kızlar 38+3 günlük hamileyim benden sonra doğuracaklar bile doğurdu bi ben kaldım kendimi kötü hissetmeye bile başladım doktor her an doğumun başalyabilir diyor ama benim hiç sancım ağrım falan yok gayet rahatım. her hafta nst çektiriyorum ama sancı hiç yok ne zaman başlıyor bu sancılar ben galiba ilk hamileleiğin acemiliğini yaşıyorum tecrübeliler bana yardım edebilir mii acaba
sağlıklı bir doğum dilerim..38 küsür çok da abartı bir durum değil, benim doğumum 39+4te olmuştu, arkadaşım geçen hafta 41+2de doğum yaptı..kontrollerde herşey yolundaysa-bebeğin suyu, kalp atışları vs- biraz daha sabır..
sağlıklı bir doğum dilerim..38 küsür çok da abartı bir durum değil, benim doğumum 39+4te olmuştu, arkadaşım geçen hafta 41+2de doğum yaptı..kontrollerde herşey yolundaysa-bebeğin suyu, kalp atışları vs- biraz daha sabır..
ewt herşeyi çok şükür normal herkes erken doğum yapıyor ya benimkisi ondan kaynaklanıyor galiba ben zannediyorum ki sancı 1 hafta 10gün önceden başlıyor öyle değil mi? yoksa bir anda mı geliyor?
anlıyorum canım ben 8 aylık doğmuşumda kızımda benim gibi olucak zannediyorum ondan galiba hamileliğimin başından beri hep erken olucak diye kendimi hazırladım çevremdekilerde hep erken doğuruyor
endişelenme daha vakit var ben 40+5 te doğurmuştum üstelik hiç sancım falanda yoktu
suyum geldi dr gittim suni sancı verdiler birkaç saat içinde de oğluşumu almıştım kucağıma
rahat ol tatlım hayırlı doğumlar
Ben de 38+3 üm benimde bir haftadır 1 cm açıklığım var, bugün kontrolde hala aynı old. öğrendim. İzne ayrıldım, 1 saatlik yürüyüşler yapıyorum ama sancı falan yok. hatta doktor daha da aşağı inecek diyor. Evde 2. haftam sıkıntıdan patlamak üzereyim. Heyecanla bekliyoruz.
Ama herkeste sancı olmuyor. Ablam hiç sancısı olmadan su boşalması ile hastaneye gitmişti, epidural normal doğum yapmıştı. Şimdi 2. ye hamile korkuyor, sancı nasıl birşey çok ağrı olur mu diye.
37+5 haftalık hamişim ama 3 gün önce niaşn geldi doktorum 24 saattede gelebilir 10gündede dedi. bugünkü kontrolümde su normal seviyede pelesantada eşde herneyse işde herhangi bir sorun olmadığından sancıları bekleyeceğiz dedi.. şimdi diken üstünde gibiyim... ama bende kasılmalar başladı.. ilk nts de 20 dk 2 kasılma tesbit edilirken 2.de hiç kasılma çıkmadı.. daha var dedi doktor düzene girmemiş dedi. açılma varmı yokmu diye kontrol etmedi suyumun gelmesini istemiyormuş daha erken diye... gerçek doğum sancısını bende çok merak ediyorum. benim şuanki kasılmalarım adet sancısı gibi belden vuruyor ama çok ağrı değil hafif karnım resmen taş giibi kesiliyor sanki biri karnımı altdan aşağıya çekiyormuş gibi oluyor ve yürümeme engel olan bir durum oluyor.. bunların şiddeti artıp zamanı azalıp düzene girdiğinde gel diyor doktorum.. benim haftaya doğum yapmam yüksek olasılıkmış ay çok heyecanlıyım... beklemek çok zor.. Allah ım tüm anne adaytlarına sağlıklı sıhatli bebeklerini sağlıklı sıhatşi kucaklarına almayı bir nefesde ağrısız doğum yapmayıu nasip etsin.. aminnnnnnnnn