• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kokum olsun !

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
kizlar piyasada öyle parfümler varki, kullandiginizda parfümünüzün adini sormuyorlar, sendemi bunu kullaniyorsun diye soruyorlar.
Farkli taninmamis markalara yöneliyim diyorum ama bir bakiyorum üretikleri parfüm ünlü bir markanin kopyasi.Herkes ayni kokuyor.
Ben farkli bir parfüm ariyorum. Kullandigim da bana kimseyi hatirlatmicak bir parfüm.

Mesela arkadaslarimin hemen hemen hepsinde chanel chance var.
Yada dior hypnotic poiseni hepsi taniyor.
Herkes kullandigi kokunun begenilmesini ister. Bende kullandigim parfümün karsi cinse hitap etmesini isterim.
Gercekten bazi kokular erkekleri daha cok etkilyebiliyor. Mesela vanilya notasi barindiran parfümler.
Ama bence unutmamak gerek.kokular insana cok sey hatirlatiyor.Bazen bir koku duyariz ve cocuklugumuza gideriz ya.
Yada eger bir parfümü belli bir dönem kullanmissak bizi o zamana götürür.
Koku güzeldir ama size belkide hayatinizin en nefret ettiginiz bir dönemini hatirlatir. Yada nefret ettiginiz bir kisiyi. Belkide tam tersi.
Belki sizde sevgilinize eski sevgilisini veya nefret ettigi bir kisiyi hatirlatirsiniz :))
Bence taninmis parfümlerin en büyük dezavantaji bu.

iki gün önce iki parfümeriye gittim. Aradigim parfümleri bulamayinca kadin bana farkli parfümler denetmek istedi.
Yanliz tavsiye ettiklerinden bazilarini denemek istemedim. Siseleri cok itici geldi.
Sanirim benim aradigim parfümü bulmam cok zor :)))

sizden tavsiye bekliyorum kizlarrr

selam ...cok bılındık bır parfummu bılmıyorum ama en son aldıgım ralph laruen ralph cok guzel ve her sıktıgımda sorulan bır koku...bır suru parfumun ıcınden bunu ılk kokladıgımda cok begendım dusunmeden aldım...

selam ...cok bılındık bır parfummu bılmıyorum ama en son aldıgım ralph laruen ralph cok guzel ve her sıktıgımda sorulan bır koku...bır suru parfumun ıcınden bunu ılk kokladıgımda cok begendım dusunmeden aldım...

kokusunu tarif edebilirmisin canim?

ben orta karar bir parfüm ariyorum. ciceksi vanilyali, sicak kremsi :)))

ralph lauren ralph i bende kullandım çok da severim..... artık farklı olsun takıntısından vazgeçtim avon surrender ben tek kalan parfüm o yüzden onu kullanıyorum birde sevdiğim bir koku daha var emotion love ..........;)

ralph lauren ralph i bende kullandım çok da severim..... artık farklı olsun takıntısından vazgeçtim avon surrender ben tek kalan parfüm o yüzden onu kullanıyorum birde sevdiğim bir koku daha var emotion love ..........;)

biraz kokuyu tarif edebilirmisin acaba canim? bugün douglast'in internet sayfasinda gördüm. indirimdeydi 30 ml 19,95.
diyer parfümler gibi ucuk degil fiyati.

Ralph Lauren meyveli, çiçeksi bir kokuymuş.
En çok da Paris Hilton'un parfümüne benziyormuş.
İkisini de koklamadım. Merak ettim şu an.

senin favorilarin ciceksi meyveli parfümlermi?
bende su an chopard cascade ve brillant wishi merak ediyorum :((((((

Meyvesine göre değişir. Kırmızı meyveler olunca sevmiyorum.
Mesela Avon'un secret fantasy'sinin kokusuna dayanamıyorum.
İğrenç benim için. Çok ucuz ve basit geliyor.
Ama turunçgil ve elma gibi taze kokulu notaları severim.

Sen de bir koku bulamadın gitti. :D

Meyvesine göre değişir. Kırmızı meyveler olunca sevmiyorum.
Mesela Avon'un secret fantasy'sinin kokusuna dayanamıyorum.
İğrenç benim için. Çok ucuz ve basit geliyor.
Ama turunçgil ve elma gibi taze kokulu notaları severim.

Sen de bir koku bulamadın gitti. :D

hahah napim canim ya cok kararsizim.
Ama galiba birtane buldum.
Bu cascade cok ilgimi cekti. Türk forumlarini aradim, taradim birsey bulamadim.
Ciceksi-oryantal, sicak ve pudramsi bir koku olarak tarif etmis kullananlar.
Dior hypnotic poisen ve addictle ayni görevi görüyormus hahahah
Erotik diye tanimlayanlar olmus ama poisen ve addicte göre daha hafifmis
siseside cok güzel. fiyati diyerlerine göre daha uygun.En kisa zamanda bir denemem lazim.
Kokusuda hosuma giderse daha ne olsun :)))

Back