benim için doğru kişi mi sizce?

destina08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
99
4
herkese merhabalar nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim okadar doluyum ki..
6 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var ilişkimizin 3. yılında hayatını etkileyecek türden bir trafik kazası geçirdi ve bu kazanın sonucunda boynu kırıldı doktorla yaşamasına mucize diye bakarken boynuna platin takıldı ve kola giden sinirlerden biri koptuğu için şuan sağ kolunu kullanamıyor bu dönemlerde herzaman yanında oldum öğrenci olduğumdan dolayı aileme söyleyemedim bu zamanları...
ailesiyle daha öncedentanışmıştım fakat samimiyet hastane dönemlerinde sürekli onun yanına gitmemle başladı...şuan da dahil olmak üzere ailesiyle aram çok iyi..olaydan 2 yıl sonra memur oldu ve ne yapmayı düşünüyosun dediğimde bi süre aileme para wericem sonra bizim geleceğimizi hazırlıcam dedi ben de destek werdim bu düşüncesine tam yatırım için araba alıcakken abisinin ew almalısın lafıyla planlar değişti ve abisine ew almaya karar werdi( abisi 3 yıl önce boşandı ve çocuğu kendi yanında hepsi erkek arkdşım ve ailesilye kalıyo)o dönemlerde abisinin görüştüğü kız vardı bağlanmıştı ve bu ew muhabbetini sırf o kıza ewlenmeden ew alıcam dediği için ortaya attı...zamanla ew planları büyüdüü gerçeklik kazanmaya başladıı ben hernekadar sesimi çıkarmaya çalışsam da yanlış anlaşılırım diye sustum krediyi erkek arkdşım çekti ve 4 yıl gibi bi süreyle çekti benim kafamdaki plan en geç 3 yıla ewleniriz di..anlamadığım ailesinin bukadar büyük bir sorumluluk yüklemesi sonuçta abisi ewlendi ve boşandıı erkek arkdşım 28 yaşında ve 6 yıldır birlikteyiz..annesine gelincee erkek arkdşımın abisi inşaat ustası olduğu ve işinin bi garantisi olmadığı için bu fikirden çok memnun biz ilerde çalışır kendi ewimizi alırmışızz...
ben ewleniceğim insanın ailesine mümkün olduğu kadar yardıum etmesini isterim ama kendi geleceğini düşünmeden bukadarı değil yani bi buzdolabı lcd tv oturma grubu bu tarz yardım hep daha normal geldii..bilmiyorum erkek arkdşıma çok kızıyorum kendi ayaklarının üzerine sağlam basmasını istiyorum yarın öbürgün aielmin karşısında sağlam durmasını istiyorum ama öyle olcak gibi görünmüyo

uzattığımın farkındayım tecrübesi olanlarr hata olmayanlar da fikir werebilir mi bana? böyle bi ewlilik nekadar doğru olabilir ? ewlendikten sonra da çoluğunu çocuuğunu bir yana koyup yinee ailesine mi yardım eder bilemedimm :KK43:

Anlaşılan ailesine karşı çok hassas biri evlendikten sonrada bu değişmeyecektir. Ama bunun için ayrılalım desen ne kadar ikna edici bi sebep olacak ikiniz içinde ? Emin ol tam anlamıyla geçerli bi sebep olmadıkça sende ayrılığın sebebi hakkında tatmin olamayıp herşeyi bitirdikten snra pişmanlık yaşayabilirsin.6 yıl dile kolay en zor zamanında bırakmamışken şimdi bunu yapabilirmisin ?

bence kesinliklee ayrıll bu kadar hassaslık zararr verir ileride ilişkinizee ona ne ki abisinin evindeen been olsaam önce biz derdimm senin yerinde herzaman boyle giderr bu durum

Anlaşılan ailesine karşı çok hassas biri evlendikten sonrada bu değişmeyecektir. Ama bunun için ayrılalım desen ne kadar ikna edici bi sebep olacak ikiniz içinde ? Emin ol tam anlamıyla geçerli bi sebep olmadıkça sende ayrılığın sebebi hakkında tatmin olamayıp herşeyi bitirdikten snra pişmanlık yaşayabilirsin.6 yıl dile kolay en zor zamanında bırakmamışken şimdi bunu yapabilirmisin ?

