Tüm kanser türleri genetik değil ki. Ayrıca ölüm herkes için geçerli. Kanserden değil de trafik kazasında da ölebilir insan.
Böyle düşünseydik hiç birimiz çocuk sahibi olmazdık.
Çok haklısın anuşkacım bir dr. arkadaş söylemişti bir hastası Antalya'dan gelip Ankara'da lösemi tedavisi görürken yolda trafik kazası geçirmiş ölmüş, arkadaş hep derdi insanların neden öleceği belli olmaz diye . Can bize bir emanet Rabbim nerede nasıl ister orası bilinmez önemli olan insanın dirayetli olması. Sanada tekrardan geçmiş olsun canım emin ol herşey çok daha güzel olacak.
Çok geçmiş olsun tesadüfen gördüm konunuzu allah şifa versin inşallah:Saruboceq:
çocuk istemediğimden değil ki. olmuyo zaten. olması içinde dua edemiyorum. acaba böylesi mi hayırlı diye...
Kısacası Görelim Mevlam Neyler, Ne Eylerse Güzel Eyler... onu anlatmaya çalıştım. Yoksa şikayetim yoka.s
şimdi nasılsınız. şu güzel günde rabbim ihtiyacı olan herkese şifa versin.
canım çok güzel sonuçlar iyiymiş sıkma artık canını inş her şey istediğin gibi olur ne olur bırakma kendini allah şifa versin moralini yüksek tut göreceksin herşey daha iyi olacak sevgilerimle
Geçmiş olsun..Rabbim tüm sıkıntıda olanların yükünü hafifletsin....Teşekkür ederim canım. Ama inan ki elimde değildi. Bugün daha iyiyim ve eminim yarın çok daha iyi olacağım.
Geçmiş olsun..Rabbim tüm sıkıntıda olanların yükünü hafifletsin....
Güzel gören güzel düşünür...
Güzel düşünen ise hayatından lezzet alır.....
:1hug:
Re re re ra ra ra Aslan Anuşka ablam tüm kk senle
sigarayı bırakmakla kendinize en büyük iyiliği yapmışsınız..inşallh başarır ve eski sağlığınıza kavuşursunuz..
]öncelikle büyük geçmiş olsun...sağlık insanın elindeki en büyük varlık zenginlikk...rabbim daha büyük acı göstermesin herşeyi hayat arkadaşınızla paylaşmalısınızz..artık ortak hayatınız var..tek başınıza göğüslemeyin her sorunu...sağlık elden gitmeden kıymetini bilmek lazımm.....en önemlisi size bu büyük nimeti veren RABBİNİZE büyük şükür içind eolduğunuzu unutmayınn...[]
cok gecmiş olsun anuska ablacım a.s.
güzel düşün güzel bak ki hersey bundan sonra güzel olsun inşallah :Saruboceq:
saglık herseyden önemli bende yakınlarda ameliyat atlattım en iyi bilenlerdenim bunu yani yerimseniben
daha güzel günler görmemiz dilegiyle inş sevgiyle kucaklıyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?