Benim güzel “AİLE”m

Anladım, gizli kullanacaksın.
Çok mu komik görünüyorum ordan?!sen tabi bilmiyorsun .kp o gece “Nilüfer’i gönder çocukları da verme ona”dedi.sen tanımıyorsun şu alçağı.savaş için onun oğlunu askere götürmek istiyorlardı gitti bilemedim para mı verdi ne yaptı oğlan için artık kimse gelmiyor.onu yapan çocuklarımı benden ayırmak için de her şey yapar ben eğer gidersem ve çocuklarım bensiz kalırsa nasıl olur hayatım?!ben annemler söyledim boşanmak istiyorum yine izin vermediler çocukların için sabret dediler

Çocuk işi o kadar kolay değil kusura bakmasın. Kaynana al dedi diye devlet çocuğu anasından ayırmaz genelde büyük bir durum olmadıkça. İşte bak bir devlet yardımı alsan uçak parası kadar ülkene gidersin gerekirse önce kendin gider ülkende davanı açarsın velayet için. Sonuçta bu insanların yeri yurdu belli 10 kişi bi evde yaşarken izlerini kaybettiremezler

Öbür gelin hamile yüne

Nilucan ben Semra12345. Hatırlarsan çok konuştuk sana burda.

Bana şuan anlatmana gerek yok, ilk konundan beri biliyorum o aileyi.
Bu konuda seni harekete geçirmeyecek, okadar şiddet gördün yine bir adım atmadın.

Nilucan ben Semra12345. Hatırlarsan çok konuştuk sana burda.

Bana şuan anlatmana gerek yok, ilk konundan beri biliyorum o aileyi.
Bu konuda seni harekete geçirmeyecek, okadar şiddet gördün yine bir adım atmadın.
Çocuklarımı benden almak için o herşey yapar.parası var.ama ben onlarsız yaşaYamam

Konu çok ilginç. Benim rüyaların saçmalık seviyesi tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…