benim konuşan tom oyunu oynayanlar toplanalım

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
148
hani bir oyun var. adı benim konuşan tom. levelleri geçiyorsun. leveller yaş diyede adlandırılabiliyor. yemek yiyiyor, tuvalet ihtiyacı filan olan, uyuyan kedi. tabi birde taklit özelliği var. birde yemek alma, evini düzenleme veya kıyafet için para kazanıyorsun. bunuda oyunlarla yapıyorsun. tomun 11 tane oyunu var. 4 tanesinin turbosu var. oynayanlar ve oynamaya başlayanlar burada yüksek puanlarımızı ya da oyunla ilgili düşüncelerimizi paylaşalım

Son düzenleme:
Ben oynuyorum en çok altını balon vurmacada alıyorum,fare öldürme oyunuda güzel.Pasta yapma oyunu var onu beğenmedim,uçan tomda güzel değil.

2048 oyunu var oda güzel.

Önce baloncuk vurmacayla başladım, şu ara sayı toplamacayı oynuyorum, tavsiye ederim, 512' ye kadar toplayabildim.

Ben oynuyorum en çok altını balon vurmacada alıyorum,fare öldürme oyunuda güzel.Pasta yapma oyunu var onu beğenmedim,uçan tomda güzel değil.
bben pasta oyununu bğendim. uçan toda rekorum 81 ama ben yapmadım. fare dövmedekinide ben yapmadım. 5040 baloncuktakini hatırlamıyorum.

Bende ilk kurduğumda 60. Seviyeye geldim bir sürü altın kazandım sonra telefonum dondu ve programları açılmadı telefonu sıfarladım ve oyunu tekrar kurdum 30. Seviyedeyim şuan.

Bende ilk kurduğumda 60. Seviyeye geldim bir sürü altın kazandım sonra telefonum dondu ve programları açılmadı telefonu sıfarladım ve oyunu tekrar kurdum 30. Seviyedeyim şuan.
bbende bir kere yanlışlıkla 54. seviyede silmiştim ama tekrar yüklediğimde "eski oyunu yükle" şeklinde yazıyordu. ona basınca 53. seviyeden başladı ve 9000 altınla başladı. normalde 10000 tlm vardı.

bbende bir kere yanlışlıkla 54. seviyede silmiştim ama tekrar yüklediğimde "eski oyunu yükle" şeklinde yazıyordu. ona basınca 53. seviyeden başladı ve 9000 altınla başladı. normalde 10000 tlm vardı.
Evet onuda yaptım fakat yine açılmadı o yüzden yeniden kurdum benim de toplam 34000 di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…