- Konu Sahibi GunesinKizi35
Evet kızlar kilo vermeye karar verdim aslına bakarsanız dış
ardan bakılınca aman aman ne kilolu biri bu demiyorlar ama beni rahatsız ediyor çünkü miyon tipliyim boyum kısa. Diyet, egzersiz ve kürlerle götüreceğim bu işi... Her gün yazmaya çalışacağım bi aksilik olmazsa..
Başlangıç Kilo: 57.1
Hedef Kilo: 47
Boy: 1.57
Güncel Kilo (01.07.2017) : 55.8
Güncel kilo (05.07.2017): 54.7
28.06.2017-Çarşamba
Sabah aç karnına maydanoz kürü( 15 dal maydonoz ve suyu blendırdan geçirdim üstüne yarım limon suyu hepsini karıştırıp süzerek içtim)
Kürden yarım saat sonra kahvaltı
Kahvaltı : 1 yumurta
1 salatalık
1 domates
7-8 dal roka
2 adet tuzsuz etimek (Yumurtayı ekmek ve türevi olmadan yiyemiyorum midem bulanıyor ekmeği tamamiyle kestiğim için tercihim etimek oldu )
Kahvaltıdan 1 saat sonra: 1 fincan yeşil çay çeyrek limon eşliğinde ( çeyrek limon kullanma sebebim aldığım yeşil çay zaten limon aromalıydı)
Ara öğün: 1 tane küçük nektarin
Öğle Yemeği: Izgara tavuk salata( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam Yemeği: Yoğurt-salatalık
ardan bakılınca aman aman ne kilolu biri bu demiyorlar ama beni rahatsız ediyor çünkü miyon tipliyim boyum kısa. Diyet, egzersiz ve kürlerle götüreceğim bu işi... Her gün yazmaya çalışacağım bi aksilik olmazsa..
Başlangıç Kilo: 57.1
Hedef Kilo: 47
Boy: 1.57
Güncel Kilo (01.07.2017) : 55.8
Güncel kilo (05.07.2017): 54.7
28.06.2017-Çarşamba
Sabah aç karnına maydanoz kürü( 15 dal maydonoz ve suyu blendırdan geçirdim üstüne yarım limon suyu hepsini karıştırıp süzerek içtim)
Kürden yarım saat sonra kahvaltı
Kahvaltı : 1 yumurta
1 salatalık
1 domates
7-8 dal roka
2 adet tuzsuz etimek (Yumurtayı ekmek ve türevi olmadan yiyemiyorum midem bulanıyor ekmeği tamamiyle kestiğim için tercihim etimek oldu )
Kahvaltıdan 1 saat sonra: 1 fincan yeşil çay çeyrek limon eşliğinde ( çeyrek limon kullanma sebebim aldığım yeşil çay zaten limon aromalıydı)
Ara öğün: 1 tane küçük nektarin
Öğle Yemeği: Izgara tavuk salata( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam Yemeği: Yoğurt-salatalık
Son düzenleme: