benim hikayemde bu işte...

canım senin kaç günde kaç mm oldu yumoşların?

mrb canım... azazili bilmiyorum ama ben menogon kullandımm 75 lik..adetin 5.güü başladım 2 doz göbekten bitti ..döngünün 14.gününde 11mm di..16.günde 14 mm olmuşlardı ( çatlatma iğnesini bilee kullanamadık (

merhaba canım bende adetin 3.günü puregon kullanmaya başladım tek seferde 150 mg. dün yani adetin 10.günü 12.mm olmuşlardı. yani nerdeyse seninle aynı. doktorum bunun normal olduğunu söyledi. bende daha çatlatma vurulmadım. cumartesi vurulcam büyük ihtimalle pazartesi de yumoşlarım toplancak. senin belli mi ne zaman toplanacağı?

canımmm ben tüp bebek yaptırmıyorumm yani henüz :) yaptırmayı düşünme aşamasındayımm..bayramdan sonra tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz bakalımm hayırlısı ...ama ben geçen ay bu iğneyi kullandımm cvp yoktu bugün de adet oldumm aslında doktorumm bu ay için de 3 doz vermişti yine menogon ama alamıcamm...o yüzden bayram sonrası direk başka doktora gidip tüp bebeğe başvurcam vakiit kaybetmemek için..

sen nerde yaptırıyorsun canım istanbul mu memnun musun??? anlatırmısın biraz :)

hımmm şimdi anladım ya cnm nolur kusura bakma vallahi vurulduğum hormon iğnelerinden mi yoksa tüp bebek
olayına kafayı çok yorduuğum için 2 gr olan beynim de gitti umarım o aşamaya gelmeden bebişin olur. ama olur da tüp bebek aşamasına gelirsen doktorunu hastaneni iyi düşün öyle seç. ben 31 yaşındayım 1,5 senedir bebek istiyoruz 3 senelik evliyim
ama olmadı. eşimin sperm morfolojisi bozuk benim sağ tüp tıkalı. izmirdeyim kent hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım. kısmetse pazartesi yumoşlar toplanacak. umarım senin ve benim ve isteyen herkes için Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
tüp bebek çok zahmetli çok masraflı ama sonu güzel olacaksa herşeye değer

:)))))))))) estağfurullah canımm önemli değil :))

bnde 23 yaşındayım 3 yıllık evliyimm 1 yıldır uğraşıyoruzzz olmadıı en son geçen ay iğneye başlamıştım oda fayda etmedi belki 1 ay daha iğne denerim sonra tüpbebeğe geçerim olmazsa..inşallah gerek kalmaz tabii...benim eşimde problem yok şükür ama bnde pko var ondan sıkıntı yaşıyoruz iştee... ama Allah ın izniyle olcaka inşallah :))

canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler verirsin...bişi soracağımm ne kadara mal oluyorr ortalama bi fiyat verebilir misin?? ama ayrı ayrı yani ilaçtı testti rapordu vs canım :) çok şey istedimm ama ::S

amin inşallah Allahım hepimize yardımcı olsun. şimdi ben rahim filmi çektirdim anestezili o 400 tl tuttu. ama bu tüp bebek fikrinden önceydi. tüp bebek ben özel kent hastanesindfe yaptırıyorum. 2500 dolar o da 4200 tl herşey içinde tüm testler. spermiyogram 110 tl, ilaçlarda yaklaşık 1500 tl tuttu. 6000 tl gibi tutuyor yani. başka hiçbir şeye para vermiyorsun hepsi 2500 dolarlık paketin içinde

çok sevindim canım benim hadi hayırlısı. yarın güzel haberler verirsin inaşşalh bize

canım benim rahim filmim var zaten mayısta çekildim hmde i,stemezler herhalde eşimin spermiyogramıda var.. herhalde istemezler bidaha...bende 5-6 diye düşünmüştüm bakalımm Allah tan hayırlısı..bayramdan sonra inşallah...şimdi eşim bu ay iş değiştircek taşıncaz falan o yüzden masrafımız olcak bide ramazanda geliyor ya ondan bayram sonrasına bırakıcam Allah yan hayırlısı bakalımm :))

canım inşallahh Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah :))

evet canım benim rahim filmi istemezler ama spermiyogramı ayda 3 defa yaptırıyorlar. çünkü 1 defalığı yetmiyor. o gün yedikleri içtiklerinden bile sperm etkilenebiliyormuş. spermiyogramdan sağlıklı bir sonuç elde edebilemk için 3 defa yaptırıyorlar

hly, biz ilk başta neden bizimbebeğimiz olmuyor diye doktor ararken acıbadem ataşehir hastanesine gittik orda bizim tahliller şunlar bunlar işte ilk başta biz bi 600-700 bayıldık. yani biz direkt özele gittik ve şu anda çok pişmanım özele gitmesek daha iyiydi. yapılan testlerde hiçbir şey bulunamadı sadece eşimin değerleri biraz düşük cıktı bunun üzerine de doktor ben 35 yaşımda olduğum için mikro yaptırın zaman kaybetmeyin dedi. Allah kendisinden razı olsun. saçma sapan hastalıklar bulup yok ameliyat yapcam yok şunu olman lazım bu lazım diye beni oyalamadığı ve sağlığımla oynamadığı için

sonra araştırdık soruşturduk şu andaki merkezimizi bulduk. ben ismini vercem inşaallah ama şu iş bi hayırlısıyla güzelcene sonlansın o zaman vercem. yani ne biliyim bana iyi olur sana kötü olur günahına girmek istemiyorum kimsenin... bana baştan ilaçlar dahil 5000 dendi ama bu ilaçlar iğneleri ben biraz aştım. yani bazı farklı uygulamalar yapıldı şu an 200-300 kadar fazladdan ödeme yaptım. ama sanırım bu kadarla kalcak yani biz de zor toparladık parayı o yüzden ben de maalesef kuruşu bile hesaplamak zorundayım. sık sık kontrole gidiyorum kontrol sonrası bazen taksiye binmek zorunda kalıyorum onu bile hesaplıyorum inan.

yani toplama bakarsak 6000 lira harcadık diyelim. işte inşaallah güzelce sonlanır da harcadığımıza değer başka da bi şey istemiyorum.

hımmm anladımm canımm nyse o yapılırr artık önemli değil kolay bişi de bida Allah korusun rahim filmi falan istemem canlı canlı yaptırdım ben
inşallahh güzel sonuçlar alırızzz Allah ın izniyle :) ama benim bayram sonrası olacağı kesin :) daha öncesi zor..

canım çok saolasın :)) bnde özele falan gittim hep normalde çok harcamadık gerçi biz ama doktorlardan yana şansım yoktu işte bnde 5000-6000 diye düşünüyordumm hemen hemen çoğu yerde aynı tutuyor önemli olan ii yer bulmak işte sizlerin deneyimleri ve tavsiyeleriyle inşallah ii yere gidicem bnde :))

Allah hepimmizin gönlüne göre nasip etsin inşallah :))

nasılsınız şekerler :)

ben bu ay iğne alamadığımdan tedaviyi bayram sonrasına bırakmıştım ya dün gece rüyamda neden klomen almıyorsun diye bi ses duydum bu sabah kalktımm klomen aldım ve başladım bugün adetin 5.günü doktoradda söledim oda iğne fayda etmedi bu hiç etmez dedi bnde sadece ruh sağlığım için aldım dedimm bu ayı boş geçirmeyeceğim için kendimi ii hissetcem dedim...ayrıca olmayacağını biliyorum zaten bi kere kullandım fayda etmedi ama olsun sadece bu ayı boş geçirmeme adına yaptım bunu...asıl mevzu bayram sonrasında başlayacak...inşallah ii haberler alırım...cecm demireli çok kişi anlatmışş bayram sonrası ona gitmeye karar verdim :))

kıslar sizden de haber bekliyorummm lütfen gelin yazın :))

