• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim karelerim

Yine yapmış yapacağını... :nazar:

Bu kızın, hayata bakışında beni çeken bi'şeyler var..

Elbet bir gün anlarız, bunun ne olduğunu..

Hayata bakışı, hayatla dansı, hayatı boşverişi, hayata aldırışı - hayatı takmayışı ve takışı bile farklı benden söylemesi... Bir acaip ruh içinde kendüsükaydirigubbakcemile3

Lise döneminde okuluna uğrarım veya öğretmenleri bana uğrarlardı, bu çocuk diğerlerinden çok farklı derlerdi "bizim okulumuz için en çok aranan kişiliğe ve özelliklere sahip".. Sanatçılık bu olsa gerek ve senide o yüzden çekiyor diye düşünüyorum...Fotoğraflara bakarak hiç fotoğraf eğitimi almadığını düşünebilirmisiniz? Seninde bildiğin gibi ödülede sahip il genelinde bunu gururla söylememin nedeni gazete küpüründeki habere baktığımda şu yazı vardı "fotoğraf sanatına gönül vermiş kişilerin arasından farklı bir bakış açısı doğuyor, gördüğü ve göstermek istediği her zaman alıştığımız kareler değil"..

Her yerde kızımla gurur duydum ben, duymayada devam edeceğim inşallah allah sağlıklı ömür verdikçe görürüz...

Püsküütüm hani buraya abonesin ya kaydirigubbakcemile3 kuş uçsa duyarsın ya... Foto konusunda yeni bir aceminin konusu var görmemişsin :utangac: konu başlığıda şu " çakma Ayça":roflol::roflol:

Arkadaşlar bir şeyi belirtmek istedim..

Son eklenen fotolar konu sahibi olan kızıma aittir, kendisinin zamanı olmadığı için fotoğrafları ben ekledim istek üzerine, bu yüzden rep vermemenizi vereceksenizde ilk mesajda adı geçen kızıma vermenizi rica edecektimkaydirigubbakcemile3 haketmediğim rep geldide ondan şettimkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bir şeyi belirtmek istedim..

Son eklenen fotolar konu sahibi olan kızıma aittir, kendisinin zamanı olmadığı için fotoğrafları ben ekledim istek üzerine, bu yüzden rep vermemenizi vereceksenizde ilk mesajda adı geçen kızıma vermenizi rica edecektimkaydirigubbakcemile3 haketmediğim rep geldide ondan şettimkaydirigubbakcemile3

Eline ,gözüne yüreğine sağlık Ayça nın (yanlış bilmiyorum dimi Ayçaydı ismi).hepsi harika kareler..ilk mesaja daha önce rep verdiğimden tekrar aynı mesajı repleyemiyorum. e annesi olarak onu dünyaya getirip bizlere kazandrdığın için sende hak ediyosun repleri ama sanada veremedim. 2 rep borcum var sizin aileye unututrmayın :)))

bunlar kızına a.s.
bunlar da sana a.s.

Eline ,gözüne yüreğine sağlık Ayça nın (yanlış bilmiyorum dimi Ayçaydı ismi).hepsi harika kareler..ilk mesaja daha önce rep verdiğimden tekrar aynı mesajı repleyemiyorum. e annesi olarak onu dünyaya getirip bizlere kazandrdığın için sende hak ediyosun repleri ama sanada veremedim. 2 rep borcum var sizin aileye unututrmayın :)))

bunlar kızına a.s.
bunlar da sana a.s.

Silvişim not defterim yanımda geziyorum zaten senin borçları kaydetmek için:roflol: kızımada bir hesap açtım bugün:roflol:

Canım evet Ayça ve teşekkür ediyoruz güzel sözlerin için...

Back