Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok guzel dizayn etmissiniz gule gule oturun.. yalnız koyu renk koltuk cok kırıntı gosteriyor, benim ki de mürdüm rengi giysilerden bile toz dusse belli oluyor cok sinir oluyorum, umarım sen yasamıyorsundur..
cok guzel dizayn etmissiniz gule gule oturun.. yalnız koyu renk koltuk cok kırıntı gosteriyor, benim ki de mürdüm rengi giysilerden bile toz dusse belli oluyor cok sinir oluyorum, umarım sen yasamıyorsundur..
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.çok özenmişsin belli.birkaç kerede konuyu açtığına göre beğenilmekte istiyorsun.beğeni olmayan yorumlara cevap bile yazmıyorsun.ama önemli olan bizim beğenmemiz değil senin beğenmen.siyah beyaz iddialı bir renktir mobilyada.ben beğendim am benim tarzım değil.mesela benimde salonum klasik 6 sene önce bayılarak almama rağmen değiştirmek istiyorum biran önce.daha soft renkler seviyorum ben. Daha iç açıcı ferah göz yormayan detaylar.güle güle kullan.ama duvar kağıdı gerçekten olmamış.