cem demirel bence doğru tercih ama onunla alakalı da (( bak hly cım ben senin aklını karıştırmak için kesinlikle yazmıyorum neden yazıyorum çünkü ben de aynı şşeyi düşündüm)) cem demirelin çok ama çok iyi bi ekibi varmış o sadece işleri yönetiyormuş, hastalarla birebir ilgilenen kendisi değilmiş diye şeyler uyuyorum. acaba doğru mu bilmem ama cem demirel'in adını imzasını kullanan bir yerin de kötü olabileceği ihtimali yok bence... yani gözün kapalı git, yalnız cem demirel değil de başka doktorlar senle ilgilenirse de şaşırıp üzülme. ben de cem demirel e gitmeyi istedim ama eşim illa da bayan doktora gitceksin diye tutturunca gidemedim. Allah mecbur bırakmasın ama ikinci bi deneme şansım olursa o zaman ben de cem demirel e gitmek istiyorum. ayrıca ataşehir memorial süper bi hastane oturduğum yere de yakın sayılır. niye yazdım bunları, ilk mesajında doktorlarına çok kızgındın, şimdi de can sıkıcı şeyler olmasını istemiyorum canım benim inan ki kötü niyetle yazmadım... bu açıdan da kesin düşün hatta mümkünse bi öngörüşmeye git, güzelce anlat her şeyi kendisiyle görüşebilirsen en güzeli olur...

tedavin hakkında hayırlısı olsun, mübarek günlerde bilemeszin bakarsın Rabbim sesini duyar da hayırlısıysa sana bu ayın yüzü suyu hürmetine bir evlat bağışlar sadece senin için değil kendim ve aynı durumda olan herkes için de yalvarıp yakarıyorum:) mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine rabbim kabul et dualarımızı bizleri evlat sesine anne deyişine hasret bırakma yarabbi...

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba cnm,
gerçekten hoş olmayan şeyler yaşamışsın ama bunlar seni umutsuzluğa itmesin sakın,umutlarına,hayallerine sıkı sıkı sarıl,inşallah herşey yolunda gider bundan sonra..
ben de zamanını bu şekilde harcamak yerine tüp bebeği dene derim,tabiiki tüp bebeğin de %100 garantisi yok ama en azından daha bir umutla bakabiliyorsun,şansının daha fazla olduğunu düşünüyorsun..
geçmiş sayfaları okudum,kadıköy şifa hastanesinden bahsetmişsiniz.Şu an ben de orada tüp bebek tedavisi görüyorum,transferim yapıldı ve test tarihimi bekliyorum,sana orayla ilgili doğru ve tam bir bilgi verebilmek için yazmak istedim.Orası tüp bebek merkezi değil hastane ama ayrıca bünyesinde tüp bebek bölümü mevcut.Ama hastane yoğun olur ilgilenmezler diye düşünme,çünkü kesinlikle çok ilgililer,bir tane tüp bebek ekibi var,doktoru engin enginsu yani sanıldığı gibi bayan değil erkek,ama çok sevecen çok konuşkan bir doktor.ben de hakkında çok araştırma yaptım sonrasında kararımı ondan yana verdim.Engin Bey,prof.embriyolog,beraber çalıştığı kadın doğum uzmanı var,birgül sarıkamış.Eğer erkek doktor diye bir çekincen varsa hiç çekinme,bütün işlemlerine birgül hanım geliyor zaten,engin beyle sadece ilk görüşmeyi yapıyorsun ve sonrasında yumurtalarının labaratuarda gelişimi ve embriyo seçimiyle ilgili kendisi.Bunlar dışında bir de Engin beyin koordinatör hemşiresi var Yüksel Hanım,sana tedavi süresince ilaçlarınla ilgili bilgileri,kullanımı,ve randevuları da o ayarlıyor.
Ben şuan oldukça memnunum,inan transfere gitmeden bir gün önce doktor engin bey beni arayıp rahat olmam,endişe etmemem için dünyanın dilini döktü,yani orada doktora ulaşman da hiç zor değil,ne zaman istesen,arasan,çok güzel bir şekilde tüm sorularına yanıt alıyorsun..
umarım sana biraz yardımcı olabilimişimdir.Şimdiden tedavin hayırlı olsun cnm,Allah hepimize sabır ve güç versin,hepimizin hakkında hayırlısı inş..

