Ben oynuyorum en çok altını balon vurmacada alıyorum,fare öldürme oyunuda güzel.Pasta yapma oyunu var onu beğenmedim,uçan tomda güzel değil.hani bir oyun var. adı benim konuşan tom. levelleri geçiyorsun. leveller yaş diyede adlandırılabiliyor. yemek yiyiyor, tuvalet ihtiyacı filan olan, uyuyan kedi. tabi birde taklit özelliği var. birde yemek alma, evini düzenleme veya kıyafet için para kazanıyorsun. bunuda oyunlarla yapıyorsun. tomun 11 tane oyunu var. 4 tanesinin turbosu var. oynayanlar ve oynamaya başlayanlar burada yüksek puanlarımızı ya da oyunla ilgili düşüncelerimizi paylaşalım
benim o oyunda rekorum 176. zor bir oyun.en çok uzay piyanosunu seviyorum onda rekorum 350
bben pasta oyununu bğendim. uçan toda rekorum 81 ama ben yapmadım. fare dövmedekinide ben yapmadım. 5040 baloncuktakini hatırlamıyorum.Ben oynuyorum en çok altını balon vurmacada alıyorum,fare öldürme oyunuda güzel.Pasta yapma oyunu var onu beğenmedim,uçan tomda güzel değil.
ben ondada 5.000 küsürlü birşey yaptım.2048 oyunu var oda güzel.
Tomda kaçıncı seviyedesin.ben ondada 5.000 küsürlü birşey yaptım.
77 canım sen?Tomda kaçıncı seviyedesin.
Bende ilk kurduğumda 60. Seviyeye geldim bir sürü altın kazandım sonra telefonum dondu ve programları açılmadı telefonu sıfarladım ve oyunu tekrar kurdum 30. Seviyedeyim şuan.77 canım sen?
uçan tomda güzell :)
bbende bir kere yanlışlıkla 54. seviyede silmiştim ama tekrar yüklediğimde "eski oyunu yükle" şeklinde yazıyordu. ona basınca 53. seviyeden başladı ve 9000 altınla başladı. normalde 10000 tlm vardı.Bende ilk kurduğumda 60. Seviyeye geldim bir sürü altın kazandım sonra telefonum dondu ve programları açılmadı telefonu sıfarladım ve oyunu tekrar kurdum 30. Seviyedeyim şuan.
Evet onuda yaptım fakat yine açılmadı o yüzden yeniden kurdum benim de toplam 34000 di.bbende bir kere yanlışlıkla 54. seviyede silmiştim ama tekrar yüklediğimde "eski oyunu yükle" şeklinde yazıyordu. ona basınca 53. seviyeden başladı ve 9000 altınla başladı. normalde 10000 tlm vardı.
benim şuan 38,9k. k hafrfi üsür anlamında sanırım.Evet onuda yaptım fakat yine açılmadı o yüzden yeniden kurdum benim de toplam 34000 di.
Evet küsür.benim şuan 38,9k. k hafrfi üsür anlamında sanırım.
orada akçeler yazıyo. oraya basınca tam olarak gösteriyor.Evet küsür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?