• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim güzel salonum :))

flora13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
227
4
96
İzmir
:49: $IMG_0243.webp$IMG_0257.webp$IMG_0241.webp$IMG_0244.webp$IMG_0246.webp$IMG_0249.webp$IMG_0250.webp$IMG_0252.webp$IMG_0449.webp yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..:nazar::49:

Cok ferah cok modern bir salonun var canim..huzur ve mutlulukla otur insallah...cok zevkliymissin gercekten...tebrik ederim...:1:

çok güzel bir salon gerçekten bayıldım güle güle oturun :)

aslında modern ve şık bir salon ama bana çok soğuk geldi biraz sıcak renkler aradı gözüm

aslında modern ve şık bir salon ama bana çok soğuk geldi biraz sıcak renkler aradı gözüm

Bu renklere her türlü renkte biblolar aksesuarlar uyar...bencede ufak tefek renklendirilebilir..ama bu halide dinlendirici geldi bana.huzurlu...

siyah ve beyazın ön planda olmasını istediğim için moru az yerde tercih ettim gördüğünüz gibi..mor tonlarından başka bi renkle de kombinlemeyi düşünmüyorum..

1. fotoda duvardaki tablo harika çok hoşuma gitti. Yemek masasının koltuklarının 2sinin farklı 4ünün farklı olması da çok güzel olmuş. Tv üniteniz sade ve güzel iyi ki sade; kalabalık bir ünite olsaydı boğardı bence böyle isabetli olmuş güzel olmuş. 5. fotoda duvar saatinin tasarımı çok güzel onu da çok beğendim. Salon takımı halılar perdeler hepsi çok güzel :) Benim yorumum budur :)

cok guzel ferah bir tek o duvar kagidini begenmedim:nazar:

ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Güzelmiş güle güle oturun ama bende biraz renk katmanız gerektiğini düşünüyorum.
Misal o mor ve eflatun objeler hoş olmuş,mumdu sanırım,
yani bu renklerde bir kaç şey daha koysanız hoş olur.

1. fotoda duvardaki tablo harika çok hoşuma gitti. Yemek masasının koltuklarının 2sinin farklı 4ünün farklı olması da çok güzel olmuş. Tv üniteniz sade ve güzel iyi ki sade; kalabalık bir ünite olsaydı boğardı bence böyle isabetli olmuş güzel olmuş. 5. fotoda duvar saatinin tasarımı çok güzel onu da çok beğendim. Salon takımı halılar perdeler hepsi çok güzel :) Benim yorumum budur :)

canım benim önem verdigim,özenle hazırladıgım bu detayları senın de farkedip begenmen çok hoşuma gitti :) yorumun için çok teşekkürler.. :3:

.çok güzel bir salon özellikle mor renkleri kullanman hoşuma gitti moru çok seviyorum perdelerine bayıldım canım japon perdemi deniliyor bunlara ben çok beğeniyorum da :):)güle güle otur içinde

.çok güzel bir salon özellikle mor renkleri kullanman hoşuma gitti moru çok seviyorum perdelerine bayıldım canım japon perdemi deniliyor bunlara ben çok beğeniyorum da :):)güle güle otur içinde
evet canım japon perde deniyor..çok sağol..

güzell nee kelimeee kızzzzzzzzzzzzzzzz:53::53::53::53::53:küçük saray bu saray muhteşem arkadaşım güle güle otur...ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunnn yaa buu evin salonuna ne kadar harcama yaptılarrr :1::1::1::1::1::1:

böylesine beğenmene çok sevimdim canım..her bir detayı kendi zevkime göre yaptırdım.beyaz laminat,asma tavan,spot ve led ışıklar,duvar kağıdı,mobilyalar, dekorasyon vs..tüm gördüğün ne varsa toplamda yaklaşık 10.000tl harcandı.ama yaptırdığıma değdi çünkü çok içime sindi tam hayalimdeki gibi oldu..
darısı kendi evlerini hayal eden arkadaşlara..:16:

Back
X