canımm çok teşekür ederimm bnde cem beyin bu şekilde olduğunu okudum ama ben ön görüşmeye gitmekk istiyorum ve o zaman söleyeceğim düşüncelerimi istediklerimi yani genel olarakk çok ii haberler okudumm cem bey hakkında bide bülent tıraş ı okudum oda çok iyimiş acıbadem maslakta oda..ama cem bey daha çok aklıma yattı doktorun biyografisindede güzel şeyler yazıyorr..yanii gidincee cem beyi düşünüyorum şimdilik..hem belki bana tüp değil belki aşılama yapar çünkü hikayeyi dinledikten sonra hastayla karra veriyormuş..bakalımm Allah tan hayırlısı bayram sonrasını merakla bekliyorum :)) çok teşekkür ederim canım bu kadar içten yazdığın içinn Allah razı olsun ve bizim gibi uğraşan herkese bu duyguyu nasip eylesin inşallahhhhh :)))

merhaba canım çok teşekkürler öncelikle tecrübeni paylaştıın için :))

evet sıkıntılı şeyler yaşadımm malesef doktordan yana engin beyide okudum internetten onun hakkında da ii şeyler duydum aslında ama şu an için cem bey daha çok aklıma yattı gibi tabi herşey ön görüşmeden sonra belli olcak eğer istediğim elektriği alamazsamm gitmeyebilirim..bülent tıraşı da duydum iyi olduğunu... bakalımm bayram sonrasında herşey belli olcak benimm Allah tan hayırlısı hepimiz içinn umarım 2.ye gerek kalmaz canımmm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)) gelişmeleri burdan bekliyeceğim :)

merhaba kızlarr ben şimdi doktordan geldimm ve inanlımaz bişi 17mm lik yummurtam olmuş c.tesi çatlatma iğnesi vurdurcam ve 36 saat içinde ilişkide buluncaz..ayy çok şaşırdımm şok oldumm kafanın rahat olmasıy alakalı kesinlikleeeeee !!!

öncelikle allah herkesin yolunu acik etsin kucaklarinizi bebisle doldursun.................... pko seker hastaligi mi ?

öncelikle allah herkesin yolunu acik etsin kucaklarinizi bebisle doldursun.................... pko seker hastaligi mi ?

aminn canım saolasınnn :))) pko=polikistikover hastalığı demek canım...

Polikistik Over "çok sayıda kist içeren yumurtalık" anlamına gelen bir terimdir. Polikistik over (PKO) üreme çağında olan bir kadında düzenli olarak gerçekleşmesi gereken yumurtlama işlevinin aksaması, tüylenmede artış, adet gecikmeleri, kilo alma, sivilcelenme, gebe kalamama veya zor gebe kalma gibi belirtilerle seyreden bir durumdur.

Polikistik over, üreme çağında olan kadınların yaklaşık %5'ünde görülür.

PKO'nun merkezinde herhangi bir nedenle yumurtlama işlevinin yarım kalması yer alır. PKO'nun diğer belirti ve bulguları genellikle bu temel bozukluğa ikincil olarak gelişirler. Yumurtlamanın yarım kalması, içinde yumurta hücresini barındıran folikül adlı yapının yumurta hücresini olgunlaştıracak ve çatlayarak bu hücreyi serbest bırakacak büyüklüğe ulaşamaması ve milimetrik çaplarda kistik bir yapı olarak yumurtalık içinde yerini almasına neden olur. Yumurtlama işlevi bu şekilde yarıda kalmaya devam ettiği sürece her ay yumurtalık içindeki ufak kistlere bir yenisi katılır ve yumurtalıklar bir süre sonunda çok sayıda kist içeren ve ileri durumlarda normalden büyük çaplara ulaşan yapılara dönüşürler. Folikül gelişimi yumurtalıkların dış yüzeyine yakın kısmında olduğundan her yarım kalan adet döngüsünde sayısı artan bu kistler yumurtalığın yüzeye yakın kenarı boyunca dizilirler.

Allah bu lanet hastalıktan korusunnn !! senin hikayen ne?? evlilik falan vs.

ben bunu biyerden daha duymustum tam olarak hatirlayamiyorum neyse acikladigin icin cok tesekürler......peki ben varsetki pko hastaligim var dr hemen farkeder mi pko hastaligi kandada bilinir mi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…