benim güzel evim

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.298
En iyi cevaplar
1
16.474
448
40
Bursa
bütün arkadaşlar neredeyse güzel evlerinin fotoğraflarını paylaştılar bende paylaşmak istedim

Son düzenleme:
fotoğrafların üstüne tıklayınca gerçek boyutunda bakabilirsiniz..

evin çok hoşmuş, özellikle salonuna bayıldım, mobilyalar çok orijinal :34:

Perdelerin ilginç olmuş kötü anlamda değil...Güzel olmuş

En azından katlamalı ya da kruvaze değil

ooo sıcağı sıcağına öyle bir geçer zaman ki yi izlerken çekmişsin hemde sevdimmm:1:
çok hoş canım güle güle otur

ooo sıcağı sıcağına öyle bir geçer zaman ki yi izlerken çekmişsin hemde sevdimmm:1:
çok hoş canım güle güle otur

evet sıcağı sıcağına çektim ve hemen yükledim tatlım çok teşekkür ederim tatlım :70::71:

insan özeniyo dimi buraya resim koymaya bende koycam ilerde bohçalarımı falan hıhhh:63:
yeni mi evlendin mutluluklar dilerim:42:

insan özeniyo dimi buraya resim koymaya bende koycam ilerde bohçalarımı falan hıhhh:63:
yeni mi evlendin mutluluklar dilerim:42:

10 haziranda evlendim tatlım :) inş seninkileri görmek nasip kısmet olur inşallah:70::71:

cok guzel ve modern banyondaki ferforje acık dolap cok sirin :) nerden aldın aynısının beyazını dusunuyorum bende ama hiç rastgelmedim

gule gule oturun buarada

cok begendım canm evını mobılyanın markasını solermısın lutfen cok hosuma gıttı :)

canım arkadas oradan mı almıs bilmiyorum ama bu mobilyaların aynıları evgör mobilyada var :3:

güle güle oturun inşallah, Allah içinize sindirsin. Bir şey sormak istiyorum salon halınızı nereden aldınız acaba? markası nedir?
şimdiden teşekkürler
sevgiler

Back
X