Çok mu komik görünüyorum ordan?!sen tabi bilmiyorsun .kp o gece “Nilüfer’i gönder çocukları da verme ona”dedi.sen tanımıyorsun şu alçağı.savaş için onun oğlunu askere götürmek istiyorlardı gitti bilemedim para mı verdi ne yaptı oğlan için artık kimse gelmiyor.onu yapan çocuklarımı benden ayırmak için de her şey yapar ben eğer gidersem ve çocuklarım bensiz kalırsa nasıl olur hayatım?!ben annemler söyledim boşanmak istiyorum yine izin vermediler çocukların için sabret dedilerAnladım, gizli kullanacaksın.
Bakıcı bulur o alçak kayın peder siz bilmiyorsunuz o nasıl şeytanKaç yaşında kayınvalideniz?Nasıl baksın 2 küçük çocuğa?
Çocuk işi o kadar kolay değil kusura bakmasın. Kaynana al dedi diye devlet çocuğu anasından ayırmaz genelde büyük bir durum olmadıkça. İşte bak bir devlet yardımı alsan uçak parası kadar ülkene gidersin gerekirse önce kendin gider ülkende davanı açarsın velayet için. Sonuçta bu insanların yeri yurdu belli 10 kişi bi evde yaşarken izlerini kaybettiremezlerBoşanma noktasına gelmiştim herif kocam uçak biletimi de alıyordu kahrolası annesi izin vermedi ,alçak benimle yok annesi ile konuşuyordu ben de kadına bırak alsın işte dedim sanki ben derdinden ölüyorym o beni istemiyor ben onu mu istiyorum?kadın izin vermedi ve kv alçağı “çocukları da al Nilüfer’den “dedi
Ailem Azerbaycan’da ben Moskova’daAileniz nerde?Çocukları da alıp,onların yanına gidemezmisiniz?Siz nerede yaşıyorsunuz?
Kadin sığınma evi yok mu orada?Kreşe gidip şu telefon işini hallettim zaten.sen dediğini yapa bilirim mesela ama nerde kalacağım kimsem yok Burda
Öbür gelin hamile yüneÇocuk işi o kadar kolay değil kusura bakmasın. Kaynana al dedi diye devlet çocuğu anasından ayırmaz genelde büyük bir durum olmadıkça. İşte bak bir devlet yardımı alsan uçak parası kadar ülkene gidersin gerekirse önce kendin gider ülkende davanı açarsın velayet için. Sonuçta bu insanların yeri yurdu belli 10 kişi bi evde yaşarken izlerini kaybettiremezler
Bilmiyorum ;(Kadin sığınma evi yok mu orada?
Aman diyeyim sen dikkat et bu konudaÖbür gelin hamile yüne
Nilucan ben Semra12345. Hatırlarsan çok konuştuk sana burda.Çok mu komik görünüyorum ordan?!sen tabi bilmiyorsun .kp o gece “Nilüfer’i gönder çocukları da verme ona”dedi.sen tanımıyorsun şu alçağı.savaş için onun oğlunu askere götürmek istiyorlardı gitti bilemedim para mı verdi ne yaptı oğlan için artık kimse gelmiyor.onu yapan çocuklarımı benden ayırmak için de her şey yapar ben eğer gidersem ve çocuklarım bensiz kalırsa nasıl olur hayatım?!ben annemler söyledim boşanmak istiyorum yine izin vermediler çocukların için sabret dediler
AynenAman diyeyim sen dikkat et bu konuda
Bak işte kreş öğretmenine bir sor onlar Rus di mi? Kendileri bilmiyorsa bile bir iki telefonla öğrenirler, kendi e-devlet tarzı internet sitelerinden bakarlarBilmiyorum ;(
Çocuklarımı benden almak için o herşey yapar.parası var.ama ben onlarsız yaşaYamamNilucan ben Semra12345. Hatırlarsan çok konuştuk sana burda.
Bana şuan anlatmana gerek yok, ilk konundan beri biliyorum o aileyi.
Bu konuda seni harekete geçirmeyecek, okadar şiddet gördün yine bir adım atmadın.
ÖğrenirimBak işte kreş öğretmenine bir sor onlar Rus di mi? Kendileri bilmiyorsa bile bir iki telefonla öğrenirler, kendi e-devlet tarzı internet sitelerinden bakarlar
Rusça biliyor musunuz?Konsolosluktan yardım alamazmısınız?Çocuklarımı benden almak için o herşey yapar.parası var.ama ben onlarsız yaşaYamam
Ne yapacaksın peki?Çocuklarımı benden almak için o herşey yapar.parası var.ama ben onlarsız yaşaYamam
Bilmiyorum ;(
Rusça çok iyi değilim çokta kötü değilim.bunları yapmam için arkamda birilerinin olması gerek o da yokRusça biliyor musunuz?Konsolosluktan yardım alamazmısınız?
Allah senden razı olsun bacım
Ölüp gideceğim ben hayatın mağlubıyum kendş iradem dışında geldim bu dünyaya cehennemi yaşamayaNe yapacaksın peki?
Dövünüp durarak yılları geçiriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?