evet bu konuda çok gğüzel söylemişsin ayrılığın sebeinden tatmin olamayıp pişman olmakk sanırımmm korktuğum durumlardan biri bu..en zoır zamanında bırakmadım bırakamazdım zaten.. ama haksızlık gibime geliyoo yani karşılk beklemek değil ama yine de bizim için bişiler yapmasını bekledim hep...ilrde ailesinin yaladığı şehirde yaşamayacağımı söyledim bi durduu bakarız falan dediii...aslında böyle bişey yapmak istemezdim ama ewlendiğimizde bu durumun fazlasıylada karşılaşabilirz abisinin yeğeninin sorumluğunu bi dereceden sonrasına almasına tahammül edeemem gibime geliyoor..düşünmek istemiyorum ama zaman geçiyo 6 yıl geçtiii ve kararıı son zamana bırakmanın doğru olmıcağını düşünüyorumm..

bence kesinliklee ayrıll bu kadar hassaslık zararr verir ileride ilişkinizee ona ne ki abisinin evindeen been olsaam önce biz derdimm senin yerinde herzaman boyle giderr bu durum[/QUOTE
ben de dedim önce biz diye ama kendisini üniversitede abisi okutmuş kii palavraa o dönem abisi ewliydi çocuğu varrdı ve tek maaşı wardı ondan dolayı borcunu ödicekmiş tamamen olayın vicdan muhasebesini yapıyo abim bana hastayken şunları yaptı bunları yaptı falan diye... aslında üzüldüğü yada düşündüğü abisi ewlilik yaptı boşandı ve yanında bi çocupğu var ee günümüzün bayanları da böyle bi adamla ewllenmesi içinn bişeylerin olması lazımm..erkek arkdşım da ew alarak durumunu cazip hale getirdi bi newi belki ilerde mutlu ewlilik yapar diyee..

evet bu konuda çok gğüzel söylemişsin ayrılığın sebeinden tatmin olamayıp pişman olmakk sanırımmm korktuğum durumlardan biri bu..en zoır zamanında bırakmadım bırakamazdım zaten.. ama haksızlık gibime geliyoo yani karşılk beklemek değil ama yine de bizim için bişiler yapmasını bekledim hep...ilrde ailesinin yaladığı şehirde yaşamayacağımı söyledim bi durduu bakarız falan dediii...aslında böyle bişey yapmak istemezdim ama ewlendiğimizde bu durumun fazlasıylada karşılaşabilirz abisinin yeğeninin sorumluğunu bi dereceden sonrasına almasına tahammül edeemem gibime geliyoor..düşünmek istemiyorum ama zaman geçiyo 6 yıl geçtiii ve kararıı son zamana bırakmanın doğru olmıcağını düşünüyorumm..

cok fazla fedakar erkek arkadaşın bukadarı fazla bişeyleri yoluna sokması için,kendini değiştirmesi için gözdağı verebilirsin mesela böle gitmez bu ilişki gibisinden zaten yeterince sevdiyse bişeyleri değiştirme yoluna gidicektir olmadı ayrılırsın bi ömür böle olursa cok yıpratır seni

benzer hıssıyatta oldugum ıcın anlıyorum ben erkek arkadasınızı..çok zor donemler gecırmıs ve kendısını borçlu hissediyor..cok normal..sizde halıyle kendı acınızdan bakıp durumu değerlendırıyorsunuz..ısrar edersenız bu konuda bencıl durumuna duseceksınız farkına varın..cunku aynı durum sızın aılenıze yardım etmek ıstedıgınızde onunuze sürülecek..bıde bu acıdan bakmanız gerek..

6 yıl az değil tabiki de. Sonuçta sen ve erkek arkadaşında bir aile olacaksınız artık. Kendi ailesine değil seninle kuracağı aileyi düşünmeli. Siz evlenseniz de her zaman ilk sırada onlar olacaktır. Üzülürsün böyle birseye çok yakından şahit oldum. İlerde boşanmanız yerine şimdiden bitirmeniz en mantıklısı olur diye düşünüyorum.

bitti artık niye bilmiyorum ama çok üzülmüyorum yaşladığımız problemlerden olabilir hayırlısı olsunn ne diimm

X