Evet canım baktım senin doktor baya iyi. Kalça olan estetikleri baya iyi. Çok beğendim. Bakalaim hayırlısı. Yeni cekimleri sabırsızlıkla bekliyorum

ilk 5 gün bende oturamamıştım. O hissi 3 ay yaşamak çok çok zor olmalı senin için. Doktorun bu duruma ne diyor. Yani bu hep böyle devam etmeyecek umarım canım

Bugün doktorumuda durumdan haberdar ettim. Doktorumda işlem başarılı olmuş demekki eşiniz böyle düşünüyor dedi 8 Şubatta kontrolüm var. O zaman lazerlede içerden biraz daha daraltma yaptıracağım çok memnun olsamda biraz daha dar olabilir.

Merhaba
Ben de 8 Şubat 2021 de seninkine çok benzer bir operasyon geçirdim.
Sırt bel kol tüm bacak lipo (lipomatik)
Meme protezi, diklestirme
Karın germe
Popoya yağ enjeksiyonu
Çok tatlı anlatmışsın ve samimi bir günlük olmuş, ben de buraya yeşillik katayim dedim.

Benim bacaklarımda lipödem vardı ve aslında onun için danistim, araya meme ve karın da girdi.
Bugün postop 9. Gün
En çok memeler acıdı, şimdi çok daha hafif acıyor. karnımı hiç hissetmiyorum,hic acımadı.
Bacaklarım da spor yapıp hamlamis gibi.
Gün geçtikçe rahatladım ama ilk günler "hay kafama..." dedim.
Kollar meme ve karın birini ertelemek en iyisi ama işte ben seçim yapamadım hepsinin anasiyim
Nihayet toparladım bundan sonrası yokuş aşağı. Yeni sütyenler alıp eşime faturasını göstermek için sabırsızlanıyorum
Tabi benim çok yeni ama bende de sol biraz büyük umarım esitlenir. 1 yıla doğru revizyon ve kol bacak germe düşünüyorum, ya nasip
Merak eden olursa
Doktorum Altuğhan Cahit Vural İstanbul

Peki popo acıdı mi zor oldu mu üstüne yatabikdiniz mi bende popo ve karın istiyorum lakin popodan çok korkuyorum

Peki popo acıdı mi zor oldu mu üstüne yatabikdiniz mi bende popo ve karın istiyorum lakin popodan çok korkuyorum
Hayır hiç acımıyor popom, sadece meme ve karın germe yüzünden hep sırt üstü oturup yattığım için biraz yoruldu. Tüm vücut lipomatik de olmasına rağmen, çok rahatım. Meme protezi kas altına konduğu için onun acısı bastırdı herşeyi

merhabalar, labioplasti sonrası dikişler ve duruş doğal oldumu ? Kimilerinde idrar yaparken dahi farklı yana kayma durumları olmuş. Siz memnunmusunuz* Doktorunuz kimdi ?

merhabalar, labioplasti sonrası dikişler ve duruş doğal oldumu ? Kimilerinde idrar yaparken dahi farklı yana kayma durumları olmuş. Siz memnunmusunuz* Doktorunuz kimdi ?
Merhaba evet maalesef ki oluyor ben antalyada yaşıyorum doktorum Şerife Şeniz Yurtseven ben kombine ameliyat oldum vajinoplastim mükemmel oldu çok çok memnunum ama labioplasti yarım cm farklı olmuş. 5-6 ay sonra farka rağmen doğala yakın duruo. Ben başka bi doçente gittim çok mu kötü olmuş diye doçent kesinlikle ameliyat öncesi kadar eşit olmaz çünkü biz sinirlere göre kesiyoruz eşitleyeceğimiz bölgede sinir varsa eksik yada fazla kesmek zorunda kalabiliriz doktorun vajinoplastiyi çok çok güzel yapmış şahsen ben olsam böyle güzel bi darlık garantisi veremem dedi labioplasti biraz daha düzgün olabilirdi ama illa eşitsizlik olur dedi. Ayrıca benim klitorise de dokunulmadı sinirlere zarar verip haz duygusunu kaybedebiliriz dedi. Ama buradan bi kadınla tanışmıştım o da labioplasti oldu onun doktoru iç dudakları tamamen kesmiş barbie ameliyatı demişti klitoriside traşlamış yaprak şeklinde olmuş yani tabi görüntü çok estetik ama doğal değil oda. İç dudaklar olmadığı için vajina girişi tamamen savunmasız enfeksiyona açık hale gelmiş

Kızlar, bugün göz kapağı estetiği ameliyatı oldum hazır pandemi varken aradan çıktı. Konu açtım resimli

