back
X