• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim güzel “AİLE”m

Her kese selamlar!lütfen saldırıya geçmeden önce yazdıklarımı okuyun.ben başıma gelen olaydan yazmak istiyorum.şöyle ki martın 19’u kaynananın doğum günüydü,şunu da belirteyim martın 2’i bizim çok tanınmış ilahiyatçımız vefat etti onun hüznü konmuştu sırtıma.hep ağlıyorum kimseyle konuşmuyordum her şey manasız geliyordu bana,gerçi hala acı kalbimde yaşıyor.neyse döneyim konuya.sabah uyandığımda bunun resmini koydum hikaye bölmesinde whatsapta.ilk ben koydum hatta.akşamüstü kv ile sorunumuz oldu azca.görüyordum bana tavırlı konuşuyor ,ben de öyle insanım ki bana hareketle lafla tavır yaptığında hiç alttan alamıyorum.kayınpeder (adı batsın)evdeydi.pastayı kestiğimiz anda oğlum ağladı ,kp da karısıyla benim durumumu gördü ,çocuğumun üzerine bağırdı,karısına-“ilk önce şunları terbiyelendir sonra gel pasta keselim”falan filan çekti defolup gitti işe.neyse gece oldu yerlerimize yatıyorduk saat 2-3 olurdu.bunlar geldiler.eşim olacak herif odaya girip-“babam seni çağırıyor”dedi ve ben de gittim.gördüm adam oturtmuş eltimi,ona-“neden annenin pasta olan fotoğrafını whatsapta koymadın hikayeye?eğer onu sevmezsen ben de seni sevmem,utanmıyor musun falan filan”.kız da ona:”utanacak bir şey yapmamışım”dedi gitti odasına.sonra da bu alçak bana bulaştı:”niye onun fotosunu koymadın?”.ben de ona:”kv kendisi benle foto çekmedi ve kimse bana foto göndermedi”dedim.bu bana:”anne foto göndermeyi mi biliyor?!,senin annen sana öyle iyilikler yapmamış,şu kadın yapmış”dedi.ben de ona:”bana nasıl iyilik yapmış?!ben bu eve geldiğimden sinir hastası olmuşum!”.o da bana”sen deliydin,seni alıp getirdik”dedi.ben:”size ben mi dedim meni gelip alın diye?hoş değil size gönderin beni vatanıma!”dedim.bu alçak herif oğlunu çağırdı:”Nilüfer diyor ki ben Xi sevmiyorum,beni gönderin !erkek gibi kararını ver şimdi!(elini masaya çırparak)”sonra da benim ve eltimin telefonlarını aldı önce tuvalete attı suyu bastı telefonlar gitmedi,ardından ordan götürüp pencereden 15 ci kattan yuvarlattı aşağıya.
Şimdi siz bakın nasıl tımarhanede yaşıyorum.böyle evde insan deli olmasın aklını kaybetmesin ne yapsın?!kocam denilen herüf benim uçak biletimi almak istiyordu annesi izin vermedi,anne babama söyledim yine de boşAtmadılar beni güya ki düzelir.o günden bu yana benimle konuşmuyor eşim denilen herif.ha şunu da yazayım-o gece bana saldırmadı babaSı öyle talimat verdi diye…

Nilu sen bu aileden nasıl kurtulacaksın bilmiyorum ama aklını kaybetmen an meselesi. Kocan olacak herifte iş yok ki ailesinde iş olsun. bak elitne kızıyordun aynısını ona da yaşatıyorlar. Sizin kocalarda iş yok.

bir şekilde bu cehennemden kurtulman lazım. Türkiye'de olsan yol gösterirdik ama orada nasıl olur bilmiyorum

Nilu artık bosan lütfen ya. Kendi ailende sahip cikmiyorsa cikmasin.Nedir bu. Böyle yasanirmi. Kurtar kendini. İse girersin calisirsin.Yasarsin kendi basina.Cik artik o evden.
İnanıyor musun ne yapacağımı bilmiyorum cenderenin dibindeyim.şu adam için varsa yoksa annesi babası kardeşi.Nilüfer ve çocukları bir hiç

İnanıyor musun ne yapacağımı bilmiyorum cenderenin dibindeyim.şu adam için varsa yoksa annesi babası kardeşi.Nilüfer ve çocukları bir hiç
Nilu bunlari biliyoruz. Sende biliyorsun.Ama böyle yasamaya devam ediyorsun. Boşan kurtulsana neyi bekliyorsun.Kimseden bir hayır bekleme.Kendini kurtar. Yazık cocuklarina ya. Nereye kadar böyle yasayacaksin. Yapman gereken sey bosanmak bu kadar.

