benim güzel evim :)

Huzurlu ve kullanışlı bir oda olmuş canım, bu renkler leke-temizlik açısından süper oluyor:10:
İyi günlerde kullanın inşAllah:nazar:

bende evimin fotolarını atmak istiyorum nasıl atacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilecek varmı ki :)

Örneğin bu siteden yapabilirsiniz..
Dosya seçiyorsunuz pc'nizden..
Ve çıkan 2. linki kopyalayıp yapıştırıyorsunuz cevap paneline..

Evimin yerleşmiş hali biraz geç oldu ama fikriniz ve önerileriniz var mı ? :) Salonu ve banyoyu boyutundan dolayı sanırım yüklenmedi en kısa sürede onları da yüklücem inşallah ;)
fotoğraf (3).webp fotoğraf (12).webp fotoğraf (13).webp fotoğraf (16).webp fotoğraf (15).webp
fotoğraf (3).webp
fotoğraf (12).webp
fotoğraf (13).webp
fotoğraf (16).webp
fotoğraf (15).webp
fotoğraf (3).webp fotoğraf (12).webp fotoğraf (13).webp fotoğraf (16).webp fotoğraf (15).webp fotoğraf (3).webp fotoğraf (12).webp fotoğraf (13).webp fotoğraf (16).webp fotoğraf (15).webp

67313_Cicek_Vinyl__Duvar_Kagidi_34011 (1).webp

sizce bu duvar kağıdını tv sehpasının arka tarafına yapsam nası olur veya önerebileceğiniz bi model var mıdır ?

Eklentiler

• fotoğraf (17).webp
    fotoğraf (17).webp
    222 KB · Görüntüleme: 354
Nacizane fikrim perdeleriniz ve koltuk minderlerinizde çiçekli daha sade bişey olabilir, gerçi kendim hep sadelikten yana olduğumdan böyle düşünüyor olabilirim

bilmem ki bende koltuk kırlantleriyle uyumlu olur birbirini tamamlar diye düşündüm ama perdenin çiçekli oluşu belki karışık görünebilir göze o yüzden teredütte kaldım

kesinlikle o konuda haklısın, nasıl desem daha mat, deseni çok belli olmayan, minik desenli bişey olabilir mesela

İlgin için teşekkür ederim biraz daha düşünüp araştırma yapmam lazım veya o duvara değilde bu fotodaki sol tarafa olabilir belki perde olmadığı için bu tarafta

Eklentiler

• fotoğraf (19).webp
    fotoğraf (19).webp
    258,8 KB · Görüntüleme: 234
aslında eşimde taş duvar desenli istiyor ama benim öyle çiçekli renkli desenler takıntım var biraz o yüzden bunda takılıp kaldım ve burda çok hoş duruyo yapılmış şekli
iek_desenli_oturma_odas_duvar_kad_1.webp

aslında eşimde taş duvar desenli istiyor ama benim öyle çiçekli renkli desenler takıntım var biraz o yüzden bunda takılıp kaldım ve burda çok hoş duruyo yapılmış şekli
Eki Görüntüle 1240297

Ama bu fotorafta hersey sade bir tek duvar hareketli senin perden ve esyalarında zaten çiçek detayları mevcut mesela benım yatak odamın çiçekli başlıgı var düz pembe fon perde yaptırdım herkez bayılıyo eger çiçek desenli perde yaptırsaydım mobilyamı bogardı ve hoş olmazdı yinede senin seçimin bu arada esyaların cok güzel güle güle kullan

Back
X