Çekimden dolayı mı karnınız bombeli duruyor?Yoksa ödem mi? karın germe sonrası şuan karnınız dümdüz oldu mu ? Şuan bendede bu kadar bombe var. Mini karın germe düşünüyorum. Kafam karıştı

Merhaba. Son durumunuz nedir. Birde beyazlatma işlemini yaptırdıktan sonra beyazlama nasıl oldu. Benim doğumdan sonra hem koltuk altım hem vajina ve bel çevremde kararmalar oldu. Bende tca alıp kimyasal kullandım ve fena yaktım şimdi yanmadan kaynaklı ahada kararmış ve çok daha berbat görünüyorlar

Merhabalar
1 TEMMUZDA KARIN GERME +VASER LİPOSAKSION+BURUN OPERASYONU YAPTIRDIM.
MERAK EDENLER İÇİN KENDİ YAŞADIĞIM SÜRECİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
AŞIRI HEYECANLIYDIM.İYİ GEÇMESİ İÇİN SÜREKLİ KENDİMİ OLUMLAMA YAPTIM.
OPERASYON GÜNÜ GELDİ VE BEN SABAH SAATLERİNDE 8 GİBİ GİRDİM. 9DA BAŞLAMIŞ. ÖĞLEDEN SONRA 2 DE BİTMİŞ. ŞÜKÜR SORUNSUZ . NARKOZDAN AYILINCA ODAYA ALMIŞLAR. KENDİME GELDİĞİMDE İLK HATIRLADIĞIM AŞIRI BİR ÜŞÜME, HİPOTERMİ GİBİ. ÇOK KORKTUM. AMA SICAK HAVA VEREREK BU SORUN ÇÖZÜLDÜ. DAHA SONRA HİSSETTİĞİM TEK ŞEY BURNUMUN DİREĞİNİN SIZLAMASI. KARNIM AĞRIR DİYE BEKLERKEN BURNUM 2GÜN SIZLADI. İLK SAATLER AYAĞA KALKMAKTA ZORLANDIM.BAŞUM DÖNDÜ, MİDEM BULANDI, SONRA KISA SÜREDE GEÇTİ. AMA PES ETMEDİM. DOLAŞIM SİSTEMİM İÇİN KALKMAM GEREKİYORDU VE BAŞARDIM. 2 GÜNÜ HASTANEDE GEÇİRDİM. ŞU AN 3.GÜNÜM VE EVDEYİM. BURUN AĞRIM YOK AMA NEFES ALAMAMAK ZORMUŞGEÇECEK DİYORUM. 3 GÜN BİTTİ. KALDI 7 GÜN. KARIN GERMEDE ÇOK AĞRIM OLMADI. YATIP, KALKARKEN YARDIMSIZ OLMUYOR. ÇOK SIZLIYOR O ZAMAN SADECE. SAATTE 1 YÜRÜMEK LAZIM. DAYANMAYA ÇALIŞIYORUM. VASER OLDUĞU İÇİN HALA VÜCUDUMDAN KAN VE YAĞ AKIYOR. YETİŞKİN BEZİ KULLANIYORUM, BU DURUM İÇİN. AŞIRI PİS HİSSEDİYORUM KENDİMİ. GEÇECEK HEPSİ DİYORUM, SABIR DİYORUM, HER ŞEY GÜZEL OLACAK DİYORUM. MOTİVASYON ŞART SIVI BESLENİYORUM BU ARADA. TAVUK SUYUNA ÇORBA VE PEYNİR. ŞİMDİLİK YİYEBİLDİĞİM.KAYISI SUYU İÇİYORUM.
SÖYLEYECEKLERİM ŞİMDİLİK BU KADAR. DAHA SONRA SÜRECİN SONRAKİ KISIMLARINI PAYLAŞIRIM. UZUN YAZI YAZMAK YORUCUYMUŞ.

Merhaba hangi dr a oldunuz acaba

Karın germe 360 derece kuşak ameliyatım popo kaldırma

Özelden attım canım 1. Ayı doldurunca çekmişim bir daha çekmemişim . Bugün 2 ay 10 gün dolmuş oldu. Tam 2,5 ay olunca 5 gün sonra yeniden çekim yaparım.
Canım meme dikleştirme + büyütme ve karın germe + Lipo360 için ne kadar fiyat istediler? Ve halen memnun musunuz? İzler çok kalın mı veya yamuk yumuk

Karın germe ve meme dikleştirme + büyütmenin fiyati ne kadar acaba? Ve karnında ki ve göğüslerinde ki izler nasıl çok belli mi? Göğsünde T şeklinde mi oldu

Basen ve popo iyileşme süreci uzun sürer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…