• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim karelerim

aika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
9
0
86
35
Eskişehir
derviş ve semazenler
dsc00011tu5.jpg

uçurtma
dsc00155kr7.jpg

akordeon çalmasından çok doğallığı etkiledi beni..
dsc01450srv0.jpg

adı Halil...köydeki her 3erkekten 1i gibi....
iekler163ec5.jpg

eee eğitim şart:)
donaga6.jpg

amca biraz saygı istiyordu çevresinden...kedi de sevgi...
dsc01615iq6.jpg

sivrihisar da doğallık
dsc02028copyck2.jpg

üç kuşak
dsc02071sff6.jpg

sivrihisar ın tek berberi
dsc02160wd3.jpg

yurdum insanı..fotoğraf makinesini görünce ceketini ilikleyip hazırola geçen
p1040654rc3.jpg

İşte benim kızımşutarafagitti
Yirim ben senin fotoğraflarını....Diğerlerini bekliyoruz sabırsızlıklaŞeniz

Sevgili, biricik aikacım..
Bir haberim var sana.. İçimde gelerek hem de çağıl çağıl gelerek demek istiyorum ki: Sen bir sanatçının sahip olabileceği bir yüreğe, göze sahipsin..
Bunlar olmazsa "yetenek" dediğin de bir işe yaramaz..

Ne mutlu sana.. "Yalnız" olmaya alış şimdiden.. Yalnız ve çoğunluğun dışında olmaya.. Ama var ya o yürek, o göz bin dosta bedel..

Yanımda olsan..... beni tanıyanlar bilir; sarılmak, öpüşmek pek tercihim dahilinde değildir. Ama..şimdi şu an yanımda olsan sımsıkı sarılmıştım sana..

Pencereye git.. Gözlerini kapa.. 5 dakika sonra.. yerimseniben

İmza : Yurdum insanı serisinden bir parça..

Sözcükler çoğu zman gerçekten yetersiz kalır bana ,duygularımın aktarımına.Yine aynı şeyleri

yaşadım.Annen ne kadar gurulansa az.Püsküüt 'üm de vurgulamışya "Yalnız ve çoğunluğun dışında

olmaya.. " .Ben de hep "Toplum dışı" tabirini kullanırım.Sıradan olmadığının en güzel karelerini

yansıtmışsın burya ve bizlerle de paylaştığın için çok teşekkürler. a.s.

Son düzenleme:
kaliş senin kıznmı süper ya .... bende çok sverim ama hiç fırsatım olmadı bi makineyle baş başa kalmaya .. kareler çok güzel .ve dogol .....

cok guzel fotograflar emegıne saglık,yurdumun saf ve dogal ınsanlarından guzel kareler

Sözcükler çoğu zman gerçekten yetersiz kalır bana ,duygularımın aktarımına.Yine aynı şeyleri

yaşadım.Annen ne kadar gurulansa az.Püsküüt 'üm de vurgulamışya "Yalnız ve çoğunluğun dışında

olmaya.. " .Ben de hep "Toplum dışı" tabirini kullanırım.Sıradan olmadığının en güzel karelerini

yansıtmışsın burya ve bizlerle de paylaştığın için çok teşekkürler. a.s.

Bu kadar mı olur?!
Pes kere bin diyorum yani.. :lepi:

Daha 3-4 gün önce bu bizim süper ruhsal fotoğrafçı kızımızın fotolarını bulsam da bi'de altına not yazsam dedim..

diyecektim ki.. niye bizi gönül kadrajına hasret bırakıyorsun..?

Sonra düşündüm düşündüm.. Yahu bulamıyorum başlığı.. Sonra en iyisi kallisime sorarım demiştim..

mehalimcim teşekkürler.. Sayende bu süper fotolara bi'kere daha bakıyorum şimdi zevkle.. :kahve:

DEVAMINI BEKLİYORUM....

Not: Yukarıdaki mesajımdaki narin not kesmedi, pardon.. :utangac:

:roflol::roflol: Estikçe yazmış gibi bir hal gözüküyor yine Püsküütümkaydirigubbakcemile3

Notunuzu konu sahibine ileteceğim hiç kuşkunuz olmasına.s. aylardır yoğun bir tempoda sınavlara hazırlandığı için kendiside fotoğraf konusuna hasret kaldı biraz fakat geçen hafta zoraki zaman ayırıp gittiği Nallıhan ve Beypazarı'nda nefis çekimler yapmış:lepi: izin verirse eklerim yerimseniben

:roflol::roflol: Estikçe yazmış gibi bir hal gözüküyor yine Püsküütümkaydirigubbakcemile3

Notunuzu konu sahibine ileteceğim hiç kuşkunuz olmasına.s. aylardır yoğun bir tempoda sınavlara hazırlandığı için kendiside fotoğraf konusuna hasret kaldı biraz fakat geçen hafta zoraki zaman ayırıp gittiği Nallıhan ve Beypazarı'nda nefis çekimler yapmış:lepi: izin verirse eklerim yerimseniben

Hele bir izin vermesin.. :oklava:

Büyük sözü dinlesin ha'di bakayım.. :roflol:

Bekliyorum.. Konuya abone olmayı da akıl ettim nihayet.. Artık kuş uçsa haberim olur..

Evettt kızım büyük sözü dinledi Püsküüt ablasısırnaşık şey

Kuşun sesi gelir az sonraalkisalkisalkis

mg6322.jpg

Nallıhan'da halı dokuyanlara hayran kalmışlar bir çok yakaladığı mükemmel kare var şimdilik sadece bununla idare edecekmişiz :))

mg6257.jpg

Eşşeği ilk görürüken yüzümde yavaş yavaş belirmeye başlayan tebessüm ayaklarındaki bağları görünce gülümsememde o iplerle bağlandı birden :çok üzgünüm:
Alttaki kare biraz olsun kendime gelmemi sağladı ne kadar güzel resmedilmiş böyle

Eşşeği ilk görürüken yüzümde yavaş yavaş belirmeye başlayan tebessüm ayaklarındaki bağları görünce gülümsememde o iplerle bağlandı birden :çok üzgünüm:
Alttaki kare biraz olsun kendime gelmemi sağladı ne kadar güzel resmedilmiş böyle

Ama ablası belki kaçar diye bağlamışlar kötü niyetle olmasa gerek, benimde evimin bahçesinde çit olmasa Yırtık için kesinlikle aynı yöntemi düşünmem grekecektir eminim yani kaydirigubbakcemile3.. Tabi olmasa iyi olurdu ama başka çare bulamadıklarını düşündüm bende:çok üzgünüm:

çok ğüzel kareler .çok da değişik yerlerde çekilmiş .ellerine sağlık cnm

Back