benim güzel evim

cok guzel ve modern banyondaki ferforje acık dolap cok sirin :) nerden aldın aynısının beyazını dusunuyorum bende ama hiç rastgelmedim

gule gule oturun buarada

çok teşekkür ederim tatlımm ikeadan aldım açık dolabımı tatlım..amin inşallah..

canım arkadas oradan mı almıs bilmiyorum ama bu mobilyaların aynıları evgör mobilyada var :3:

yok ordan almadım tatlım mobsadan aldık

güle güle oturun inşallah, Allah içinize sindirsin. Bir şey sormak istiyorum salon halınızı nereden aldınız acaba? markası nedir?
şimdiden teşekkürler
sevgiler

çok teşekkür ederim tatlım amin hepimizin inşallah..bursadan kapalı çarşının ordan almıştık ismini hatırlamıyorum..annemle beraber almıştık anneme sorup sana dönerim tatlım..

çok teşekkür ederim tatlım amin hepimizin inşallah..bursadan kapalı çarşının ordan almıştık ismini hatırlamıyorum..annemle beraber almıştık anneme sorup sana dönerim tatlım..

anladım canım, ama eğer markasını öğrenebilirsen belki ben de bulabilirim çünkü aradığım halı tipine çok benziyor, tekrar teşekkürler:)

anladım canım, ama eğer markasını öğrenebilirsen belki ben de bulabilirim çünkü aradığım halı tipine çok benziyor, tekrar teşekkürler:)

ne demek tatlım en kısa zamanda sana dönerimm..

tatlım yemek ve yatak odası takımın çok güzel:))
iyi günlerde gülerek kullanırsınız inşallah...

eviniz çok güzel maşallah..
Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın...

Canım evin çok güzel Güle güle otur, Allah mesut etsin bu arada, Eğer bir sakıncası yoksa yatak odanı ne kadara adın canım? Özelden falnda söyleyebilirsin, Bende bu mobilyaları evgörde görmüştüm.

Back
X