Benim iin dua eder misiniz?

Tüm kanser türleri genetik değil ki. Ayrıca ölüm herkes için geçerli. Kanserden değil de trafik kazasında da ölebilir insan.
Böyle düşünseydik hiç birimiz çocuk sahibi olmazdık.

Çok haklısın anuşkacım bir dr. arkadaş söylemişti bir hastası Antalya'dan gelip Ankara'da lösemi tedavisi görürken yolda trafik kazası geçirmiş ölmüş, arkadaş hep derdi insanların neden öleceği belli olmaz diye . Can bize bir emanet Rabbim nerede nasıl ister orası bilinmez önemli olan insanın dirayetli olması. Sanada tekrardan geçmiş olsun canım emin ol herşey çok daha güzel olacak.

Teşekkürler Masumum.

Çok geçmiş olsun tesadüfen gördüm konunuzu allah şifa versin inşallah:Saruboceq:

çocuk istemediğimden değil ki. olmuyo zaten. olması içinde dua edemiyorum. acaba böylesi mi hayırlı diye...

Kısacası Görelim Mevlam Neyler, Ne Eylerse Güzel Eyler... onu anlatmaya çalıştım. Yoksa şikayetim yoka.s

Çok geçmiş olsun tesadüfen gördüm konunuzu allah şifa versin inşallah:Saruboceq:

Sağol canım benim.

çocuk istemediğimden değil ki. olmuyo zaten. olması içinde dua edemiyorum. acaba böylesi mi hayırlı diye...

Kısacası Görelim Mevlam Neyler, Ne Eylerse Güzel Eyler... onu anlatmaya çalıştım. Yoksa şikayetim yoka.s

Allah her şeyi gönlünüze göre versin inşallah.

ve bir de , kimyasal ilaçlar yerine bitkisel kürler deneyebilrisin.. ben kullandım özellikle civanperçemi.. faydasınıda gördüm..

Çoktandır gelip buraya bir şeyler yazmak istiyordum; ama konuşmak istemediğim, paylaşmak istemediğim şeyler vardı ve hep erteledim.
Ancak şimdi anladım ki konuşmamanın bana yarardan çok zararı var.
6 ay önce genel kontrol için bir BT çektirmiştim. Sonuçlarda çok kayda değer bir şey yoktu. Sadece sağ akciğerde 3 mm lik bir nodül olduğu yazıyordu raporda. Doktoruma sorduğumda, bunun çok anlam ifade etmediğini, sigaradan ya da geçirilmiş bir rahatsızlıktan kaynaklanabileceğini, milimetrik olduğu için sadece takip edilmesi gerektiğini söyledi.
Tahmin edersiniz ki bu açıklama beni hiç tatmin etmedi. Son zamanlarda her şeyin en kötüsünü beklemeye öyle alıştırmışım ki kendimi, 6 ay sonraki tomografiye kadar deliksiz uyku uyumadığımı söyleyebilirim. Üstelik çok azalttığım sigarayı da tam olarak bırakmamıştım.
15 Mart'ta nihayet ikinci tomografiyi çektirdim. Düne kadar yine karmakarışık duygular içindeydim. Düşünsenize elinize aldığınız raporda bu nodül 4 mm olmuş yazıyorsa ne hissedersiniz?
Bu arada bu duyguları eşim dahil kimseyle paylaşmadığım için sürekli saldırı halindeyim, gerginim, geçimsizim, kavgacıyım... Herkes bende bir gariplik olduğunun farkında; ama ısırırım diye korkup soramıyorlar.
Dün öğleden sonra tüm cesaretimi toplayıp sonuçları almaya gittim. danışmadaki memur kağıtları yazıcıdan çıkarıp elime verdiğinde kağıtlara bakamadım bile. Koşar adım hastaneden çıkıp arabaya bindim. Elimde kağıtlar, öylece kalakaldım. Bakmakla bakmamak arasında gittim geldim uzun bir süre. Sonunda cesaretimi toplayıp okudum sonuçları.
3 mm lik nodül hala duruyor. Bu sanırım iyi... En azından büyümemiş. Lenf nodu lehine yazıyor, bu da sanırım kötü. Ne bileyim işte iyi ya da kötü, önemli olan benim rahatlayamamış olmam.
Karaciğerimde yağlanma görüldüğü yazıyordu. ınanın bunu bile düşünemedim.
Şimdi derse girmem gerekiyor, devam edeceğim.

