Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Benim kına elbisem...

çok güzel bir elbise.. bende adanada evleneceğim fakat gelinliğimi nerde diktireceğimi bilemiyorum... sorması ayıptır ayşem moda evinde diktirdiysen kınalk ve gelinlik kaça maloldu??

çok güzel bir elbise.. bende adanada evleneceğim fakat gelinliğimi nerde diktireceğimi bilemiyorum... sorması ayıptır ayşem moda evinde diktirdiysen kınalk ve gelinlik kaça maloldu??

Kınalık 800, gelinlik de 1.500 liraya dikildi canım. Ben kınalık için çok gezememiştim, hazırda da çok güzel elbiseler varmış. Diktirme olunca pahalıya mal oldu açıkçası, keşke o dönem zamanım olsaydı da daha çok araştırabilseydim.
Mesela eklediğim elbiseyi 450 liraya 10 taksitle aldım, elbise mor renk ama ışıktan sanırım mavi çıkmış fotoğrafta (eşim yattığı yerden çekti de fotoğrafı:-)). Aldığım yerde kırmızısı ve ekru renklisi de vardı. Bence bu, kına elbisemden daha havalı ve ayrıntılı bir elbise, hatta arkadaşlarım "keşke o zaman bunu bulsaydın kınanda giyerdin" dediler. Kına elbisem de güzeldi, sağolsunlar çok güzel diktiler ama yarı fıyatına da eş değer elbiseler bulunuyor. Bu elbiseyi de abimin düğününde giyeceğim inşallah.

Size de mutluluklar dilerim, umarım yardımcı olabilmişimdir; sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Gelinliğimi de eklemiştim siteye, açtığım konulardan bulabilirsiniz. Kolay gelsin.

Eklentiler

• $100_2448.jpg
    $100_2448.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $100_2449.jpg
    $100_2449.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
cnm bunudamı ayşemden aldın? nereden aldın çok hoşmuş

Back