Nilu sen bu aileden nasıl kurtulacaksın bilmiyorum ama aklını kaybetmen an meselesi. Kocan olacak herifte iş yok ki ailesinde iş olsun. bak elitne kızıyordun aynısını ona da yaşatıyorlar. Sizin kocalarda iş yok.
bir şekilde bu cehennemden kurtulman lazım. Türkiye'de olsan yol gösterirdik ama orada nasıl olur bilmiyorum
Benimki insan değil.sabret sabret diyerek 7 yılı geçirdim Allah nerden çıkardı şu hayvanları karşıma bilmedim

Rusya’da böyle başvurabileceğin bir sosyal kurum vs yok mu? Mesela çocuklarını kreşe götürüyorsun ya onların öğretmenine sor mesela, böyle böyle beni dövüyorlar hangi devlet kurumu yardımcı olabilir diye?
Kreşe gidip şu telefon işini hallettim zaten.sen dediğini yapa bilirim mesela ama nerde kalacağım kimsem yok Burda

Kreşe gidip şu telefon işini hallettim zaten.sen dediğini yapa bilirim mesela ama nerde kalacağım kimsem yok Burda
Sor işte. Boşanırsam gelirim olmadan para yardımı yapılır mı geçici bir konutta kalabilir miyim diye. bak ben de yurtdışında yaşıyorum annelere sağlanan, bilmediğimiz, türkiyede olmayan pek çok destek varmış. Belki orda da vardır bi çıkış yolu olur sana. Uçak paranı alsan bile yeter ülkene dönersin

Niluyla ilk kez tanışanlar, nasıl da belli oluyor boşan demelerinden😅
Boşanmıyor, boşanmayacakta arkadaşlar, burda ne diller döktük ne yollar gösterdik ona.
Böyle yüreğimize dert edip edip gidiyor, bir dahaki canına tak eden olaya kadar.

Nilu ben şeyi anlamadım.
Şimdi telefonlar gitti, sende sabah kendi birikiminle telefon aldın. Akşam olunca kızmayacaklar mı sana? Gizli mi kullanacaksın?

Niluyla ilk kez tanışanlar, nasıl da belli oluyor boşan demelerinden😅
Boşanmıyor, boşanmayacakta arkadaşlar, burda ne diller döktük ne yollar gösterdik ona.
Böyle yüreğimize dert edip edip gidiyor, bir dahaki canına tak eden olaya kadar.

Nilu ben şeyi anlamadım.
Şimdi telefonlar gitti, sende sabah kendi birikiminle telefon aldın. Akşam olunca kızmayacaklar mı sana? Gizli mi kullanacaksın?
Sence ben o kadar salak mı görünüyorum?!telefonu onlara veren kim ve ya gösteren kim

Allahım bunlar gerçek mi diye okudum şu sosyal medyanın yaptığına bak vay be karaktersiz olunca insanlar öyle oluyor maalesef kaçın kurtarın kendinizi

Sor işte. Boşanırsam gelirim olmadan para yardımı yapılır mı geçici bir konutta kalabilir miyim diye. bak ben de yurtdışında yaşıyorum annelere sağlanan, bilmediğimiz, türkiyede olmayan pek çok destek varmış. Belki orda da vardır bi çıkış yolu olur sana. Uçak paranı alsan bile yeter ülkene dönersin
Boşanma noktasına gelmiştim herif kocam uçak biletimi de alıyordu kahrolası annesi izin vermedi ,alçak benimle yok annesi ile konuşuyordu ben de kadına bırak alsın işte dedim sanki ben derdinden ölüyorym o beni istemiyor ben onu mu istiyorum?kadın izin vermedi ve kv alçağı “çocukları da al Nilüfer’den “dedi

Back