- 6 Mart 2013
- 750
- 72
-
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Canım fiyatlar nedir ?selamlar bayanlar. bazi kitaplarimi elden çıkarmaya karar verdim. simdilik bunlarini ekliyorum ama devami da gelecek.
[/ATTACH] Eki Görüntüle 1965050 Eki Görüntüle 1965051 Eki Görüntüle 1965053 Eki Görüntüle 1965054 Eki Görüntüle 1965055 Eki Görüntüle 1965056 Eki Görüntüle 1965057 Eki Görüntüle 1965059 Eki Görüntüle 1965060 Eki Görüntüle 1965062
Pucca seti hala mevcut mu acabaselamlar bayanlar. bazi kitaplarimi elden çıkarmaya karar verdim. simdilik bunlarini ekliyorum ama devami da gelecek. Aradığınız kitap varsa ayrıca sorabilirsiniz.
tanrica serisi 40tl
dönüşüm serisi 35tl
vampir akademisi serisi 50tl
alacakaranlik serisi 35tl
morganville vampirlerinin 3 kitabi var elimde 20tl
gece evi serisinden 2 kitap var elimde 15tl
pucca serisi 35tl
erkek dedikodusu 1-2 12tl
keske ben uyurken gitseydin 1-2 12tl
popom olmadan asla 1-2 12 tl
8 TLlik kitaplar:
Aşk Bir Masalmış Derken
Hiç Kimse Sıradan Değildir
Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer
Yıldız Tozu-Priscille Sibley
7 TLlik kitaplar:
Yıldız Tozu-Nail Gaiman
Rüya Sokağı 31
Mezarcı
Üç Kader Tanrıçası
6 TLlik kitaplar:
Pariste Bir Hafta Sonu
Fransız Öpücüğü
Sonun Geldi Sevgilim
Bağdat Caddesi Güzeli
Dertler ŞArabı Sever
Karmaşık İlişkiler
Garson ve Mutlu
5 TLlik kitaplar:
Menekşe Kokulu Hikayeler
Sabah Uykum
Soğuk Kahve
Bukre
Aynı Yıldızın Altında
evet duruyor.Pucca seti hala mevcut mu acaba
fiyatlari makul tuttum. ama 6-7 kitap birden alacaksaniz biraz indirim yapabilirimpopom olmadan aslanın iki kitabı 10 lira olur mu?
yok sadece ikisifiyatlari makul tuttum. ama 6-7 kitap birden alacaksaniz biraz indirim yapabilirim
aşk tüm zamların içinden geçer serisi satıldı. düşünürseniz sarah jio kitaplarim varkerstin gier serisi
Yıldız Tozu-Priscille Sibley
mezarcı
aynı yıldızın altında 55 tl olurmu ?
Canım halen güncel mi ilk sayfaaşk tüm zamların içinden geçer serisi satıldı. düşünürseniz sarah jio kitaplarim var
bazıları satıldı ama birçoğu duruyorCanım halen güncel mi ilk sayfa
sarah jio kitaplarim satıldı. ama size önerebileceğin Paristen Sevgilerle kitabi aynı jio kitapları gibi çok güzel. bir de iz bırakanlar unutulmaz var elimde. eklememisim sanırım. o da hüzünlü bir kitap. keyifle okudum ben.Bukre
Aynı Yıldızın Altında
Menekşe Kokulu Hikayeler
Soğuk Kahve
Şeytan Ayrıntıda Gizlidır
aynı yıldızın altında sizinde önerebileceğiniz kitap varmı
sarah jio-maeve binchy olabilir