Geldim, devam ediyorum:
Dün bir taraftan bu gerginliği yaşarken bir taraftan da evhamın insanı nasıl içten çökerttiğini düşündüm. Sürekli kötü bir şeyler olacak duygusuyla yaşamak çok zor ve yıpratıcı.6 aydır dünyayı kendime zindan ettim. Sanki bir yararı varmış gibi...
En sonunda dün akşam eşimle paylaştım yaşadıklarımı. Garibim, ağzı açık dinledi beni. "Meğer benim haberim olmadan sen neler yaşamışsın" dedi. Sonra çocukların yemeğini hazırlayıp attık kendimizi sokağa. Uzun bir yürüyüş yapıp uzun uzun da konuştuk. Eşimin telkinleriyle kendimi biraz daha iyi hissettim. En azından gece uyuyabildim.
Sabah eşim sonuçları alıp bir doktora göstermiş. Az önce aradı, merak edilecek hiç bir şey yokmuş dedi. Bu nodüller herkeste çıkabilirmiş ve sadece takip edilmesi gerekiyormuş. Şimdi biraz rahatladım.
Sonuçlar temiz çıkarsa öğrencilerime beslenme hazırlama sözü vermiştim. Bu gün onlara börek yapacağım. Yarın da afiyetle yedireceğim inşallah.
"Duvarı nem, insanı gam yıkar." sözü ne kadar doğruymuş. Gam değil ama evham 6 aydır yedi bitirdi beni. Bundan sonra hayata ve olaylara daha pozitif bakmaya çalışacağım. Sigara da içmeyeceğim...

canım çok güzel sonuçlar iyiymiş sıkma artık canını inş her şey istediğin gibi olur ne olur bırakma kendini allah şifa versin moralini yüksek tut göreceksin herşey daha iyi olacak sevgilerimle

canım çok güzel sonuçlar iyiymiş sıkma artık canını inş her şey istediğin gibi olur ne olur bırakma kendini allah şifa versin moralini yüksek tut göreceksin herşey daha iyi olacak sevgilerimle

Teşekkür ederim canım. Ama inan ki elimde değildi. Bugün daha iyiyim ve eminim yarın çok daha iyi olacağım.

Teşekkür ederim canım. Ama inan ki elimde değildi. Bugün daha iyiyim ve eminim yarın çok daha iyi olacağım.
Geçmiş olsun..Rabbim tüm sıkıntıda olanların yükünü hafifletsin....

Güzel gören güzel düşünür...
Güzel düşünen ise hayatından lezzet alır.....
:1hug:

]öncelikle büyük geçmiş olsun...sağlık insanın elindeki en büyük varlık zenginlikk...rabbim daha büyük acı göstermesin herşeyi hayat arkadaşınızla paylaşmalısınızz..artık ortak hayatınız var..tek başınıza göğüslemeyin her sorunu...sağlık elden gitmeden kıymetini bilmek lazımm.....en önemlisi size bu büyük nimeti veren RABBİNİZE büyük şükür içind eolduğunuzu unutmayınn...[]

cok gecmiş olsun anuska ablacım a.s.
güzel düşün güzel bak ki hersey bundan sonra güzel olsun inşallah :Saruboceq:
saglık herseyden önemli bende yakınlarda ameliyat atlattım en iyi bilenlerdenim bunu yani yerimseniben
daha güzel günler görmemiz dilegiyle inş sevgiyle kucaklıyorum Şeniz

Geçmiş olsun..Rabbim tüm sıkıntıda olanların yükünü hafifletsin....

Güzel gören güzel düşünür...
Güzel düşünen ise hayatından lezzet alır.....
:1hug:

Amin canım, teşekkürler.

Re re re ra ra ra Aslan Anuşka ablam tüm kk senle

Sizler olmasanız bir çok şeyi bu kadar kolay atlatamazdım. Benimle olduğunuzu bilmek bana güç veriyor.:lepi:

sigarayı bırakmakla kendinize en büyük iyiliği yapmışsınız..inşallh başarır ve eski sağlığınıza kavuşursunuz..

Sağol canım. İnan kendimle çok mücadele ediyorum.

Teşekkür ederim arkadaşım.

Sağolasın arkadaşım.zemuszemus

Canım Anuşkacığım....Neler yaşamışsın içinde ne fırtınalar olmuş. Bak her şey düzeldi moralini yine yüksek tut Harika bir eşe sahipsin Maşallah....Unutma seni çok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…