• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim güzel salonum :))

off ya bayıldım salonunza tek kelimeyle süper hayallerımın salonu siyah beyaz dekorasyonuna bayıldım bişey sorucam duvar rengıde beyazmı ?

çok teşekkür ederim canım.umarım hayallerinin salonuna sen de kavuşursun..duvar rengi beyaz değil.dyo yakamoz rengi.yalnız bu renk katalogdakinden daha koyu çıktığı için beyazla karıştırdık..çok hoş bi renk oldu:42:

çok hos ama showroom gbı sogukluk var bıraz degısıklık lazım ama ne sız daha ıyı bulabılırsınız
belkıde aydınlatadan kaynaklanıo o mavı ısık

Işıkları sürekli o şekilde mi kullanıyorsunuz.

Eşyalar falan çok güzel güle güle oturun ama ışıklar bana biraz düğün salonu havası vermiş gibi geldi

çok modern olmuş güle güle oturun. yalnız birşey sormak istiyorum aydınlatma konusunda. avizeniz gerçekten çok şık bende öyle birşey bakıyorum da o spot lambalar (öyle mi deniyor bilmiyorum ama) ve diğer o mavimsi aydınlatma biraz karmaşa yaratıyor sanki. bende ev bakıyorum bu aralar bütün yeni yapılan evlerin aydınlatmaları bu şekilde. memnunmusunuz?

çok teşekkür ederim.mavi ledler daha çok görsellik için canım pek kullanılmıyor.ancak loş bir ortam istendiğine sinema izlerken falan..spot lambalarını da,avizemin ışığı bazen yetersiz kaldığında açıyorum.yani her zaman açmak zorunda değilsin.o yüzden memnunum canım, salona hoş bi hava katıyor.kullanıp kullanmamak senin elinde..

Harika bir salon, çok güzel.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Ama ben böyle salonu olan evin diğer bölümlerini de çok merak ettim. :)

Salonunuz çok güzel parkelere de bayıldım rengini ve ismini öğrenebilir miyim ?[/QUOT
çok teşekkür ederim canım parkemin markası peli. ama modelini unutuum :17: netten öğrenirsem yazarım tam olarak. ama rengi beyaz gördüğün gibi.çok beğenerek aldım ve çok da memnunum gerçekten çok ferah gösteriyor.:16:

Güle güle oturun cnm. Rabbim yuvanıza huzur versin. Duvar kağıdını beğenmedim. Göz yoran bir deseni var. Bir de 2. fotoğrafta gözüken tv 8. fotoğrafta gözükmüyor. :53:

Son düzenleme:
Salonunuz çok güzel parkelere de bayıldım rengini ve ismini öğrenebilir miyim ?[/QUOT
çok teşekkür ederim canım parkemin markası peli. ama modelini unutuum :17: netten öğrenirsem yazarım tam olarak. ama rengi beyaz gördüğün gibi.çok beğenerek aldım ve çok da memnunum gerçekten çok ferah gösteriyor.:16:

gerçekten çok hoş duruyor. Yeni evleniyorum ben de bu tonlarda düşünüyorum ama bir türlü karar verememiştim rengin tam ismini de öğrenirsen çok sevinirim canım :)

tatlım harika bi salonun var güle güle otur çok beğendim..koltuk takımları nerden? yemek masası sandalyerleri fln da çok hoş onları nerdn aldın?birde perde fonundaki şeyler süs mü yoksa fonun deseni mi süper olmş canm ya aydnlatırsan sevinirm evlencm bizde eşya bakıyorz burası çok iyi olmş bilgileniyorz bu sayede :)

Back
X