Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında modern ve şık bir salon ama bana çok soğuk geldi biraz sıcak renkler aradı gözüm
1. fotoda duvardaki tablo harika çok hoşuma gitti. Yemek masasının koltuklarının 2sinin farklı 4ünün farklı olması da çok güzel olmuş. Tv üniteniz sade ve güzel iyi ki sade; kalabalık bir ünite olsaydı boğardı bence böyle isabetli olmuş güzel olmuş. 5. fotoda duvar saatinin tasarımı çok güzel onu da çok beğendim. Salon takımı halılar perdeler hepsi çok güzel :) Benim yorumum budur :)
evet canım japon perde deniyor..çok sağol...çok güzel bir salon özellikle mor renkleri kullanman hoşuma gitti moru çok seviyorum perdelerine bayıldım canım japon perdemi deniliyor bunlara ben çok beğeniyorum da :):)güle güle otur içinde
güzell nee kelimeee kızzzzzzzzzzzzzzzzküçük saray bu saray muhteşem arkadaşım güle güle otur...ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunnn yaa buu evin salonuna ne kadar harcama yaptılarrr
![]()