• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Hünerlerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel özellikle aynalar ve vazolarr... Ne kursuna gittin ahşap boyamamı bunlar anlamayamaım ama gerçekten bayıldım hepsine ellerine sağlıkkk

edda canım ahşap cam seramik takı hepsini gördüm kursta çok zevkli herese taviye ederimm

slm kızlar pc bozuktu uzun zamandır uğrayamadım ....bu ara kendime 2 adet abajur yapıcam model bulursanız görmek isterim ..şimdiden teşekkürler ...bekliyorum

buda

elinize saglik cok guzel bir calisma olmus verniginde ne kullandiniz acaba 50 veya 100 kat vernikmi kullandiniz yada baska bir seymi

my3wilch arkadaşım o tabloda 50 kat vernik kullandım ...yorumlarınız için sağolun kızlarrr

slm kızlar yeni şeyler yapıyorum hala bi abajur modeli bulamadım değişik olsun istiyorum araştırma içindeyim bulursam paylaşırım .........

yaaa neden bana kimse urayıp bi teşekkür etmiyoooo:çok üzgünüm:

canferımmm harıka calışmalar ellerıne saglık devamını beklıyorum:)

valla süperrr hepsine bayıldım ellerinize sağlık iyi günlerde kulanın :)

hepsine bayıldım bende yapmak istyrum acaba nasıl olduğunu anlata bilirmisnz cvbı sabırsızlıkla bekliyorum çookkk güzeller çünkiiii

Ayna çok güzel olmuş yaaaaaaa

Back