• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim hoşuma gitti ama, sizce...?

sevimli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
28
0
36
Hatay
kızlar sizce nasıl? düğünüm ekimde ama heveslenip şimdiden bakıyorum. belki sonra beğendiğim bir model bulamam diye. yada bu bir bahane :1:file:///D:/BELGELR%C4%B0M/EM%C4%B0NE%20RES%C4%B0MLER/GEL%C4%B0NL%C4%B0K/20130615_150852.jpg

gelinlik çok hoş çok güzel alt kesimine bayıldım kabarık tül be kadar hoş gelinliğe benziyor.yalnız o gümüş detaylar olmazsa daha sade ve şık olacağına inanıyorum

etek kısmı çok hoş ama üst tarafı daha farklı bişey olabilirdi pek hoşuma gtmedi açıkçası üstü ama etek kısmına bayıldım:34:

ben begendım gelinliği, ozellıkle etegı cok hos :)

cok sade olsun ıstemıosun anladıgım kadarıyla, ben olsam sadece gogus kısmındakı ıslemeleri isterdım. bıraz daha hareketlı olmasını ıstedıgın ıcın soyluyorum; o beldekı ınce ıslemelerın asagıya dogru kayması gozumu tırmaladı.
belde de olsun ısleme tamam ama köprüsü olmayan kemerın sarkması gıbı durmasın bence..

ben begendım gelinliği, ozellıkle etegı cok hos :)

cok sade olsun ıstemıosun anladıgım kadarıyla, ben olsam sadece gogus kısmındakı ıslemeleri isterdım. bıraz daha hareketlı olmasını ıstedıgın ıcın soyluyorum; o beldekı ınce ıslemelerın asagıya dogru kayması gozumu tırmaladı.
belde de olsun ısleme tamam ama köprüsü olmayan kemerın sarkması gıbı durmasın bence..

gelinlik hazır olduğu için pek kemeriyle oynatabileceğimi sanmıyorum ama beni rahatsız etmiyor pek. etek kısmı dediğiniz gibi çok hoşuma gitti sanırım o yüzden gözüm başka tarafını görmüyo. :21:

Son düzenleme:
Etek kısmı gerçekten çok hoş ama üst kısmını ben de beğenmedim. Özellikle göğüs hizasındaki taşları çok yoğun.
Ama herkesin zevki kendine, önemli olan sizin beğenip sizin içinize sinmesi :)

Back